Внуки очень , очень красивые . Пусть все самые добрые качества получат от своих предков , даже в 1000% желаю им быть лучше .
А серебристые ушки и многоплодее ,ну ту конечно гены мамы Дамира (Аришки ).
Дякую Ксюшенька! Постараємось )
Це точно, я чекала він і вона, а тут три вона Сюзу кожного разу в носік цьомаю, Даміра цьомати не рішилась, але надбавку свою він отримав
Дякую Таєчка, сама і радію і за голову берусь, хочу всіх, і як це не дивно зараз ситуація сприяє, а там побачимо. Вже козовник малюю головне щоб все зійшлось на сімейній раді
Оля,вітаю з дівчатами. Ріки молока і все на прибуток.
Дякую Ніночка
Взаємно!
Оля поздравляю с новыми красуньками.И впрямь ситуация в стране ,может повлиять на решение расширять козье царство. Сама об этом задумываюсь.
Оля, поздравляю с детками!
Три девочки это круто👍
Дякую Анна за поздоровлення
Так саме ситуація в нас і навколо, що далі буде побачимо, є думка що сільгосподарство буде основним на найближчі пару років. В любому випадку карантин, немає смислу робити різьки рухи.
Дякую Наталочка
Сама ще не оговталась
Дивилась твоїх хлопців і мам і папу, є на що око покласти, гарних рук дітям, ти ведеш чудову роботу
Задивилась прямо на них
Дякую, Оля! Приємно чути такі слова, ти мене аж розчулила
Моє захоплення козами потребує багато вкладень, матеріальних, моральних, фізичних… Не завжди все заплановане виходить, але коли бачиш результат, то це додає сили йти далі, а коли цей результат ще хтось помічає, то вже й крила виростають
І я про це, про вкладення, радію за тебе дуже, ми починали з різницею в рік, ти швидше, тому чудово розумію твою роботу. Нехай твої крила будуть міцні і впевнені)
Я теж спочатку хотіла як ти, але подальщі події внесли коррективи в мої плани, зовсім не шкодую про це. За тебе радію, досягнень мрій, і задоволення!
Сьогодні чудовий день, як і всі інші, ми встигли попасти і трохи облаштувати майданчик для діток, плануємо лісову хатку) Початок покладено! Дякуючи нашим старшому і меншому любимим чоловікам. А дівчатка помагали як могли, менша морально, старша фотозвіт робила, а хвостаті обкоровували.
До мене приїхали нові жителі, обживуться познайомлю вас
Як цiкаво! Будемо чекати на фотозвiт
Олічка , дуже гарні фото красунь вийшли , молодець !
Наша нова козодама Берта, купили у хорошої знайомої, заявлена була їй як швейцарська альпійська, документів немає. Після 4 окота, молоко солодке смачне, не таке плотне як у моїх нубійок. Характер - повний флегматик. Хороша дамочка, мені подобається, окот був 23 березня, двоє він і вона козенят. 06.04.20 в 6:40 - 1 літр молока з козенятами. Легкодійна.
Вітаю! Гарна коза. Тільки…будете косички заплітати.
Жарко не буде і холодно теж )
Я була подумала її постригти, а потім отризвилась, їй же так краще буде
Ну, не знаю. У меня есть подобная лохматуля, в прошлом году решилась ее постричь. И ей и мне легче стало. Ей не жарко, а мне меньше репяхов с нее вытаскивать
Фото киньте, цікаво побачити.
Стригли ножицями тільки чи потім ще й машинкою?
Стригли літом?
Шерсть же і від холода і від спеки захищає, від комарів, мух. Побачу літом.
Біля вимені хотіла підстригти, нехай ще трохи привикне, і так все нове, ще й роздіну одразу
Оля, фотки на моей страничке, примерно, июнь прошлого года. Ссылку не могу сделать. Стригла просто портняжными ножницами. К зиме отросла, но не так как было.
Дискомфорта не высказывала. Мое ощущение, что ей самой стало легче
Сужу по себе, когда волосы длинные, болтаются по шее и плечам-не выносимо жарко. Они ж тоже потеют всем телом. В отличие от котов и собак