От і в мене дилема я хочу крісло, чоловік бустер. Безпека головніше і зручність, як на мене бустер не дуже зручний.
В кріслі Ви дитину пристебнули ременем і спокійні.
Мы с самого рождения возим дочь в автокресле, это же безопасность прежде всего…вот уже с люльки во взрослое пересели, в сидячее…
Ми також в автокріслі возимо давно. Але, вже виросли з нього, Таісія з люльки пересіла в Тихонове, тепер треба брати до 36 кг, або бустер.
А це крісло до скільки кг?
В бустері теж пристебнули, тут плюс в можливості бачити все навколо і гратись вільно, мені не подобається що спати буде не зручно і напружує що пристібувати треба через дитину
В кріслі дитина спокійно дивиться у вікно і вона все бачить. Да, спати трохи не зручно, голова падає наперед і дитина просинається.
Ремінь дитині не заважає, у мене донька спокійно собі грається іграшками.
Ірина де брали і яка модель? Польське крісло
Я замовляла через інтернет, 3 група 15-36 кг, Lionelo. Польське, я почитала відгуки і ціна не кусається.
У нас таке, до 36 кг написано: Детское автокресло EasyGo Nino Adriatic купить в Киеве ☛ цены на Allo.ua | Харьков, Днепр, Одесса и вся Украина
У Умки класні подружки. Головне, що не бояться її.
Вони її не бояться, а нападають на неї. Але вона моторна і тікає, такі смішні. Літовицю ловить і давай бігати навколо них колами, грається, і що саме цікаве вони ідуть туди куди вона веде)
Як гарно! І пастушки хороші!
О! Наш родной братец и по маме и по папе. Только на год моложе. Копия мой Дукат.
Схожий
Ваш вже справжній “мужчина”, мій ще кавалер, але вже з досвідом, ще не бачила, щоб крили в стрибку)
Побачимо яких діток дасть, перший раз таку арку бачу у козла, тим більше що скакательні сустави направлені на зовні, а не в середину, а також тестікули широкого кріплення з сосками широко розташованими один від одного.
Должны отличные детки получится. Дукат делает свои ксерокопии и ушки длинные. Девочки с прошлого года потерялись (хозяева) позтому по удоям не знаю какие
Попытаюсь конечно найти, но…
Сьогодні бачила на небі ключ, прилетіли дикі гуси і лебеді. А день який чудовий весна справжня. В тому році город засіяла в березні, в цьому році похоже в лютому буду.