Tajanochka

Тая режьте примерно в сантиметр толщиной,можно чуть тоньше,обмакиваете в яйцо потом в муку ,потом опять в яйцо с солью перцем и на сковородку.Весь рецепт
.Если переживаете сильно, можно пять мин отварить ,дальше все тоже самое.Мякоть внутри должна быть белоснежная.Как чистить ,посмотрите у меня на страничке есть фото,буквально дней десять назад готовила,может чуть больше.

5 лайков

Очень вкусные грибы! Похожи на курятину,девочки выше писали Вам способы приготовления,и проверки качества гриба,если внутри белый ,плотный,то можете совсем просто отварить минуты две, а грибочек порезать на небольшие кусочки и на сковородку раскалённую. Мы каждый сезон не можем дождаться этих грибов,а с сыром твердым так вообще сказка !

4 лайка

Завтра помробую .А то читаю , всі так смачно розповідають .
Попробую і відпишусь .
Можливо будемо тільки полювати за такими грибочками .

5 лайков

Відписуюсь !
Дякую , дякую дівчата за рецепт !
Сьогодні ,наважилась звичайно дуже переживала , але рішення було принято ! Робити відбивні , але ж 5,3 кг , так половина відварила , а друга половина пішла на чудові відбивні .
Дома , була одна чоловік на роботі , батькам і сестрі , які живуть порядь не говорила , що готую і саме головне з чого .
Першою спробувала я , спочатку одну ,через 0,3 хв ще одну . Почекала 1,5 години від першого мого поідання смакоти .
Понесла до батьків ! Кажу " Принесла відбивні , вам на обід "
В нас мама , дуже щепетільна до грибів , прямо дуже .
Після того , як попробували сказали " що надзвичайно приємний присмак , курячих відбівних ".Я тільки через 2,5 години призналася , яке мясо було .
Вирішили , що надалі будемо брати такі гриби .

14 лайков

Чудова , дивовижна пора осінь . Напевно за всією метушнею , ми не завжди помічаємо ,приємні моменти природи . Сьогодні на прогулянці зі своіми дівчами , коли вони були заняті своєю справою .(Нарешті за 3 місяці , зявилась зелена травичка , от вони і радіють ).
Я тим часом милувалась хмаринками , але правда не довго через хвилин двадцять пішов доволі гарний дощ .
В нас дощі зараз зачастили , яких ми чекали набагато раніше .
Але добре , що хоть на посівну .

19 лайков

Ось дівчата , смакують травичку .

27 лайков

Ой клас яка травичка.А у нас геть усе суже

2 лайка

Оля , так дійсно травичка ,як весною . Ще таку травичку , ми звикли бачити , а звичай і більшу напочатку літа . Але в цьому році , погода була занадто скупа на дощі . Місяців 3 , а можливо 3,5 взагалі не капнув .
Вся трава була ,як після пожару !
А зараз ми радіємо разом !

4 лайка

В нашій місцевості( село ), такий гість , як білий гриб, пару років назад побачити було - рідкістю .
Все ж таки , останні роки і ми можемо радіти , таким чудом природи.

28 лайков

Ось , такі фіалочки зацвіли !

22 лайка

Запрошую приєднатися до конкурсу.

2 лайка

Наташа , дякую за запрошення ! Приємно !
Але , є багато форумчан , які створені для участі в конкурсі . І це чудово !
Я буду вболівати за кожного !
Бажаю , щоб перемога дісталась гідному участнику !

4 лайка

Тая, у цьому конкурсі не буде переможців і переможених. Це ж обмін подарунками. :gift:

4 лайка

Обожнюю , пекти цей періг .
Він нагадує смак дитинства .
Легкий в приготувані і звичайно є уже на вечір до чаю !
Тертий періг

18 лайков

Мама пекла такой,под названием Чебурашка)помню его запах и вкус😋

2 лайка

Так , у нас тьотя , дуже любила пекти .
Тепер часто , заглядаю у іі записник .
Памятаю , коли приходили в гості кожного разу були різні смаколи !

2 лайка

Тая, рецепт можно ?
Я тёртый только с творогом умею делать, а такой - нет. Если никому не надо, то мне рецепт очень сгодится. Пожалуйста !

3 лайка

Звичайно . Рецепт , простий в приготуванні , а так як осінні вечори дуже великі і наша родина , любить солодощі . В літній період получається не так часто , а уже осінью і по весну , люблю пекти і готувати , щось смачненьке .
От же рецепт .
1 пачка маргарину , бажанно щоб був мягкий ріжу на дрібні кусочки .
0,350 г .муки ( просіяноі )
1 ч.л соди погашенна уксусом ( можна лемоном )
1 пачка ванільного сахару , або ваніліну .
0, 100 г . сахару
трішечки солі .
Це все всипаємо в одну ємкість і перетираємо добре , до дрібноі розсипчастоі крошки , якщо крошка получається мастка , можна добавити ще 1-2 л . муки .
Начинка .
Я беру два різних варення кожного по три ложки + ще два яблука і добавляю 1-2 ложки крохмалю ( кукурудзяного , або звичайно картопляного ), перемішую - готово .
Тепер готуємо періг , векладаю 1/5 крошки на деко (не змастюю ) , несильно притискаючи , рівномірно .
Далі ложкою накладаємо начинку ( можна добави ще різаних горіхів , смачно ) і зверху посипаємо залишину крошку .
В раніше розігріту духовку до 180- 200 , випікаємо 30-40 хв .
Різати коли охолоне .
Смачного !

14 лайков

Сніжана , чекаю вашого рецепта .
Тому що з творого не пекла .
Обовязкого хочу поробувати .

3 лайка

Можна і я п’ять копійок вставлю :hugs:. Я іноді (частіше всього) верх заливаю бісквітом , дітям чомусь так більш за все подобається. І творожну начинку теж туди кладемо.

Пиріг виглядає смачно :yum::yum::grin:, та треба спати декому :wink:

4 лайка