У вас такі гарні будиночки, так що сусідові прийдеться постаратися.
Бачу, що чоловік у вас - рідний брат моєму, якщо написано 33 мм, то 34 ні-ні. Все зроблено до ладу.
Це так. Він педант. Коли він готує на кухні, то ніколи не користується рецептами, де вказано столова ложка чи стакан чогось, такий рецепт відмітається моментом як негідний. Все повинно бути в грамах, мілілітрах і таке інше…
Мій теж любить на кухні, щось видивиться в інеті і давай уже будемо готувати.
Уявляю як ми в лісі збираємо плодові ТІЛА
аж моторошно стає
А насправді дуже цікаво ![]()
Вдягли омуніцію, тестуємо другий день.
Ввечері надоїли: Пуша ламанча 1,4 літри, Нігерійка Козетта 0,7 літра. Мія … Мія вирішила поки віддавати молоко Сьюзі, а Моня вже і не вживає.
Вибачте мене неуважну, а що то за амуніція?
Поздравляю с надоями! С Мией поговорить надо- выговор сделать! Пора уже утренее молоко вам отдавать! Лифчики супер! Модельки от СвитанаСикрет
Правда @Yara88 ?!
Это лифчик для козы, чтоб козлята не сосали молоко.
Виглядає дуже прикольно!
Багато чула і ніколи не бачила)
Мені певно треба для іншого - щоб не травмували вим’я, бо є у мене одна, що постійно на пасовиську ранить… Як гадаєте, таке допоможе?
Наскільки важко і довго його вдягати?
Це ви на форумі замовляли?
Одевается за минуту, ничего сложного. Летом с ним вообще супер! За вымя никто не кусает, царапин нет, и молоко на месте! Заказывали у @Yara88, напишите ей, она вам все расскажет
Дякую! Я у неї фартухи козлам замовляю! Чудова робота завжди!
у моей Беллы красненький лифчик точно такой же… удобная весчь! утром подоила, малявка досмоктала, одеваю лифчик - и до вечера. вечером молоко опять мне, - ну оставляю Стрекозюле конечно, она додаивает на ночь. И на прогулке нет доступа к вымени - не обветриваются доечки
Вітаю, Людмила! Дівчаткам пасують ліфчики!
Я прошу вибачення за те, що досі не склала інструкцію як правильно вдягати і регулювати шлейку. обіцяю ближчим часом виправитися)
Ремінці на шлейках ваших дівчат трішки підрегулювати можна, щоб кізонькам було максимально комфортно.
Я відмітила стрілочками ремінці. Ось цей, під номером 1 можна трохи послабити. ремінець під номером 2 навпаки, затягнути. Тоді хрестовина (вона відмічена цифрою 4), буде лежати перед тазовими кістками, коза тоді менше буде відчувати сумку на вимені, а ремінці не мулятимуть їй при ходьбі. Коли хрестовина підтягнеться і ляже перед тазовими кістками, всі чотири ремінці сумки (цифра 3) доведеться по-трішечки кожен відпустити.
У червоній шлейці спереду не дуже добре бачу по фото, але ремінець 2 так само відрегулювати-вкоротити, тобто перенести хрестовинку (4) ближче вперед. ну і відповідно тоді вже відрегулювати сумку.
Ну а самі хвости ремінців потім, якщо вони надто довгі, можна трохи вкоротити-відрізати і присмалити край відрізу сірничком.
В ідеалі шлейка має лежати на козі ось так. Шлейку достатньо відрегулювати один раз по козі а далі ви лише відстібатимете-пристібатимете до неї сумку, яку можна міняти на будь-яку іншу.
Дякую, виправлю!
У меня такая же проблема с козой-купила лифчик-очень довольна. И зимний вариант тоже брала, чтобы не промокало зимой! И ещё. когда эта моя козка бежит, с переполненным выменем, молоко разбрызгивается, а с этим девайсом и эту проблему решили!
Катя @Veterin писала о хитрости при доении аппаратом, если молока мало. Мы опробовали. Наш вариант вставить дополнительную трубку в банку . Шприц - наше все!
Люда, по фото ничего не поняла - шприц, молока мало