Ранчо Хоружих

Вітаю однодумців, що люблять землю і тварин. Я народився і виріс в мальовничому смт. Якийсь час жив у місті, але після народження дітей повернувся до свого рідного села де живу і господарюю нині.

31 лайк

Доброго здоров’я усім форумчанам! Мене звати Олександр Хоружий. Живу я в смт Мала Дівиця що на Чернігівщині разом з жінкою і двома дітками. Починав своє господарство з козочки і квочки з курчатами. На даний час в моєму господарстві корова два бичка три свиноматки і кнур венгерська мангалиця. На форум мене запросила одна добра людина. Мені тут сподобалось і я вирішив зареєструватися і трошки написати про себе. Всім добра.

35 лайков

С Новосельем! ) Уюта и хорошего общения! Темы всегда найдутся! Заходите в гости ) Семейная ферма Настоящий дом. :slight_smile:

4 лайка

34 лайка

Вітаю з відкриттям сторінки :rose::rose::rose: Гарний мужчина, гарний господар.

4 лайка

Поздравляю с открытием виртуального домика, с новосельем. Тепла и процветания вашему дому. Заходите в гости http://forum.kozovod.com/t/poberezhe-azova/31831 :blush:

4 лайка

Приветствую,Александр :blush:
У Вас еще нет ни одной козочки?тогда мы идем к вам :joy::joy::joy:,и вы заходите в гости)

7 лайков

В мене були козочки зааненські на 50 і 75% але так склалося що фізично я не тягнув таке велике господарство. Тому я продав кіз і племінного козла.

5 лайков

У моєму селі нема попиту на продукцію козівництва, тому всю продукцію споживала моя сім’я. Навіть коли з’явилася корова я тримав козочок тривалий час і тільки в тому році розлучився з ними.

7 лайков

Вітаю з відкриттям сторінки! Так, у нашому регіоні складно зі збутом продукції із козячого молока і м’яса. Можливо, потрібно знаходити якісь нові варіанти реалізації чи пропозицій, щоб був попит.

5 лайков

Вітаю, Олександре, красива і оригінальна назва віртуального будиночка! Впевнена, дуже цікаво буде у Вас з таким “різнобарв’ям” у господарстві. Ви биків тримаєте перший рік чи ні? Яка Ваша думка з приводу рентабельності? Про мангалицю взагалі цікаво, бо для нас - це ще “екзотика” :relaxed:.

5 лайков

Олександре, вітаю Вас! А чи є фото з архіву кіз? Я раніше жила у Срібному і навіть не підозрювала, що поблизу були такі кози, особливо людям важко знайти гарного козлика. І свині пухові такі незвичайні і красиві. Прошу фото в студію :blush:

6 лайков

Олександре, вітаю з відкриттям віртуального будиночку!
Я віднедавна на форумі, але уже не уявляю життя без позитивних емоцій, набуття досвіду в різноманітних сферах сільського господарювання, всебічної підтримки, які отримую тут.
У добру путь за позитивом і надхненням!
Зацікавило фото.
Що то на задньому плані, штучний водоспад? Дуже красиво і якесь незвичне рішення

5 лайков

Так, якщо є фото кізок, то покажіть.
І взагалі, познайомте нас, будь ласка, зі своїм господарством.

3 лайка

Фото з фонтаном не з мого маэтку :slight_smile: )

4 лайка

Бичків тримаю 10 місяців. За те що я вирощую врх молодняк держава платить дотації за рік 5000 грн за двох. Бички виростають за рік 450 кг в середньому. Приймають живою вагою по 35. Ще планую парувати корів цими бичками. Труд не легкий , але на мою думку вигідний.

6 лайков

18 лайков

С открытием странички и добро пожаловать на форум!

3 лайка

Козел на ім’я пух.

14 лайков

Так, це дуже не легка праця. Кози красиві.

2 лайка