Душа рветься на куски.Такий біль,що краще не бачити.Будь то будівлі,будь то тваринки.Зелених лужків їм і сонечка ясного.А Вам всю волю в кулак і продовжувати жити заради дітей,мами,самих себе.Я думаю,що у Вас все вийде,Ви сильні духом.
Невозможно больно это видеть У меня нет слов… Если есть ТАМ Рай для животных, я верю что они там… Ведь эти прекрасные создания ни в чем не виноваты…
Ирина, моё огромное Вам сочувствие, не могу даже представить, как Вам больно это видеть, вспоминать, смотреть опять эти фото… Время, только время… И собрав волю в кулак, хочется сказать, слава Богу, что живы люди, что Ваша семья в безопасности и детки, это же кошмар, эти нелюди поступают так же и с мирными жителями и с детьми… Переживём, очень надеюсь что Ваша прекрасная ферма возродится в свое время.
А це солдати лишають такий «порядок» після себе:
Шукали залежи золота і діаманти
До туалета не донесли, зробили «справи» на килимку. Пробачте за подробиці.
Очень больно все это видеть, держитесь, не отчаивайтесь, главное, что все вы живы, боль потихоньку уляжется, главное чтобы поскорее мир настал на нашей земле, остальное отстроим и восстановим.
Сволотаа! Сиджу, дивлюсь і плачу. Нелюди, горіти їм в пеклі. Ірочко, тримайтеся, в мене нема слів.
Це жах ! Прийміть і наші співчуття
немає слів… просто біль
Ірочко, співчуваю вам. Дуже шкода прекрасних невинних тварин.
Кожного дня, коли небо палало червоним заревом з вашої сторони, я молилася за вас. Просила Господи допомогти і врятувати, але моєї молитви було замало. Якщо є Рай для наших менших братів, то ваші тварини там в безпеці - вільні і ситі. Я вірю що так і є.
Бо як тоді це все пережити і не збожеволіти.
Нехай Господь береже Вас та Україну.
Ваш біль нескоро вас покине але хай в вас іде світла полоса з вашого відродження.Щиро бажаю цього вам
Помідорки підросли трошки, загартовуємо їх вже на дворі, але ночі холодні. Будемо експерементувати висадку томатів в горщиках.
А що за красота фіолетова?незвичайна
Якщо ви про кущик з фіолетовими квітками, то це Французька Лаванда
Ми привикли що лаванда мае міленькі квіточки а ці дуже красиві і незвичні для нас
Іриш , як там собаки ? Як Гром ?
Собаки вже більш менш, оговталися. Гром трошки прикульговує, але в цілому добре почувається. Дякую!