Villa Gorbovici

Від легеневих івермектином, правильно? І 14 днів молоко не використовувати

Я сама робила минулої осені, вперше. Шість спроб, дві кози родили по парі козенят. Дози брала в “Генетика і селекція”, зааненець Крокус. Одна доза 450грн.

1 лайк

Нужно сначала собачку английскую, потом без пробела начать писать никнейм, вам предложится несколько вариантов, выбирайте нужный. Ну-ка, попробуйте.

2 лайка

Тобто осеменяли шість кіз але тільки дві народили? Чи як?

дякую @Varvara за допомогу

2 лайка

Осіменяли 5 кіз (в однієї було 2 спроби, і обидві невдалі). Але ж вперше - були трохи помилки.

Є над чим подумати. Я думав що вірогідність запліднення на багато краща

Я сподіваюсь, що в цьому році буде кращий результат :wink:
Ви писали, що у вас є козлик 4 місяці. Восени він цілком може справитись з вашими козами. Це не велике навантаження.

2 лайка

Я всегда почти глистогоню таблетками АльбенМакс или аналогами.А перед покрытием комбитремом.

3 лайка

Добрый день Михаил с новосельем вас в нашей козанутой семье. :blush: :birthday: :rose: :rose: :rose:Очень интересно набраться опыта у знающего человека.в плане обустройства.Спасибо форуму я сколько для себя открыла за то время что здесь.вы сами скоро поймете.
Хочу сказать по возможности чтобы сделала я в вашем случае.Ну во первых ветврачи это главное.Анализы сдать супер.У нас такого счастья нет.вот и приходится привезти врача.услышать диагноз и потом все равно беспокоить наших девочек.Даже не видя животных Оличка вет мне спасла козочку.От глистов своим даю оксиклозанид там по молоку 1 день.результат хороший.но вот пришлось на следующий день после приема препарата одной из козочек давать атоксил-отказывалась кушать.Ведь любое глистогонное это яд.Хорошо помогает пижма.мои девочки ее любят.
Благодаря опыту раздоя Кати в этом году вышла на 5+.честно испугалась и ограничила зерновые.Там ведь как раздой идет.начало вам описали.а потом через две недели когда вы отсаживаете козлят.сначала утром и вечером дою я.а потом сосут козлята.А эти козюши оказывается один может в возрасте 2-х месяцев пить до 3 литров молока.
Заметила по своим козочкам что рождающие в декабре,январе держут удой дольше чем март.апрель.Но в этом году девочки вообще молодцы.

11 лайков

Анекдот в тему:
Заходить в магазин ювелірних прикрас жіночка та починає розглядати прилавки. Консультант до неї: “Здравствуйте, добро пожаловать в наш магазин. Мы можем вам предложить очень много качественной продукции на любой карман. На какую суму вы расчитываете?” Жіночка відповідає: “Я б придбала ось ці сережки за 5000 грн., але в мене, нажаль, немає ні копійки.” Консультант: *"Так, пашла атсюда **, только время забираєш." Жіночка: “Але зараз підійде мій чоловік і оплатить все що я вибрала”. Консультант: “И снова здраствуйтє!”

Так і я: І знову здрастуйте! :grin:

11 лайков

По моїм козулям - знайшли спільну мову з продавцем і він забрав їх назад з умовою повернення грошей, що я за них заплатив. То ж я зараз в пошуку нових красунь. Зупинився на зааненах / німецька біла покращена.
Запланував собі поїздку на:

• Бабині кози;
  • Маковецька сироварня;
  • Доообра ферма;
  • Пані коза - не додзвонився;
    якщо тут нічого не знайду то поїду трохи далі на
  • Золота коза
  • Еко карпати

Що порадять шановні учасники форуму? Можливо ще десь глянути? Можливо хто має своїх красапет на продажу?
Розгляну всі варіанти.

1 лайк

А з колінами і ялова одна і та ж?

ялова це та що не кітна була? тоді - ні.[quote=“Greta, post:134, topic:37374, full:true”]
А з колінами і ялова одна і та ж?
[/quote]

1 лайк

Подивіться сторіночку Наташі Щасливі кози, вона кіз продає. Форумчанка, не обдурить.

2 лайка

Дякую Олю за допомогу, але у мене не ті породи, що цікавлять Михайла.

1 лайк

Знайшов я кіз. :grin:
Купив три зааненки, одну ламанчу, одну 50/50 зааноальпійку та одну альпійку. Планував тільки заанів, але сподобались й інші та й ціна була насправді хороша. То ж купив і тих. Ще й подарували 7місячну 50/50 зааноальпійку та козлика маленького альпійця.

19 лайков

Велике господарство. В інтернеті про них багато є. Можна погуглити. Зараз в них серйозні сімейні проблеми, то ж розпродують більшість свого стада. Тому й ціни дуже привабливі.
Люди дуже хороші то ж хочеться їм допомогти.
Якщо хтось ще шукає собі кіз вони готові продати.
+380 96 627 9659 Валентина Петрівна

Чому одразу не сказав , що не проти ламанчі :wink: :shushing_face: можна й до мене заїхати .

1 лайк

!

32 лайка