Семья «Koza Nostra»

Чи на жаль, чи на радість, ліків немає. Дуже їх у мене вже багато, кожного разу думаю все, всіх новонароджених продаємо. Всіх лишніх цапів у морозилку.
Ага, приходить сезон окотів, народжується якесь супермиле козенятко, яке ходить за тобою хвостиком, проситься на ручки і цілує-облизує і все, ти пропав) Як не продасться малесеньким, то все, залишиться вдома. І думки вже тільки про те, як розширити сараї та як купити/заготовити корми для цих сонечок.
Ну а зарізати для нас дуже дуже важко, головою розумію, що для сільського господарства іншого виходу нема. Рано чи пізно таке має статися, але не можемо. І найняти зараз нікого. Так і живемо всі разом)

7 лайков

Это был контрольный в голову :weary: :joy:
Все. Тогда оставляю третьего козла… :roll_eyes:

Ну нет у нас места для еще одного сарая… Думаем пока о покупке соседних участков. :grin:

5 лайков

Ну так) Ми вже років 5 саме про таке думаємо, але вітер в карманах, таке це прибуткове козяче діло) Все іде на розвиток і корми, корми все дорожче і дорожче, а молочка пасе задніх по цінам. Вже до смішного доходить, 1л коров’ячого молока, якщо здавати оптом, дорівнює по ціні 1 кг сіна. А скільки того сіна потрібно з’їсти тваринці, щоб виробити 1кг молока?

10 лайков

Я как раз вчера, кажется, перечитывала тему о ценах на молочную продукцию. Не знаю, сколько сейчас стоит у нас молоко, в том году вроде 50 грн за литр было. А килограмм люцерны 6-7 грн, плюс доставка. Но там палки палками.

Мы еще ничего не продавали, даже не знаю, как начать. Пока все съедалось дома, семья большая. Где брать бутылки для молока? Через интернет можно заказать большими мешками одного объема, а люди же берут разное количество…

А так да, в карманах ветер. Но мечтать он не мешает :upside_down_face:

7 лайков

Пішла жара) Розпочалися масові окоти.
Новонароджених цапиків буду дешево роз продувати в молозивний період після другого дня від народження. Вже насипали мені дівчатка)

20 лайков

Зараз живемо в Америці,так скажу,так вдома краще,але тут легше заробити на все. Реально швидше і легше. Як хочеться щоб в нашій країні так було,щоб працювати і заробляти на всі маленькі бажанькі. Узять мій хлопець ще дитина,а за три місяці заробив на машину і ніякась жигулька,і це йому платили 4 бакса за годину,це дуже мало,тому що він не повнолітній,мінімалка 7 баксів за годину. Якось так.

15 лайков

это вот как раз когда в стране уровень жизни выше. тогда и легче жить финансово для всех получается.
ну супер же! слава Богу, что есть такие возможности в мире

9 лайков