Ирочка, с Днем Рождения! Самое главное, мира! Здоровья, оптимизма, и чтоб все получалось, что задумалось.
Дякую, Інна! Дуже приємно!
Іринко, з днем народження! Миру, здоров"я, щастя в рідному домі.
Запізнилася я з привітанням ! Ірусь , з днем народження тебе ! Бажаю швидшої Перемоги нашої , міцних нервів та здоров’я тобі , а ще , бажаю просто бути щасливою кожного дня та ночі , не залежно від обставин !
С Днем Рождения! Здоровья и мира
Так і не встигли ми опробувати новий «гаджет» Junior.
Тепер прийдеться продати, звертайтеся в особисті, кому потрібно буде.
Шкода дивитися навіть … А може він ще знадрбиться Вам ? Овечки вже прибули в господарство. Амбер вже красень поправився. Ви ж не покидаєте зовсім козівництво ?
Я доречі три роки тільки збираюся придбати аппарат , та все не купляю поки дуже не пече. Так на тижні ось дивилася. Були ціни на турцію 14-18, а зараз 21-25 та вище. Мені одразу захотілося скоріш видужувати щоб помагати доїти (бо я зараз не дою) , та таки й далі не купляти його Якби купила б три роки назад , зараз би було простіше. Бо на кіз зараз поки ціни падають , а на всі корми та обладнання для них піднімаються.
Боже, скоріше б мир !..
Овечки ми не доїли і не плануємо. А вернемся ми не скоро, принаймі, діти планують довчитися в Польші. Так що Амбера також будемо пристроювати в добрі руки, йому треба працювати і жити в своєму середовищі.
Також маємо надію що все буде Україна!, але наше господарство дуже тяжко відновити…
Також хотіла своїм дівчатам-робітницям полегшити їх працю, але не вдалося
Ірочка, ви обов’язково все відновите, як захочете. Тільки б скінчилася війна.
Інна, хотілося би так! Але ми всі переживаєм за майбутнє наших дітей і робимо все для їх світлого майбутнього.
Як би нам всім не було важко, але всеодно хочеться заглянути в теплу козину сім"ю, поділитися новинами і разом іти до перемоги.
Частіше заходьте, Ірино.
Буває тяжко щаходити, це правда… Буваю раз на місяць в Києві, але на господарстві була всього раз. Не можу туди їхати, просто не можу витримати… Видно ще не час…
Доброго дня.
Дуже рада вас бачити та читати.
Іра, а Козлик теж був, такий красень, яка його доля ?
Ірочко дуже рада що обізвалась і є радість у вас малятка поповнення так це чудово, процвітання вам , сил і всього найкращого у майбутнє з перемогою
Козлик вже давно поїхав в нове господартво, бо він ніяк без пари не міг.
Іринчик , ми тебе не забуваємо , ради , що твоя ферма починає оживати появою малюків . Все буде Україна ! Тримаємо стрій та наближаємо Перемогу всіма можливими засобами !
Дякую, Ладуся, за позитивний настрій!
Іринко, рада бачити і чути на форумі!
Танюша, дякую що допомогла нам поновити нашу отару!