Тая режьте примерно в сантиметр толщиной,можно чуть тоньше,обмакиваете в яйцо потом в муку ,потом опять в яйцо с солью перцем и на сковородку.Весь рецепт
.Если переживаете сильно, можно пять мин отварить ,дальше все тоже самое.Мякоть внутри должна быть белоснежная.Как чистить ,посмотрите у меня на страничке есть фото,буквально дней десять назад готовила,может чуть больше.
Очень вкусные грибы! Похожи на курятину,девочки выше писали Вам способы приготовления,и проверки качества гриба,если внутри белый ,плотный,то можете совсем просто отварить минуты две, а грибочек порезать на небольшие кусочки и на сковородку раскалённую. Мы каждый сезон не можем дождаться этих грибов,а с сыром твердым так вообще сказка !
Завтра помробую .А то читаю , всі так смачно розповідають .
Попробую і відпишусь .
Можливо будемо тільки полювати за такими грибочками .
Відписуюсь !
Дякую , дякую дівчата за рецепт !
Сьогодні ,наважилась звичайно дуже переживала , але рішення було принято ! Робити відбивні , але ж 5,3 кг , так половина відварила , а друга половина пішла на чудові відбивні .
Дома , була одна чоловік на роботі , батькам і сестрі , які живуть порядь не говорила , що готую і саме головне з чого .
Першою спробувала я , спочатку одну ,через 0,3 хв ще одну . Почекала 1,5 години від першого мого поідання смакоти .
Понесла до батьків ! Кажу " Принесла відбивні , вам на обід "
В нас мама , дуже щепетільна до грибів , прямо дуже .
Після того , як попробували сказали " що надзвичайно приємний присмак , курячих відбівних ".Я тільки через 2,5 години призналася , яке мясо було .
Вирішили , що надалі будемо брати такі гриби .
Чудова , дивовижна пора осінь . Напевно за всією метушнею , ми не завжди помічаємо ,приємні моменти природи . Сьогодні на прогулянці зі своіми дівчами , коли вони були заняті своєю справою .(Нарешті за 3 місяці , зявилась зелена травичка , от вони і радіють ).
Я тим часом милувалась хмаринками , але правда не довго через хвилин двадцять пішов доволі гарний дощ .
В нас дощі зараз зачастили , яких ми чекали набагато раніше .
Але добре , що хоть на посівну .
Ой клас яка травичка.А у нас геть усе суже
Оля , так дійсно травичка ,як весною . Ще таку травичку , ми звикли бачити , а звичай і більшу напочатку літа . Але в цьому році , погода була занадто скупа на дощі . Місяців 3 , а можливо 3,5 взагалі не капнув .
Вся трава була ,як після пожару !
А зараз ми радіємо разом !
В нашій місцевості( село ), такий гість , як білий гриб, пару років назад побачити було - рідкістю .
Все ж таки , останні роки і ми можемо радіти , таким чудом природи.
Запрошую приєднатися до конкурсу.
Наташа , дякую за запрошення ! Приємно !
Але , є багато форумчан , які створені для участі в конкурсі . І це чудово !
Я буду вболівати за кожного !
Бажаю , щоб перемога дісталась гідному участнику !
Тая, у цьому конкурсі не буде переможців і переможених. Це ж обмін подарунками.
Обожнюю , пекти цей періг .
Він нагадує смак дитинства .
Легкий в приготувані і звичайно є уже на вечір до чаю !
Тертий періг
Мама пекла такой,под названием Чебурашка)помню его запах и вкус😋
Так , у нас тьотя , дуже любила пекти .
Тепер часто , заглядаю у іі записник .
Памятаю , коли приходили в гості кожного разу були різні смаколи !
Тая, рецепт можно ?
Я тёртый только с творогом умею делать, а такой - нет. Если никому не надо, то мне рецепт очень сгодится. Пожалуйста !
Звичайно . Рецепт , простий в приготуванні , а так як осінні вечори дуже великі і наша родина , любить солодощі . В літній період получається не так часто , а уже осінью і по весну , люблю пекти і готувати , щось смачненьке .
От же рецепт .
1 пачка маргарину , бажанно щоб був мягкий ріжу на дрібні кусочки .
0,350 г .муки ( просіяноі )
1 ч.л соди погашенна уксусом ( можна лемоном )
1 пачка ванільного сахару , або ваніліну .
0, 100 г . сахару
трішечки солі .
Це все всипаємо в одну ємкість і перетираємо добре , до дрібноі розсипчастоі крошки , якщо крошка получається мастка , можна добавити ще 1-2 л . муки .
Начинка .
Я беру два різних варення кожного по три ложки + ще два яблука і добавляю 1-2 ложки крохмалю ( кукурудзяного , або звичайно картопляного ), перемішую - готово .
Тепер готуємо періг , векладаю 1/5 крошки на деко (не змастюю ) , несильно притискаючи , рівномірно .
Далі ложкою накладаємо начинку ( можна добави ще різаних горіхів , смачно ) і зверху посипаємо залишину крошку .
В раніше розігріту духовку до 180- 200 , випікаємо 30-40 хв .
Різати коли охолоне .
Смачного !
Сніжана , чекаю вашого рецепта .
Тому що з творого не пекла .
Обовязкого хочу поробувати .
Можна і я п’ять копійок вставлю . Я іноді (частіше всього) верх заливаю бісквітом , дітям чомусь так більш за все подобається. І творожну начинку теж туди кладемо.
Пиріг виглядає смачно , та треба спати декому