Villa Gorbovici

не “або” , а “плюс” … Треба брати і ячменю , і овсу порівну , все інше добавляти в меншій пропорції .

5 лайков

@ladusja Так я взяв за основу якраз ваш рецепт. У вас

Щоб було зрозуміліше , напишу як годую я …
у велике відро (20 л) насипаю :
4 ковшика ячміню ;
4 ковшика овсу ;
1 ковшик цілої кукурудзи ;
1 ковшик пшениці ;
1 ковшик макухи ;
1 ковшик люцерни гранули ( іноді 2) .

Але мені здається по енергії недобор та чи можна змістити співвідношення ячменю, вівсу та кукурудзи не 4:4:1 а 2:5:2 ?

3 лайка

Ну чому ж не можна ?! У мене три вольєри з козами , та зерносуміші даю їм не зовсім однакові , от наприклад , в одному з вольєрів кукурудзу не їдять зовсім , залишають в кормушках , а в іншому вольєрі чомусь залишають саме овес … Тварини самі редагують кількість того чи іншого зерна . Ще , як приклад , наїлися мої дівчатка люцерни … я перестала їм її додавати десь з тиждень , а тепер знову нямають з апетитом .

6 лайков

Запрошую взяти участь у конкурсі обмін подарунками 2020 :sunglasses: :rofl:

1 лайк

Добрый день :slight_smile: какой у вас хороший домик для козок :heart_eyes:
обязательно мужу покажу, как у вас все оборудовано

1 лайк

Ну що, починаю я новий сезон.
Сьогодні Чубака народила мені двох чудових дівчаток.
По старій традиції названі Альфа та Бета.

41 лайк

Вітаю з поповненням! На молочко, на масло, на прибуток!

5 лайков

перевірив. наче наїджені. животики повні. сплять собі. мамі вколов 20 мл. кальцію глюконат 20% розведений 50/50 кип’яченою водою, дав чайну ложку з горою цукру та чайну ложку кальфостоніка. що ще б такого зробити?

1 лайк

Нічого, залишити її у спокої.

Вітаю з легким окотом.

3 лайка

Повечеряти спокійно, можна з рюмочкою) розслабитись і відпочити! Михайло, вітаю з малишнею!

2 лайка

Якось Ви екстремально так, я б побоялась нестерильне колоти, хоча скоріш за все все буде добре, організм справиться

3 лайка

Поздравляю с благополучным окотом и новорождёнными малышами :rose::rose::rose:

1 лайк
1 лайк

Читав що після родів можна глистогонку проводити, щоб по молоку не втрачати. Хочу дати комбітрем мамі і кізочкам краплину (бо на таку вагу все рівно дозу не наміряю). Але тривожить що і так важкий період, а я ще й додатково ядухи докидую. Що думаєте? Глистогоните після окотів?

Хоча б через тиждень, а малі з молоком отримають, вони ж поки чисті, в них немає нічого

2 лайка

Через місяць можна.

6 лайков

Ух ти. Дякую. А то я б зараз влупив.

1 лайк

Продовжуємо наш кардєбалєт :grin:.
першокотка Авчіна народила одного козлика. Тут я вже навіть допомагав при родах. Реально думав що мертве народжується, а воно впало і давай квакати :+1:

22 лайка

якраз і погода підійшла

18 лайков

доречі всіх козликів планую в місячний вік пустити на шурпу. минулого року балувався, намагався продавати. більше мороки ніж результату. то ж кому треба козлика, кажіть. домовимось

2 лайка