“Sunny farm” Солнечная ферма

Як то " для тих, хто не вірить"? Не вкладається в голові. Ірочко, знову плачу. Співчуваю Вам всім серцем! Обіймаю.

16 лайков

Добрий ранок Україна! Волинська обл.

55 лайков

Привіт ! Ти повернулася ? :hugs:

7 лайков

Зараз в Києві, повернулася не на довго. Через тиждень треба їхати назад, до дітей.
На господарстві ще не були, набираюся сил щоб туди вирушити…
З київського вікна:

49 лайков

Природу не зупинити, все просинається після холодної і сумної весни. Якщо не зважати на що в нас не лишилося цилих житлових приміщень, то навкруги дуже гарно.

46 лайков

Город також оживає :slight_smile:

43 лайка

А це наш хлопчик :slight_smile:

67 лайков

так … життя теж не зупинити . Будівлі твої безкінечно жаль , технику , спалену ворогом , але найбільше звісно живих істот , невинних , улюблених і так нещадно вбитих :sob: Слава Богу , що вціліли твої рідні та близькі люди , бо їх втрата була б страшніша за все на світі … Тримайся , Іриш , українці дуже сильні духом люди , я це бачу в кожному з нас , а тяга до всього гарного у нас беззупинна , тому хлопці на фронті робили собі городики , Юрин брат навіть диких кабанчиків у загоні виращував для своєї бригади … Якщо б ти захотіла - я з радісттю подарувала б тобі ярочек своїх … Тому живи - радій - та строй плани … саме у цьому ми всі і у цьому наша Сила !

40 лайков

І знову ми в дорозі. Яка ж гарна наша Україна!
Житомирщина:

50 лайков

В цьому фото наше минуле і майбутнє…

50 лайков

У цьому фото вся Україна - з однієї сторони неймовірний біль,з іншої- надія і неймовірна краса :yellow_heart::blue_heart:

37 лайков

Іринко, доброго дня! До кінця тижня обіцяв приїхати стригаль. Про нашу розмову пам’ятаю. Хлопчика вже придивилася.

5 лайков

Доброго дня! Дякую!

3 лайка

Почалася ягода, а ми так від неї далеко :(…
Так що любуємося тільки фото :slight_smile:

45 лайков

Нічого, Ірочко, буде ще, і ягода, і майно відновите. Головне, щоб усі були живі-здорлві.

24 лайка

Амбер вже освоївся, вилиняв( лиш загривок ще лишився) і погладшав :slight_smile: Овечкі «гуляють», не дає їм проходу.
Вівці не стригли в цьму році, не хотіли стресувати їх, у багатох були посічені і перебиті ноги осколками снарядів.

54 лайка

Шикарне селфі мачо-козла. Який погляд, посмішка…

10 лайков

А в нас невеличке поповнення :slight_smile: Дякуючи Тетяні @Tatiana20 до нас приїхала сім‘я курдючних баранців. Дуже гарні, доглянуть і вгодовані тварини. Освоюємося, випасаємо зарослу теріторію :slight_smile:

56 лайков

Ой, як добре. А то не гоже такому гарному місцю бути порожньому. Так дивись, потроху, повернеться життя и до ваших володінь, як вісім років тому, це сталося у мене.
Все, обов’язково буде добре, і з домівкою, і з Країною.

26 лайков

А ми в Польші розважаємося як можемо :wink:

46 лайков