Будиночок для друзів на хуторі Михайлівським

У нас ще нічого не цвіте, але і заморозків зовсім не хочеться.

Да, наверное непонятно написала.
Катя рекомендовала, у кого мало молока , но доят аппаратом, чтобы не размазывать молоко по стенкам бидона - поставьте в бидон трехлитровую банку и в неё опустите молочный шланг. Вопрос, как закрепить в крышке молочный шланг. Я тут показала, как муж придумал вставить в крышку бидона шланг, а переходник - шприц на 5 кубиков. Он плотно входит в отверстие крышки и стандартный молочный шланг.
Ну это ,чтобы не искать фирменных переходников…:wink:

10 лайков

Вже не вперше звертаю увагу на такі цвітущі дерева , і не знаю що це … Людочка , підкажить будь ласка !

У нас так цвіте кизил.

2 лайка

Це кізіл , Лада! Він квітне першим, тому багато зараз хто на нього звертає увагу.

2 лайка

Дякую . А то все збиралася у когось спитати , та не знаю у кого :grin: ми тільки посадили кізіл в тому році , тому квітів ще не бачила .

1 лайк

Хвилинка позитиву від нашої племінниці.
Вона дуже творча натура і якщо вже залишилась без роботи ( бо карантин), то знімає такий собі щоденник короновірусу, сидячі у нас на хуторі.
Посміхниться. А якщо відвідати її сторінку…!
https://www.instagram.com/p/B9_6Yg2HESY/?igshid=28ytgnqcps3e

10 лайков

:+1: Козетта кормящая?

1 лайк

Ні, у Козети буда трійня, але всіх розібрали. Вона нігерійка, тому молока небагато, але п‘ємо переважно її молоко. Смачнюще! А от з Пушиного щось робимо.

а когда тройня была? т.е.сейчас она на раздое?

Козлят она родила 19.11.19.

Смешное видео и отличное музыкальное сопровождение! Только я не поняла с козочками…она их пыталась расколдовать волшебной палочкой? :joy:

1 лайк

Вряд ли ! Убить время легче, чем расколдовать кого-то.

1 лайк

Це дорога біля мого дому вчора

16 лайков

А це ми сьогодні всеж таки вийшли на прогулянку.

28 лайков

Жимолость вже цвіте, а вночі буде -5…

10 лайков

З початком огородніх справ діти пасуть кіз без мене. Сьогодні ось такі фото з їх прогулянки. Метрів за 300 від нас починається заповідник місцевого ( якщо точно - не впевнена) значення. У цьому лісі гніздяться червонокнижні сірі цаплі. Поки вони ще не прилетіли. Але у вихідні у нас на озері гостювали три лебедя. Вони кожен рік у нас перепочивають та летять кудись далі.

21 лайк

А у нас такий лайфхак …

21 лайк

Вчора онуку було півроку. Чоловік приготував «півтортика», син нарізав гілочок , невістка виклала з них цифру «6» , всі хором фотографували Ярослава поряд з квітучими гілочками абрикоса.
Так діти роблять кожен місяц, викладаючи з чогось значущого цифри, після року зроблять таку собі серію фото.

19 лайков

Це наш заповідник Урочище Корчуватник, тут ми і …

25 лайков