Семья «Koza Nostra»

Поздравляю ! Здоровья маме и девочке и хороших хозяев :hugs:

5 лайков

Дякую за привітання.

Ось це десь через півгодини після народження, ще й не обсохла добре. Дуже погана камера на телефоні, якість фото жахлива, але це не головне)
.

14 лайков

Супер окрас :smiling_face_with_three_hearts: такую красоту быстро купят. :nose:

5 лайков

Красуня ,хай їй повезе з гарною новою мамою🌹

3 лайка

Ай какая заинька :heart_eyes:

Как я Вас понимаю… Мы сначала хотели одну козочку, но уж двух завели, чтобы не скучала. Сейчас у нас почему-то шесть коз и козел, и мы ждем окотов… И думаем завести еще одного козла… :crazy_face: И я еще просматриваю объявления, хотя знаю, что нам незачем покупать! Козы вытеснили сначала гусей, потом кур, расширились наружу, а теперь требуют новый козовник. Есть какое-то лекарство от этого? :frowning_face:

8 лайков

Тоді наче все так. У вас вже є кози? Бо, якщо є, і вам дуже до душі, то краще плануйте більше приміщення для кіз. Набагато більше.
Колись планувала одну козу, тепер маю більше 50. І проблема з місцем. Довелося виселяти з сараю і курей, і свиней, ще й в іншому сараї віджимати під них місце. Але, якщо б одразу планувати нормальний козівник, було б значно зручніше доглядати.

Прочитала Ваш ответ в другой теме, плачу :sweat_smile:
А я еще у Вас лекарство спрашивала :grinning:

3 лайка

Так) У вас ще тільки початок) Але це зараз одна з небагатьох приємностей в житті. Наші маленькі психотерапевти.
В тісноті, да не в обіді. Може колись грошенятами розживемося, побудуємо приміщення, і для козенят окремо, комфортне, і корівок окремо.
Все буде добре.

10 лайков

Да, Вы правы, они отдых для души. У меня моя любимица главкоза запускается и грустит от этого. Забирается брюшком на коленки, прижимается, и не снимешь. Всех коз научила обниматься. Доим вчетверо дольше теперь… :sweat_smile:

8 лайков

окрас чудный! хороша коза будет :heart_eyes:

4 лайка

Ну тут діло і не в окрасі, генетика це святе, вона ще маленька а які ноги сильні і довгі а постанова вже говорить сама за себе.
Іночко бажаю щоб як найшвидше знайшла дім поки душа не прикипіла.
Гарних рук і хороших дбайливих газдинь для неї і решти хто буде обирать собі дім.

6 лайков

Дякую, Катюша, це ще дуже невдала фотка, ну не вмію я фотографувати, а ще дуже важко це робити самому. Малеча крутиться, як дзига, я від неї трохи віддалитися, а вона до мене, хочеш збоку фотографувати, а вона одразу підбігає. Та і камера на телефоні дуже довго думає, поки спрацює, мала вже 5 разів перебігла на інше місце)

6 лайков

согласна что окрас дело 10-е. но прикольно же, когда они интересные по колеру :star_struck:

я на телефон уже зареклась фоткать коз. надо нормальный фотик брать, чтоб на спортивном режиме их ловить. а то стописят фото и нервы ухайдаканые, и ни одного приличного снимка :scream:

4 лайка

Оце і у мене так само, на сотню фоток жодної нормальної.

5 лайков

Не роби людям добра, бо отримаєш під дих.
В черговий раз довелося впевнитися, що людям допомагати не варто.

3 лайка

Просто важно ещё, кому делаешь добро. Если я правильно поняла ход мысли. И это ж уже не первый инцидент. Сочувствую.

Люди не умеют быть благодарными. Написано: нет праведного ни одного, никто не ищет Бога, все сбились с пути, они не знают пути мира.

Когда вы делаете добро тем, кто не может или не способен вам воздать, Бог воздает вам. Иисус пришел на землю, исцелял, освобождал, учил, не сделал никого зла, но Его возненавидели и убили. Он знает, что такое человеческая неблагодарность. Но написано: Он добр даже к неблагодарным и злым.

Пусть все ваше доброе, умноженное Богом, придет на вас, на ваш дом и на ваших любимых.

6 лайков

Дякую, я вже відпустила ситуацію. І допомагала в першу чергу тваринці, а не тій жіночці.

4 лайка

Спасибо, что ответили. Переживала за Вас все утро. :heart:

1 лайк

Це головне ,Ви молодець,хороша справа це завжди добро🌹

1 лайк