Щоденник звичайної домогосподарки "Мысли вслух"

Нові. Вони розтягуються. Він коли знімав попередні то вони тримали форму. Може й не зовсім тримали але не поверталася вона до первинного стану.

1 лайк

Так у низ ріг же ширшає,щоб у низ опустить.

1 лайк

Ні. Не вийде. Тим більше що на дворі мінусова температура і резинки стають не еластичні (я так думаю). Не буду ризикувати. У мене ще штук 20 лишилося. Використаю і нові замовлю.

2 лайка

А я завтра попробую яркам надіть,і подивлюся чи будуть рваться ці резинки на козочках.У них рожки узенькі.

2 лайка

Відкрила дві теми по козлах,можливо у кого є чим поділитись.Сколько лет живет козел?
Козел и его возраст

3 лайка

День дев’ятий.

Переночували мої козодівчатка на новому місці добре. Я звичайно хвилювалась,бо тільки поселила нуболаманчу в стайку,а вона заплигнула на кормушу і ходе під потолком,а вона ж майбутня мама,що вона собі думала.Доця з мамою мовчать,а сестрички, тільки мене побачили і плакать знову почали. Вони були з усима,хоть і в окремій стайці,а тепер окремо в другому загоні. Мені тут здається навіть краще,тут хоть і маленька, але є вигульна площадка. Правда сьогодні дуже морозно у нас -19 .,то кози закриті по стайкам. Сьогодні думала надіть яркам резинки а так холодно,що і на вулицю не хочеться виходить. Навіть собаки просяться в приміщення. У нас є старенький ,маленький собачка,так бідненький так мерзне,занесла в кухню,там тепло,ще і газову камфорку для нього включила,а він так бідненький кавкає. Мабудь його життя підходить до кінця. Але сиди не сиди,а обід ніхто не відміняв і незчуюсь,як мої мужики прийдуть на обід. Пішла я лаштувать борщ.:blush:

9 лайков

Ого, какие большие рога!

1 лайк

День 10

Коли ж ті мої сестрички козочки переплачуть у новому загоні, вже пішов третій день, а вони все плачуть, ношу їм і смаколики, і сиджу розмовляю з ними, а як піду, то знову починають плакати.

Сьогодні доробила бастурму, тепер хай визріває. Ось така смакота вийшла

15 лайков

У нас також сьогодні сніг мете. Стежки позамітало, потрібно уже прочищать. А з теплої хати на вулицю не дуже кортить виходить. Зварила сьогодні халумі з 3х.л.молока,вихід не поганий. А 6л.розморожується,попоробую зварить Осетинский сыр і подивлюсь,яка різниця із бринзою.

15 лайков

У меня тоже уже неделю в вине маринуется, а пажитник стоит на почте, завтра заберу, обсыплю. А Вы по какому рецепту делали, обмазывали тестом или без муки?

Я без рецепта. Засипала сіллю і стояло декілька днів,попередній раз стояло аж 10днів. Потім обмила від солі,трішки піжсушила і обмазала спеціями і травами.

2 лайка

День 11
Розпочали день активно з прогулянки з внучком

Пішли в магазин по бабни( банани) і хліб
Хліба ще не має і чи доїдуть до нашого села машини,через перемети. Купили Ванюші смаколиків і пішли до дому. Хліб буду пекти, ще заквасила молоко на Осетинський сир і зайшла почитати форум.

23 лайка

Наташа, осторожнее с бабнами) Мой малой в полтора года так ими отравился, что еле спасли. Лучше всего - приучайте к домашним необработанным яблочкам и грушкам и ягодкам. И на вид бананы были очень красивые - крупные и желтенькие, без всяких пятен.
До сих пор картинка перед глазами - лежит на диване и просит :“Бабушка, спаси меня, я умираю”.

2 лайка

Та ви що ,Інна, а у нас два банани на день,утром один і вечером. Кричить требує, бабна, бабна після основної їжі.

У нас где-то в 2 года была аллергия, ели все домашнее (продукты не вызывающие аллергию) и бананы, нам сказали что могут давать аллергию бананы, потому что их чем-то нехорошим обрабатывают.

1 лайк

Их же срывают и привозят абсолютно зелеными. Здесь уже “дозревают” в газовых камерах. И полагаю, что еще чем-то обрабатывают.

Ваш ребенок. Я предупредила. Но лучше в данной ситуации перебдеть, чем недобдеть.

Да и яблоки я теперь на рынке не покупаю. Особенно импортные. Если и беру, то наши украинские и с червячками. Тоже в свое время “полакомилась” польскими яблочками и в реанимацию попала. Были обработаны ядохимикатами. Теперь приз в виде хронического панкреатита и залеченных многочисленных язв желудка.

А бананы теперь для меня не существуют.

3 лайка

Зробила я Осетинський сир,посолила і завтра знімемо пробу. І потім напишу чи відрізняється осетинський сир від простої бринзи.

20 лайков

День закінчується, хлібчика напекла, тепер не страшно, що машини з хлібом можуть не доїхати до нашого села через перемети, вистачить не на один день😁

25 лайков

Красота! А вы бездрожжевой печете? Я позавчера испекла свой первый. Пока свинки скушали) Не поднялся.

3 лайка

Ух ти, скільки хліба Ви напекли, можна продавати, маленький бізнес поки снігом занесло :wink:.

2 лайка