"ЗЕМЛЯНЕ і Ко - вітає вас!

Хожу по гостям і так радісно, там новонароджені, там новоприбулі, радісно за всіх. В цьому році авжеж і небезпечно ходити по гостях телефон ледве просушила від слин :slight_smile: які діти чудові народжуються, красота неймовірна. Добре що козла маю, так би спокою взагалі не було.
А ще не покидає мене думка про білих нубів, запишу собі тут, цікаво як життя поверне, якщо в мене біла народиться тримайте мене п’ятеро.
А загалом всім бажаю щоб все що вам необхідно у вас було, і радість приносило.

20 лайков

Весна майже, 1 березня для мене багато дуже означає, в цей день буде 2 рочки моїй донечці. А навіяло що я вернусь до назви, яка з самого початку була від мого козоводства, тому що мамою почуваю себе моїх діточок, а козочки мої помічниці і любимі тварини, до яких вже так встигла звикнути, вони знімають любий стрес і поганий настрій, особливо Сюза козо-пес лагідна, і дуже довірлива.
Тож хто не впізнав від сьогодні ви знову в гостях у ЗЕМЛЯНЕ і Ко. Гостям раді.

21 лайк

Та да, поменялась ты) , я сразу и не поняла кто :crazy_face:
Ну правильно, весна - пора обновлений :wink:

3 лайка

Скоріше вернулась на початок) якось мамоюме більше себе не відчуваю, а ось співіснування з усім живим і далі мені близько.

2 лайка

Я просто прошлого старого, теперь нового не застала ) поэтому для меня это новое :wink:

2 лайка

Дивлюсь - нова хатка, вертаюсь на початок - Оля! А де була сторіночка Земляни?

2 лайка

Спочатку на першому форумі, козоводів, потім Таня мене сюди запросила теж була земляни, а коли синуля назвав мене мамаме, вирішила написати нову назву, а сьогодні думки різні крутяться, і пару днів назад думала що треба інакше назвати, вже не асоціюю себе з мамоюме, тож згадала про землян, фільм такий є Земляни, вилки і ножі, і ще якийсь про ферми зарубіжні, після їхніх переглядів ми півтора року не їли м’ясо і яйця. Мене тоді бабуля трохи не з’їла за це) все минається, м’ясо ми вже їмо, але думка що земля це дім для всього живого і ми всі тут сусіди так і лишилась близькою.

6 лайков

Дамир - красавчик! Прямо влюбилась в него! Ну одним словом - КРАСАВЧИК!

1 лайк

Дякую Маргарита)
Я трохи була здивована поставом задніх ніг і суставів, перший раз бачу таку арку і сустави на ззовні. Гарний хлопець. Побачим які діти будуть, я хочу білу козочку, це хіба що від Риженької онучки грека може бути, від сюзи напевно темні будуть, і такі як вона. Побачимо, син хоче коричневу козочку :sunglasses: а чоловік чекає коли всіх продам :no_mouth: отака весела історія :thinking:

1 лайк

Два рочки :smiling_face_with_three_hearts: :partying_face:

31 лайк

Олечка, поздравляю дочу! И Вас всех с дочей и сестричкой, бабушек, дедушек с внучкой! Пусть будет здоровенькой и счастливой! Пусть Ангел Хранитель Ее бережёт!

5 лайков

Вітаю з іменинницею :tada::tada::tada:, ростіть здоровенькми і щасливими , на радість мамі і татові ,і всім рідним :bouquet::bouquet::bouquet::birthday::cake:

2 лайка

Дякую дівчата, дуже гарні побажання :kissing_heart: , в мене маленька перерва поки діти заснуть сижу з вами пару хвилин, а далі біжу на готовку :smiley:

3 лайка

Оля, вітаю Таїчку з днем народження! Щасливого дитинства! А татові і мамі - діждатися отаких правнуків і щоб було здоров"я ще їх поняньчити.

5 лайков

Влучне побажання, дуже би цього хотіла, в здоров’ї і разумі дочекатись, і щоб діти здорові були, дасть Бог!
Дякую :*

3 лайка

Побачила якось ваше фото з двокольоровим козликом красенем Дамірои і подумала, як цікаво окрас ліг - ніби навпіл розділив.
Аж ось і в мене козеня таке саме народилося - 91%. Дівчинка. Виходить, є такий базовий типаж, який мною сприймався як диво.

Без варіантів, собі залишаю)

15 лайков

Так такий окрас зустрічається, в попереднього мого козла теж такий був, і козочка від нього така була. Якщо не помиляюсь “павлін” називається.
Гарна дівчинка, якщо є можливість і бажання, авжеж треба лишати :slight_smile: нехай радує око і молочка гарно дасть!

3 лайка

Дякую і за побажання, і за підказку назви розкрасу!

1 лайк

Да этот окрас павлиний. У меня таких уже 3 есть :hugs::hugs::hugs:

3 лайка

Да и у меня такие есть ) любдю такой цвет в таком сочетании именно :heart_eyes:

3 лайка