Villa Gorbovici

а я коли їхав купувати не знав що я не проти :roll_eyes:

8 лайков

І знайшов людину що не проти була кіз завезти на своєму бусі (а то всі як чули про кіз реготати починали або називали таку ціну, що я реготати починав)
097 817 7979 Володимир.
Бус вантажний, влізе спокійно до 12 кіз.

16 лайков

Миша, поздравляю с приобретениями! Красотки все :hugs:

Вот это лучше написать в соответствующей теме Тема для поиска попуток 2020 (чтобы передать животное "по пути") , информация ценная, чтоб не потерялась :wink:

3 лайка

Ото ви псіхонули :blush::grinning::+1:. Вітаю з придбанням, хай виправдають всі ваші сподівання.

13 лайков

Поздравляю с преобретением! Красивые козы, гладенькие, ухоженные

2 лайка

По словам продаця кози трохи занедбані. Якраз через сімейні проблеми вони кіз закинули. Останнім часом годували одною соломою та трохи сіна. Доїли раз в день а інколи і пропускали.
То ж я надіюсь в мене будуть ще кращі

11 лайков

Отличные ухоженные козки! Хорошая покупка. На самом деле, если солома ячневая или овсяная, да плюс зерносмесь - неплохой рацион.

3 лайка

концетратів не було. зараз по жменці буквально даю. буду по троху приучувати

4 лайка

Поздравляю, Михаил! И удачи Вам! Думаю через год-два о Вашей ферме в интернете читать и смотреть будем,!

2 лайка

Всім дякую за побажання. Буду старатись.

2 лайка

Михаил, учитывая, что по предыдущим козочкам у вас были вопросы - кашель, опухшие коленки - перед ввозом нового поголовья вам не помешало бы продезенфицировать все помещения, где они находились и посуду с которой кушали.

6 лайков

Все зробив. Пройшов дезинфікуючим а потім ще вапном з йодом

13 лайков

Цікавить ось яке питання. Люблю пиво і подумав чи є якийсь сир що гарно підходив би до пива? Крім копченої косички щось нічого не приходить на думку. Хто як думає?

1 лайк

мої хлопці люблять белпер кноллє смакувати з пивом .

3 лайка

мабуть витриманий вже добряче?

Еще можно пивной, по типу Дерби в пиве зерно вымачивать.

1 лайк

а можна детальніше? де почитати?

И мы за белперчики :heart:

1 лайк

Да ищите в интернете рецепты Дерби или Английского пивного сыра.

2 лайка

Всім намасте ) й зі святом.
Не можу визначитись з раціоном.
Можу купити ячмінь по 6 грн. або овес по 5 грн.
На основі чого краще робити раціон, якщо овес трохи дешевше?
Хто що думає?

1 лайк