ПГ "Боханівське"

Доброго дня! ВІдкриваю свою сторіночку. Ласкаво прошу в гості. Зі шкільними творами на вільні теми ніколи не товаришувала, тож вибачте за можливий сумбур в думках. Мене звати Людмила, чоловіка Сергій. Наша родина “тимчасово” проживає в місті Миргород. Сама я родом з Диканьських хуторів. Чоловік виріс в Казахстані, майже кожного літа він приїздив на Полтавщину до бабусі на канікули і була у нього мрія - жити саме в Миргороді. Він її здійснив. 26 років тому ми зустрілися, закохалися, народили синочка та лапочку дочку. Збудували дім, посадили сад, а далі понеслося город, клумбочки, альпійські гірки, і куди ж без господарства. Проходили, як і багато з форумчан-курочки, качки, перепілки, попугаї, амадіни - залишилися кури. Були свинки з дітками і кабанчики. Кролі тримаємо і зараз. Кізок тримали 6 років. Діти виросли, роз"їхалися з дому на навчання. Залишили собі курей та кролів. Як приходять вихідні, або свята нас не втримати в місті, наробимо комбікорму з лишком, господарство залишаємо на добрих сусідів та кота, а самі в село. Так і подорожуємо між селом та містом, а між містом і селом намагаємося втиснути походи в гори-влітку, гірські лижі - взимку. На сьогодні в пріорітеті- село. Воно розташоване в дуже чудовому куточку на березі річки Псел. Маємо хатинку , біля неї гектарчик земельки, в кінці городу річка, ліс. Ляпота.:heart_eyes: Наїздами багато роботи не зробиш, а треба бо воно ж все своє. В цьому селі з діда-прадіда жила родина мого чоловіка. Прізвища не кожен з людей згадає, а скажи Бохан усі -знають. Ніхто вже не пам"ятає від чого пішло вуличне прізвисько, але міняти його не будемо, це наша спадщина, тому і назва у нас Боханівські. Навіть частина річки- місцеві називають - Боханка. Далі буде…

51 лайк

Вітаю з поповненням в рядах форуму. Влаштовуйтесь зручніше для подальшої розповіді про себе, і відповідно ми теж з задоволенням почитаємо.

5 лайков

Людмила, з відкриттям ще й віртуальної хатинки. Показуйте та розказуйте про своїх домочадців та тваринок.

1 лайк

Людмила, с новосельем!:hibiscus:Всегда рады новым жителям форума.

1 лайк

Доброго дня землякам. Як добре, що ви відкрили сторіночку. Дуже цікаво поспілкуватися і побачити ваше господарство. І даремно ви написали, що

Пишете дуже цікаво.

2 лайка

Людочка, с новосельем на форуме. Даже без фото можно представить, какая у Вас красота. Добро пожаловать, делитесь опытом и интересными историями.

3 лайка

С новосельем! Добро пожаловать!

1 лайк

С Новосельем! :slight_smile:

1 лайк

Людмилка очень рада знакомству,как не странно но у нас люди разные и дружелюбны.
Приятно читать вас а еще приятней будет познакомиться с вашим животными которые в летнее время вас окружают.

2 лайка

Поздравляю с открытием странички удачи во всех ваших начинаниях

1 лайк

Вітаю ще одну сім’ю козоводів ! Поселяйтеся в нашій затишній хатинці . Показуйте, розказуйте про себе. А ми вас пітримаємо у ваших починаннях,порадіємо за ваші успіхи.

3 лайка

Дякуємо за щирі вітання та затишну атмосферу на форумі. Прошу УСІХ до мене на, ти. Пишу від множини, тому- що, інколи на форум заходить почитати і чоловік, а він ревностно ставиться до мого “Я, моє, собі”. Багато з перечитаної інформації взято собі на замітку, бо плани не маленькі. Перш за все плануємо поступовий переїзд на село. Зараз маємо одну кізочку Ламанча. Молоко полюбляемо всі, та спробувавши кефір, сири, згущене молоко -малувато молочка. Вирішили зупинитися на Ламанчі, тому підшукуємо маленьких кізок на розвід.

23 лайка

С новосельем! :rose::rose::rose:

1 лайк

Ласкаво просимо. :heart_eyes::heart_eyes::tada::gift:

1 лайк

Добро пожаловать ! :sparkler::sparkler::sparkler::balloon::balloon::balloon:

1 лайк

Ламанчеводы на форуме есть , выбор весной будет большой! Так что , Людмила, будем рады видеть Вас в рядах любителей этой породы.
Приглашаю я и к себе в гости :smiley: ОПГ «Ладні Ламанчі Обухова»

4 лайка

Люда, з новосілям на форумі! Якщо вже потрапили сюди і маєте одну кізочку то ваша сім’я вже на правильному шляху-через кілька місяців у вас буде ціле стадо кіз :grin: Кажу це з власного досвіду :joy:
У багатьох іфорумчан наближаються окоти так що козочок - красунь та козликів-женихів буде чимало…
Щодо кіз Ламанча то вони мені також дуже подобаються - такі спокійні, можна сказати помірковані :joy: і дуже привязані до людей… вони як собачки.

11 лайков


Це наша козуля- Зуля.

40 лайков

Нарешті розібралися як з Linuxa завантажувати фото. Не все так просто в цьому житті.
Сьогодні день пройшов досить жваво. Діти з"їхалися на -трохи додому і батько потяг всіх покататися на гірських лижах поки є сніг. Я, тим часом з"їздила та купила насіння козлятника на весну посіяти, на той год буде на сіно а може на сінаж. Зустрілися за вечерєю, усі щасливі.

10 лайков

Добро пожаловать!С открытием странички,гарна козюлька у вас :tada::balloon::tulip::blossom: я козлятник садила,мои к нему не очень,да и первый год его полоть надо и хорошо бы поливать…

1 лайк