"ЗЕМЛЯНЕ і Ко - вітає вас!

Я також стригла одну довгошерсту , ножицями , не налисо , але зробила достатньо коротку шерсть . Дуже гарна кізка получилася . Фото немає .

2 лайка

Тут згідна. Сама літом якщо довге волосся готова його закрутити в любу дульку.

Шерсть зимою так само відросла?

Цікаво, дякую вам обом за досвід, може і я наважусь на стрижку. Тільки от весна прийде, чи одразу літо, що перше :thinking:
В нас в ночі -5 навіть до -10 доходило. А я ж хозяйка до морозів підстилку вже убрала в загальній стайці.

Ну я решилась постричь, когда мы с паши шли домой, а лохмаТуля еле ноги волочит и дышит тяжело с открытым ртом. Ваша обвыкнется и жара прийдет, тогда и увидите, надо или нет

1 лайк

Чекала ж на двох дітей від Сюз, а вона мені 3 ще й кози, от і думаю молока бачити не буду, а тут подруга каже буду Берту продавати, її треба 3 рази доїти, а графік на роботі не позволяє, і мені добре і подрузі.
Сьогодні з ранку взяла 2л банку іду доїти Берту, вона літру дала це при тому що козенята з нею, рішила і Сюзу подоїти, і вона дала майже літру і теж з 3 своїми донями ночувала, мені так подобається)!

13 лайков

Оля, а як ти в банку доїш? Снайпер!

2 лайка

Так побачимо, в мене вперше така колоритна дама, можно буде і носочки зв’язати (діло за малим навчитись в’язати :upside_down_face: )
Моя перша коза трохи мала шерсті. Я якось її підстригла машинкою, вона бідна порожевіла, на сонці підгоріла. Біла була.
Потім відросла, по-моєму зимою така сама стала, а може і менше вже і не згадаю 6 років майже пройшло.

:grin: це окрема історія. Відро брати не рішилась, себе смішити не хотіла. Доречі з Бертою і простіше і складніше в одночас, легше тому що соски низько, береш і прямо в горлишко цілиш, можно і соски туда покласти, але я її ще не можу на станок поставити боїться. В мене станок щоб стояти. То приходиться біля неї карачитись, Берта ж як моя річна ярка по росту, може трохи нижче.
А Сюзу однією рукою, приходиться, вона ще й танцює не хоче ділитись, але вим’я пружне, малі все не висасують. Вона і літру би дала, а ні тримає для малих. Я її добре розумію, сама вже доюсь 4 роки з перервою в 8 місяців на вагітність, тож мене теж дьоргає коли лишній раз до них торкатись :joy:

6 лайков

У мене 5-літрове відерце з нержавійки, от я і питаю. Дою двома руками.
А як по банці ногою бацне - прощай молоко і привіт пригоди, збирати скло.?

2 лайка

В мене теж було і не одне пластмасове, зимою , доїла ногою вдарила впало і одразу лопнуло на морозі, інші теж не витримують, тож маю оцинковане на 12 л, на 5 це гарно, такого не бачила, скоро візьму, не очікувала що так скоро знадобиться. А через цвірок кожного разу відро носити якось не хотілось.
Берта не рухається взагалі як доється, а Сюза в станку зафіксована, але все одно дивлюсь в обидва ока.

1 лайк

Оля, а не боитесь, что нечаянно ногой двинет и разобьет стеклянную банку?

В оцинкованное не доите! Это очень вредно.

А в яке краще?
16 символів

Нержавейка или пищевой пластик.

2 лайка

Точно в мене нержавійка, в голові все перекрутилось :crazy_face:

2 лайка

Записи для себе, хто поки що залишається вдома з дітей 20 року.

Сюз [3,5 пік 1 окот] ( Буя [3 пік 1 окот] - Грек) - Дамір (Аріша [4,8 пік 2 окот] - Дарій)
31.03.20
Намібія
•Лівія
•Нігерія
Берта “альп” - 4 окот [4,5 - на 5 місяці лактації - 3 окот] Каземір (мама альп [6 літрів пік], папа альп)
23.03.20
Рона

5 лайков

Три країни під вікном спали разом і гуртом :smiley:
Дівчатка награлись і відпочивають :smiling_face_with_three_hearts:

Хотіла відео з ними зняти, але так жеж солодко сплять, вирішила їх не турбувати :slight_smile:

28 лайков

Фас і профіль, куди без фотосесії :slight_smile:

43 лайка

Наші мать такі коси. Після окоту завжди стрижу вимя і біля нього, ну і хвіст. Так і козенятам, і козі, і нам зручніше.Головне не порізати соски, це в мене фобія, бо їх не видно за шерстю. А в інших місцях прикраси не заважають.

1 лайк

підстригла, ще не до кінця, але живіт і ноги вже видно, так зручніше, виглядає вона зараз не дуже презентабельно, ще трохи потеплішає і доведу діло до кінця)

1 лайк

Такі дітки чудові, тфю, тфю на них) Від першої , я балдею така цікава))

3 лайка

Дякую Юлія :slight_smile: сама на них любуюсь, вони чудові :hugs: такі ніжненькі