Семья «Koza Nostra»

Поздравляю ! Здоровья маме и девочке и хороших хозяев :hugs:

5 лайков

Дякую за привітання.

Ось це десь через півгодини після народження, ще й не обсохла добре. Дуже погана камера на телефоні, якість фото жахлива, але це не головне)
.

14 лайков

Супер окрас :smiling_face_with_three_hearts: такую красоту быстро купят. :nose:

5 лайков

Красуня ,хай їй повезе з гарною новою мамою🌹

3 лайка

Ай какая заинька :heart_eyes:

Как я Вас понимаю… Мы сначала хотели одну козочку, но уж двух завели, чтобы не скучала. Сейчас у нас почему-то шесть коз и козел, и мы ждем окотов… И думаем завести еще одного козла… :crazy_face: И я еще просматриваю объявления, хотя знаю, что нам незачем покупать! Козы вытеснили сначала гусей, потом кур, расширились наружу, а теперь требуют новый козовник. Есть какое-то лекарство от этого? :frowning_face:

7 лайков

Тоді наче все так. У вас вже є кози? Бо, якщо є, і вам дуже до душі, то краще плануйте більше приміщення для кіз. Набагато більше.
Колись планувала одну козу, тепер маю більше 50. І проблема з місцем. Довелося виселяти з сараю і курей, і свиней, ще й в іншому сараї віджимати під них місце. Але, якщо б одразу планувати нормальний козівник, було б значно зручніше доглядати.

Прочитала Ваш ответ в другой теме, плачу :sweat_smile:
А я еще у Вас лекарство спрашивала :grinning:

2 лайка

Так) У вас ще тільки початок) Але це зараз одна з небагатьох приємностей в житті. Наші маленькі психотерапевти.
В тісноті, да не в обіді. Може колись грошенятами розживемося, побудуємо приміщення, і для козенят окремо, комфортне, і корівок окремо.
Все буде добре.

10 лайков

Да, Вы правы, они отдых для души. У меня моя любимица главкоза запускается и грустит от этого. Забирается брюшком на коленки, прижимается, и не снимешь. Всех коз научила обниматься. Доим вчетверо дольше теперь… :sweat_smile:

6 лайков

окрас чудный! хороша коза будет :heart_eyes:

3 лайка

Ну тут діло і не в окрасі, генетика це святе, вона ще маленька а які ноги сильні і довгі а постанова вже говорить сама за себе.
Іночко бажаю щоб як найшвидше знайшла дім поки душа не прикипіла.
Гарних рук і хороших дбайливих газдинь для неї і решти хто буде обирать собі дім.

5 лайков

Дякую, Катюша, це ще дуже невдала фотка, ну не вмію я фотографувати, а ще дуже важко це робити самому. Малеча крутиться, як дзига, я від неї трохи віддалитися, а вона до мене, хочеш збоку фотографувати, а вона одразу підбігає. Та і камера на телефоні дуже довго думає, поки спрацює, мала вже 5 разів перебігла на інше місце)

5 лайков

согласна что окрас дело 10-е. но прикольно же, когда они интересные по колеру :star_struck:

я на телефон уже зареклась фоткать коз. надо нормальный фотик брать, чтоб на спортивном режиме их ловить. а то стописят фото и нервы ухайдаканые, и ни одного приличного снимка :scream:

3 лайка

Оце і у мене так само, на сотню фоток жодної нормальної.

4 лайка