“Sunny farm” Солнечная ферма

Ірочкв, дуже часто тебе згадую… Рада, що обізвалася на форумі, колись все закінчиться, і життя почнеться знову. А покищо тримаємося, хто як може

14 лайков

Ти коли вже наберешся сили , та захочеш козочек , так я тобі парочку молодих дійних подарую . Якщо , звісно , тобі підійдут мої ламаншки :wink:

12 лайков

Іринко, постійно тебе згадую. Дуже рада тебе бачити-читати тут. Все буде, сонце. І сили, і натхнення. Переможемо, відновимо, відбудуємо.

11 лайков

Поки що навіть думати про тварин страшно. Але не вистачає тут домашніх продуктів, особливо яєць і молока :slight_smile:

4 лайка

Знайшла молоко фермерське, спробуємо. Ось такі ціни, множити можна на 8.5, да ще плюс доставка.

13 лайков

Наша дочка в Британії ходить в польський магазин за продуктами: молоко, творожок, згущене молоко, сметана. Смачніше за британське. Ну а ціни - то скрізь дорого. Дешево домашнє вдома, бо воно ж “дармове”.
Яйця тепер скрізь дорогі.

8 лайков

Про Британію то взагалі інша розмова, старша дочка там живе. Ми навідуємся в гості. То там дуже все дорого, просто ціні захмарні. Багато хто їде туди за високими заробітками, але забувають що життя там також буде коштувати не дешево.

9 лайков

Сьогодні отримала посилочку, українці в Польші продають сало. Заскучали за своїми смаколиками. Борщ без сала якось не іде нам :wink:

36 лайков

А це в грудні їхали додому, яка ж гарна наша Батьківщина! Траса «Варшавка»

40 лайков

О, то це десь мабуть біля нас недалеко. Знайомі краєвиди.
Гарно в любу пору року. А повітря яке п’янке, вдихаєш і насолоджуєшся.

9 лайков

Так,Батьківщина наша рідна,діти теж кажуть краще ніж України немає. Сумуємо за Харковом,і за своїм будинком,у нас все було так гарно зроблено і для нас і для тваринок.

11 лайков

Дівчата, все буде добре.
Головне перемогти цю нечисть, що причіпилася , а далі буде краще ніж було. Я це знаю точно, як людина, що за одну ніч втратила все. Головне живими залишитися та здоров’я зберегти. Господь допоможе, головне не втрачати віру і залишатися людьми.

26 лайков

Ого , 18 злотів за 1 л молока = 150 грн
Screenshot_172

Але ж у скляній тарі - а це також норм коштує .
Я вже продаю по 100 грн / 1 л . Так що майже по польські :wink:

12 лайков

Доброго дня! Десь чула інформацію, що ціноутворення на козине молоко по відношенню до коров’ячого 3:1. Тобто ,якщо коровЯче у нас у селі 50 грн л, то маємо 150грн, як у Польщі. Колись таке відношення і було, а зараз і 100 поставити якось ще відважитись важко.

13 лайков

Як би … в Обухові за 1 л коров’ячого молока = 40-45 грн . Розмови йдуть про 50 грн на 2023 рік . Козяче дійсно у нас неможливо поставити за 150 грн , але 100 грн за 1 л вже реально . Я вже почала продавати по цій ціні .

10 лайков

Лада, у вас в Обухові, напевно, найдорожча молочка в Україні. Місто багатих людей)

13 лайков

Мені здається, що Обухів - це місто поціновувачів людської праці. Самі працюють і готові платити за труд іншим.
Наприклад, я ніколи не торгуюсь за товар. Бо сама ставлю мінімальну ціну, хоча іншим здається, що моя ціна є за дорогою. Але там вкладені всі мої затрати і лише мізерний відсоток моєї праці. От якби я цінувала краще свої руки, я б молоко по 150 продавала би. А так, у цьому році зменшила поголів’я кіз, бо не хочу умовляти купувати людей козине молоко. І тепер працюю виключно на свою сім’ю, яка цінує мою працю і обожнює кіз.

28 лайков

Природа просинається і в нас

41 лайк

В мене пока немае молока але прийшла знайома питае за молоко бо хоче для дитини щось корисне.Почали за ціни то каже що там одна продае дорого по 40 грн за літр.Ось такий кліент набиваеться але нам до молока ще місяць і щось таких кліентів зовсім не хочеться

9 лайков

:rofl: :rofl: :rofl: Прям в точку … місцеві кажуть , що Київ - столиця лише тому , що трохи раніше построївся , а Обухів - пуп України , бо навіть щоб шмотки купити наші містяни їздять у Київський "Глобус " , бо там дешевше , ніж у нас на ринку :rofl: :rofl: :rofl:

Сподіваюся , що так і є !

16 лайков