Красиво у вас, и есть что пожевать девочкам!
И мальчикам тоже!
Вот это у вас дедушка! Здорово.
Вітаю з першим зубом! Нехай буде міцним, а бабуся з дідусем хай починають збирати на “Зубну Фею”, щоб був у неї валютний запас!
Казав наш внук - і як вона та Фея знає, що у мене у Києві зуб випав, а вона і в Лисянці грошинку поклала під подушку
Ці фото були зроблені до вчорашнього апокаліпсису .не зважаючи на морозну ніч, що хотіло - те й цвіло.
А у нас діцентра так замерзла, що чи і буде цвісти.
Вигулювала сьогодні кіз, бо діти були зайняті, і знайшла оці квіти.
Ніколи не бачила і не знала, що це рідкісна рослина-паразит Петров Крест.
Вчора бригада вичісувала газон та стригла наші туї. Як завжди, не вистригли одну, бо прогавили час і там вже засилилася родина припутнів.
Как же у вас красиво! А на втором фото - это видно реку?
Такі рослини-паразити ніби на соняшниковому полі ростуть, а це так рано весною. А може я про іншу думаю.
Ні, це озеро. В Києвом-Святошинському районі майже всі села можуть цим хвалитися. Це колись за царя-гороха запружували притоки Ірпеня. Просто наша ділянка біля самого озера, а в нашому селі таких озер аж три, хоча село невеличке.
Ні, ці як раз квітнуть в квітні-травні. Мабудь на полі щось інше.
Людо, а дерева і кущі Ви всі самі насаджували чи якісь вже були? Я не знаю як довго Ви проживаєте саме там.
восторг!
…,.
Все, окрім більшості яблунь, ми висаджували самі. Інколи допомагали друзі сина. Одну з огорож, що на фото, ми так і називаємо : «стіна Егора &Кирила»![]()
А почали висадки у 2008 році десь, може окремі речі з 7-го року, хоча тоді ще будувалися.
Дуже красиво, мені чомусь сосна, що на фото, нагадує Японію😊
Це, насправді зробити легко, просто пройде декілька років… Висаджуєте , наприклад, сосну чорну з північного сходу від дому , вона росте і тягнеться до світла. Кожен рік по молодим пагонах обов‘язково формуєте ( підрізаєте), вирізаєте точку роста і отримуєте нівакі. Бо бонсай- то це те, що росте в горщику, а в землі - нівакі.
Красота. Люблю хвойные. А сколько лет такой сосне?
Якщо чесно, не можу сказати, не пам‘ятаю. Але важила вона стільки, що два чоловіка могли її туди затащити, бо заїхати в те місце неможливо. Тобто вона була не дуже велика, десь до двох метрів. Рослини не вимірюються за роками, їх вимірюють по обхвату стовбура.