ЛПХ "Мой мир" О тех. кто рядом.

Привет всем форумчанам. далеким и близким. знакомым и незнакомым !
Меня зовут Люда. Моя семья - это муж Игорь. сын Ростик 14лет и взрослая дочь Алина.живет отдельно.Есть внучек. Живем в Потоках Черкасской области.
Это было вроде бы и недавно. но вот уже 5 лет. как я живу на этом форуме. Виртуально знакома почти со всеми. всех читаю. и чтоб было по-честному. буду знакомить со своими и я :grinning: Изначально были собаки…

55 лайков

Ух ти … нарешті созріла на свій домік ! З новосіллям , Людочка !

10 лайков

Людочка поздравляю с открытием странички.
С новосельем :camping: .

3 лайка

Вітаю з будиночком. Фото такі яскраві, собаки класні :star_struck:.

3 лайка

Вітаю з відкриттям свого доміка! Тепер і ми познайомимося в вами:hugs::+1:t2::rose::rose::rose:

3 лайка

Рада познакомится, очень приятно

3 лайка

Наконец-то, обзавелась своим домиком! :slight_smile: Ну, с новосельем! Сколько ж можно без крыши над головой :slight_smile:

5 лайков

Ну о таксе понятно, а второй герой фото желтенький, это дружбанчик его?

2 лайка

Вот и славно что старожилы форума наконец то решаются обзавестись тут жильем.Поздравляю с открытием домика,с новосельем!
:blossom: :blossom: :blossom: :blossom: :blossom:

8 лайков

Поздравляю с новосельем. Пускай здесь всегда будет дружно и уютно.

4 лайка

Привіт, сусіди! Будемо раді ходити до вас в гості.

2 лайка

Дівчата. дякую за привітання і добрі слова. дійсно. дуже приємно. Вибачайте за таку оперативність :smile: бо заходжу на форум з компа.а ці вихідні трохи нас поганяли. Як кажуть. шість днів сидимо. а на сьомий доганяєм. так і в нас вийшло.
Про птічку. Це я так удачно зайшла недавно в зоомагазин. з чоловіком… Поки я морочила голову продавцям в одному відділі… дивлюсь. а мій вихиляється біля кліток. і йому вже :open_mouth:щось там ловлять. На мої підняті брови і німе питання в очах - ну а шо. хай хоч хтось в хаті шумить.клєточка ж є?
Як і всі.а може .і не всі. батьки хлопчиків. ми пройшли через тушканчиків. шиншил. крисок. рибок. ними нас справно постачали бабки- дєдки на пару з Св.Миколаєм . тож на горіщі років три без діла лежить джентельменський набір з клітки.акваріума і прибамбасів до них. Тепер не без діла.бо велика дитина :see_no_evil: :grin: захотіла Кікі.
В компаньйони собі вона вибрала Кузьму мабуть по габаритах. як самого меншого. і самого лежачого. Такс її не дуже і любить - як це так. горобців можна ганять. а її ні? терпить. бо сказали не трогать. значить. так треба. І закопується в одіяла. коли вона починає нагліть.

19 лайков

Кози…Так як я працюю в фг вагарем-завскладом і попутно різноробочим. робочий день ненормований. в жнива в середньому до 11 вечора. то табунчика з кіз у мене немає і дойка дворазова. Дві - три дойних. і парочка молодняка. якщо не продадуться маленькими. В весну я вийшла з двома дойними.Марго і її дочка Мотька


від Лунтіка Сергії.

28 лайков

Марго.Привезла я її з Зазімья у віці трьох тижнів. Перший раз покрила у півтора року. Першим окотом при моїй дворазовій дойці на піку було 4.3-4.5л. потім зїхала на три з половиною-три. і до запуску дотягнули 2-1.5літра. Минулого року після другого окоту я теж її не розганяла до рекордів. боялась. що не справлюсь з раціоном і всіма сопутствующими проблемами.як на мене.хоть і молока менше. але і проблем тоже менше. То ж літраж був приблизно такий самий.
Цей рік я без свого козла. то до кавалера вона попала аж за третьою охотою в перших числах грудня. І то. це. мабуть. їй.козі. ще й повезло що задощило і чоловік попав додому. Просить завезти нас з козою :smile: до козла довго не прийшлось. бо вона взагалі тиха. а коли в охоті. то кричить. як на футбольному матчі.оле-олеее-олеееее. ехо не тільки на вулиці. а й на все село :rofl:
Так що цей рік будем брать козла…


По характеру вона вздорна бабенція і егоїстка. коза одного хазяїна. бо всі. крім мене. для неї є неприятелями. Мені кажеться. що їй і самій було б непогано жить.без компанії.наскільки вороже вона до всіх відноситься.
А от що мені в ній дуже подобається. то це бабки :joy:. Я не такий сильно досвідчений козовод-ботініровщик. але ж не дарма ми тут на форумі все штудіруєм. багато чого вже знаємо.і учимось. то ж різницю бачу. Але дітям такі звязки не передаються. мабуть.вона жадна. а козел таки підкачав. бо в дочки були такі ж недостатки з бабками. як у козла.

24 лайка

Памятаю. пару років назад я скептично дивилась на нове захоплення козоводів - на нубійців. Але час іде. о времена.о нравы. дойшла ця мода і до мене. Знайомтесь. Бароні.


Такою вона приїхала до мене у травні. тут їй три місяці.

23 лайка

Гарнюня! Цікаво, а який окрас у неї зараз?

2 лайка

Покажу сьогодні.тільки пізніше. бо вчора грузила з телефона в комп. а чогось не все перекинулось.мабуть.нет слабий. у нас другий день знову кирпичі літають

3 лайка

В принципі. радикально не помінялась. просто коричневе стало сіро-меланжевим. Кличка чесно стибрена у німчатників. і їй підходить.Вона така і є по манерам - баронесса.

7 лайков

Ось така вона зараз.в 11 місяців.
Мама Віра @VERAKL заходьте в гості. наш з вами лошадьонок живе тут.

25 лайков

Уже зайшла.Привіт моїй Доці.Чому я не знала,що Ви Людада? ТАК НЕ ЧЕСНО.Вітаю Вас на форумі.Віртуально знаю давно,а це випадково зайшла.Думаю,що моя кобилка тут робить?87.5% її.А доця тьфу тьфу на неї гарна.Я бачила змалку,що вона буде кобилка.Дуже хочу побачити її діток.А зайшла я випадково,чомусь я вже не встигаю всього,мало заходжу,хоча і дуже люблю наш Козовод.Стільки всього не прочитаного залишається.Всерівно що дитина,якщо запустила предмети,то вже не може ніяк догнати,бо все йде вперед.Буду старатись заходити почастіше.

13 лайков