Як то " для тих, хто не вірить"? Не вкладається в голові. Ірочко, знову плачу. Співчуваю Вам всім серцем! Обіймаю.
Привіт ! Ти повернулася ?
Зараз в Києві, повернулася не на довго. Через тиждень треба їхати назад, до дітей.
На господарстві ще не були, набираюся сил щоб туди вирушити…
З київського вікна:
Природу не зупинити, все просинається після холодної і сумної весни. Якщо не зважати на що в нас не лишилося цилих житлових приміщень, то навкруги дуже гарно.
так … життя теж не зупинити . Будівлі твої безкінечно жаль , технику , спалену ворогом , але найбільше звісно живих істот , невинних , улюблених і так нещадно вбитих Слава Богу , що вціліли твої рідні та близькі люди , бо їх втрата була б страшніша за все на світі … Тримайся , Іриш , українці дуже сильні духом люди , я це бачу в кожному з нас , а тяга до всього гарного у нас беззупинна , тому хлопці на фронті робили собі городики , Юрин брат навіть диких кабанчиків у загоні виращував для своєї бригади … Якщо б ти захотіла - я з радісттю подарувала б тобі ярочек своїх … Тому живи - радій - та строй плани … саме у цьому ми всі і у цьому наша Сила !
У цьому фото вся Україна - з однієї сторони неймовірний біль,з іншої- надія і неймовірна краса
Іринко, доброго дня! До кінця тижня обіцяв приїхати стригаль. Про нашу розмову пам’ятаю. Хлопчика вже придивилася.
Доброго дня! Дякую!
Нічого, Ірочко, буде ще, і ягода, і майно відновите. Головне, щоб усі були живі-здорлві.
Амбер вже освоївся, вилиняв( лиш загривок ще лишився) і погладшав Овечкі «гуляють», не дає їм проходу.
Вівці не стригли в цьму році, не хотіли стресувати їх, у багатох були посічені і перебиті ноги осколками снарядів.
Шикарне селфі мачо-козла. Який погляд, посмішка…
А в нас невеличке поповнення Дякуючи Тетяні @Tatiana20 до нас приїхала сім‘я курдючних баранців. Дуже гарні, доглянуть і вгодовані тварини. Освоюємося, випасаємо зарослу теріторію
Ой, як добре. А то не гоже такому гарному місцю бути порожньому. Так дивись, потроху, повернеться життя и до ваших володінь, як вісім років тому, це сталося у мене.
Все, обов’язково буде добре, і з домівкою, і з Країною.