Tajanochka

Тая а яблоки свежие? На тёрке натираете или режете кусочками?

1 лайк

Так , свіжі ріжу кубиками , не чистю .

1 лайк

Треба , спробувати !

1 лайк

А я в начинку з абрикосового варення даю горіхи волоські і сушені мандаринові шкірки , тоді збитими білками зверху шар, а потім ще трохи тертого тіста

7 лайков

Я ще про пириіг :yum:, можна яблука , шматочками ,обжарити на вершковому маслі (швиденько ) , з додаванням цукру і кориці , і в начинку - теж смачно .

5 лайков

Рецепт тёртого пирога с творогом у меня на страничке, сообщение 89. Вы, Тая, его точно читали, там стоит сердечко от вас.
За рецепт вам и всем девочкам - СПАСИБО.
Всё очень понятно. Буду готовить своим домашним.

1 лайк

Добрый вечер Тая.
Приехали уже от Вас сюрпризики.Вы даже представить себе не можете как мне приятно их получить.То как вы их упаковали заслуживает отдельного спасибо.Каждый цветочек словно запеленаный младенчик.Все малютки доехали отлично.Я очень рада такому неожиданному подарку.И все замечательные пожелания которые вы мне пожелали я желаю и вам.Пусть все хорошее что вы делаете людям возвращается к вам сторицей. :revolving_hearts:

15 лайков

Добре , що получили .
Начинала переживати .
І вам , спасибі за ожинку.
Бажаю , щоб кожна фіалочка сподобалась своім індевідуальним цвітіння .І радувала довгі роки .
Вам дякую за гарні слова .

3 лайка

Це віртуозність крихкі фіалки для пересилки пакувати

3 лайка

Оля я жалею что не сфотографировала как они ко мне приехали.Каждая выглядела как яичко киндерсюрприз :hugs:.Я не знала что мне выслали посылку,потом смс от Таи,что ждите вот-вот будет.Разворачиваю шар за шаром несколько слоев упаковки и добираюсь до коробочки с отверстиями.Дочка " Там что то живое?" Отвечаю " да,–хомяк :smile:" открываю коробку ,а там сверточки - яички.Дочка опять --" Тебе киндеры прислали".Я с нетерпением разворачиваю первый сверточек, а там живое крохотное чудо!
Чесно , я почувствовала себя ребенком к которому приходил дед Мороз. :smiling_face_with_three_hearts: :hugs: :gift_heart:

19 лайков

І ще одна красуня !

12 лайков

Таечка, добрый вечер Вашему домику.
Никто не спрашивает, я первая .
Я все крепилась , крепилась…и больше не могу!
Девочки Ваши все разъехались, мальчишки то же бронь… Грустно мне, как то… Знаю, они для Вас такие любимки!
Перерыв ?
Или будет новый виток в козоводстве?

11 лайков

Насамперед дякую , що завітали в гості ! Дуже приємно !
Останній час все більше розумію , а особливо сьогодні після відізду дівчат , що моя карєра козовода добігає кінця .
Наче сьогодні в нашому господарстві появилася , маленька красуня Марта . А пройшло вже майже 8 років . Звичайно перший досвід був далеко невдалий . Кожного разу коли згадую , виную нас !
За ці роки багато було різних козочок і козликів, малесеньких діток . В кожноі козомордашки свій характер , до якого потрібний індивідуальний підхід .Але як сьогодні памятаю всіх , про кожного можу розповісти .
З кожною твариною звязана , своя історія , частинка нашого життя .
Ніколи не важала себе досвідченим козоводом , але читаючи на форумі теми , старалась підтремувати потрібне харчування , особливо стежити за здоровям . І раптом погана жуєчка, чи погано пасеться бьється тривога .
А як скалася моя карєра вирішувати не мені , а моім покупцям ! Чи вона була вдалою ,чи ні ?
Знаю одне козоманія - це коли важко , ну просто страшенно важко !Особливо так як в нас не має де пасти , паслись постійно біля самоі траси . Кожного дня моі дівчати були під великим риском . Тай взагалі гадала , що вони не получают , потрібноі волі .
Але в той самий час це сенс життя , терапія душі , любов яку не можна поснити . Коли в душі порожнеча !
Напевно пауза ! На сьогодні чіткоі відповіді немає !

19 лайков

Тая, в какой то момент каждому человеку нужен отдых… Это однозначно. Если нет возможности кому то нас заменить, возможно, даже перерыв…
Мы Вас понимаем!
Главноее, чтобы была работа в радость, только тогда радуют результаты. И тогда все сложные бытовые моменты можно пережить.
А если в надрыв , уже ничего, даже самые прекрасные результаты, не имеют смысла…
А накопленный опыт, его за плечами не носить :wink: И когда почувствуете, что снова нет жизни без коз, Вы знаете , где их можно найти ! Наш форум , это сила! Мы Вам сильно скучать не дадим ! :kissing_heart:

19 лайков

Заповнюю свій вільний час …

28 лайков

А я себя уже не представляю без коз. Хоть одна козочка но у меня должна быть. Но пока их 5 )

2 лайка