"ЗЕМЛЯНЕ і Ко - вітає вас!

а я одразу впізнала назву, ще з деревенского форума пам"ятаю. Назва навіяна фільмом?

2 лайка

Так, саме фільм :slight_smile:

1 лайк

Вся в очікуванні, Сюзочка на кінець березня, вже вимячко наливає. По животу два максимум, побачимо, поважна така дама. Не іде, а пливе як лебідка. Люблю її мою козособачку.

12 лайков

А ще сьогодні я молодець)
Вичистила зимову підстилку в загальній стайці, найближчим часом в планах ще вигул і марафет буде наведений :hugs:
Планую козовник пофарбувати, буде :rainbow:
Полосатий козовник :upside_down_face:

6 лайков

Трохи ми з дітьми простили, тож лікуємось.

7 лайков

Я думаю, тут не в возрасте дело, а в здоровье человека. Если больной с серьёзными хроническими заболеваниями- возраст не имеет значения.

5 лайков

Вона була фармацевт, про стан її здоров’я не знаю, певно що імунітет не справився значить щось мало бути, але відношення теж зрозуміле, і результат на лице.

3 лайка

Зараз все кругом кішить і легко піддатись істеричному стану. Ця ситуація вигідна деяким людям, кому вічно всього мало, а в паніці не можливо думати, дієш так як тебе ведуть.
Тож всі гарно висипаємось, їмо нормальну їжу, дивимось комедії більше сміємось, приводимо свої думки в порядок і буде нам щастя.

7 лайков

Весела компанія на прикормі)
Вже скоро, дочекатись не можу!

11 лайков

Сшила синулі костюмчик Сшила синулі костюмчик

1 лайк

Родила Сюз + Дамір

1. Намібія вага 3230 як Дамір
  2. Лівія вага 3000 як Сюз
  3. Нігерія вага 3480 чорна з срібними вухами
    :hugs:
    Аля @Alya від дочки Буї Тая @darij2 від сина Дарія :heart_eyes:

Я то думала двоє, обтираю собі другу (ще не знала що вона)) дивлюсь за Сюзою вже третя :crazy_face:
Зате три дівчинки, я задоволена :ok_hand:

33 лайка

Круто ! Вітаю з дівчатками ! Імена такі цікаві :grin: :+1:

3 лайка

Дякую :rose:
Ми мапу повішали на стіну велику, тепер буду вивчати)
Вчора ще раз прочитала про нубів, їх вивели британці взявши кіз також з північної Африки, і Індії. Початок є з Африки :smiley:

3 лайка

:heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:Ох ! Поздравляю всех хозяйку с такой замечательной троицей .Океан сливок ,реки молока , горы хорошего сырочка .
Мамочке поскорей востановиться , а деткам быть здоровыми и крепкими .
Радуюсь что Дамир ,опрадал хоть чуточку ваши надежды .

4 лайка

Я здивована, першим окотом 2 було, він і вона. А Дамір трьох наробив, ще й дівчаток, молодець! Дякую за побажання :wink: надіюсь так і буде, і працювати над цим будемо.

7 лайков

По линии Дария , есть такое ! :shushing_face:
Там и дочки рожают тоже больше девочек .

3 лайка

Сюза за день до родів 2 окот 30.03.20

25 лайков

Дітям сутки)

Намібія

Лівія

Нігерія

Діти разом

36 лайков

Оленька, поздравляю с девчулями-красотулями!Пусть вырастут крепкими и молочными козочками!

4 лайка

Ну вот у вас снова козобанда) Пусть растут здоровенькими)

5 лайков