"ЗЕМЛЯНЕ і Ко - вітає вас!

З Днем народження!

1 лайк

Оля,з Днем народження! Здоров’я всім,добра й благополуччя.

1 лайк

Дякую вам і Вікторії за поздоровлення і побажання! Взаємно!

5 лайков

З Днем Народження, Оля )) , нехай збувається все ,що намріяли :clinking_glasses::champagne:

1 лайк

С днём рождения!!!

1 лайк

Олю,з днем народження,будь здорова і щаслива,хай дітки і чоловік радують завжди.

1 лайк

2 лайка

З Днем народження, здійснення мрій.

1 лайк

Олічка , вітаю тебе зі святом ! Будь завжди молодою , гарною та щасливою ! Нехай здійсняться твої мрії !
Vitajemo

1 лайк

24284805 З днем народження! Бажаю міцного здоров’я, великого щастя та вірного кохання, бажаю щирих почуттів, яскравих барв життя та тільки радісних емоцій, бажаю добрих друзів, гарних новин та чудового настрою на кожен день! :rose::rose::rose:

1 лайк

Олечка, с Днем Рождения! Здоровья! Счастья и благополучия! Пусть мечты сбываются! Пусть детки радуют )

1 лайк

Вітаю з Днем народження! Бажаю міцного здоров’я Вам та Вашим рідним, удачі, терпіння, втілення всіх задумів та мирного неба!

1 лайк

Катя Ступак

дякую вам дівчата, дуже приємно що стільки поздоровлень і чудових побажань, взаємно, будьте кохані і щасливі!

11 лайков

Самий кращий фітнес, спина мокра, голова теж :slight_smile: зате радості не передати!

До

Після :wink:

Ще не кінець, та сама велика частина зроблена, “вигризла” до землі.

17 лайков

Я завжди вагаюсь чи вагітна до чітких рухів -це в 3 місяці, і тоді запускаю.

1 лайк

Теж би так зробила, але цього року їхали, тож сусід лиш погодувати міг, а доїти для нього вища математика. Тепер чекаю лютого щоб впевнитись, або ні, в кітності і далі діяти по обставинах.

Дівчата скажіть хто має досвід. Син 20 кг, треба бустер або автокрісло, підкажіть чи зручна штука той бустер чи ні? Часом їдемо на довгі відстані, на обід ще спить.

Бачила, що племінники возять своїх дівчаток і хлопчиків в автокріслах, одному 4 і 4+ років. Сплять від Києва і ло Києва.

1 лайк

Оля, бустер не настількі безпечний як автокрісло. Я для доньки (їй у березні буде 6 років, і вага 22 кг) купила польське автокрісло за 1400 грн. і їй зручно і я спокійна.

2 лайка