Я вот надеюсь на большинство козликов, или вдруг кому надо своих козочек поменять на козликов, а козликов на осень “мяско”.
А я думаю, что козочкам дам надежду, вдруг найдутся хозяева. А вот козликов ну максимум до месяца подержим и пустим на шашлык. Конечно если дальше пойдут одни козочки, то прийдется и их проредить.
Инна, вы меня соблазняете с неимоверной силой. Каждый раз, когда рождаются козлята и им ищут новых хозяев, я открываю карту и прокладываю маршрут. А тут совсем рядом…
Ой Інночко,давно Вас не читала,ставила,ставила сердечки,поки не кінчились.Зі святами Вас,з окотами,бажаних кізочок від бажаних мам,хай повністю виздоровіє Ваша Латтерія,а воно так і буде і Вам саме головне здоровя,здоровя,хай Вам цей рік принесе тільки хороше.
![]()
Дякую, Вірочко! Ця дівчинка може вирости в таку ж лебідь як і Ваші, але мені щоб когось залишити, потрібго когось продати. Дійну козу за 500 грн не продам, краще подарую нужденним, а манюню за 500грн ще можна продати, головне якоможна швидше, щоб не привязатись до неї.
А у нас опять пополнение. Два козла и козочка. От Босса, даже не ожидала, что от молодого козла тройня родится.
. Вітаю, головне, що благополучно. На молочко, та на маселко.![]()
![]()
діточкам пошвидше заботливі ручки найти.
Дякую, Наталочко! Другі роди були важкі, але мабудь більше для мене. Перший пішов козел, а потім задержуються роди. Я почала з козою розмовляти. Пішов пузирь в якому видніються ніжки, а далі ще ніжки і голова. Це капець. Ідуть задні ніжки з хвостом і голова з ніжками. Спочатку думала одне завернуте. Ніжки толкаю назад, а вони не хочуть назад. Поки чекала телефон звонити лікарям. Коза видула двоїх зразу. Добре що вони не по 4 кг, а то була б біда. Взяла козлика з двійні, а він бездиханний. Але ж зі мною мої маленькі фермери, вори ж в шоці будуть від мертвого козеня. Давай його витирати і трус ти. В руках почула, що сердечко бється. Породілля ще в шоці від таких родів. Даю маля первій козі що вже вкотилась. Говорю ій оближи бо помре. Вона постаралась і козлик живий.
Как замечательно. Реанимировали козленка. Поздравляю с малышней
![]()
Количество козлят не зависит от козла, только от козы
Ну і добре, що все так розрішилось. Я уявляю, ваше хвилювання, але справились, ще і козлика реанімували. Головне, що все добре закінчилось.
Инночко з вдалим окозом.
Як добре не розгубитись.
Дай Боже швидко набрати силочки малишнi.
Вітаю ! Добре , що все закінчилося добре ! І козенята гарненьки ! Тройня - це не жарти … А яка вага у них ?
Поздравляю) Сплошные блондины у вас) Красота!
Я сегодня их не взвешивала. На глаз где-то по 3 кг. Но завтра перевешу.
Так у нас козел один потомок Алладина, второй был от Татьяны Броварчанки. Зааненские крови сильные. Не удивлюсь, если все будут белые. Это конечно скучно, но я когда- то хотела белых.
Отличные козлы! Ну и пусть блондины, зато все молочные!
Поздравляю Инна с прекрасными малышами.
Поздравляю с пополнением! Реки молочка, чтоб малышам и вам хватало
Добре, що все добре закінчилося! Вітаю з таким чудовим приплодом ! ![]()
Инна, как там ваша Латтерия?