Маринка, семена петунии просто великаны в сравнении с картофельными.
Петунию я тоже посеяла.
Да?.. Картошку тоже сеяла, но давно. Почему то считала, что у неё семена крупнее.
Я думала, что такие как у помидор, а нет ![]()
И как прошёл эксперимент по картофельной рассаде?
А я вот читаю ,и думаю ,что были как у помидор ,только маленькие , но не как мак ![]()
Ну… Я её не долюбила) Поначалу она вытянулась без подсветки, но то ещё ничего, пересаживала, заглубляла. А в огороде выросли хорошие кустики, но поскольку не было полива и не окучила вовремя, клубни выросли маленькие. А осенью муж весь тот супер урожай в сарае засунул куда то, и нашли мы его нескоро, подвявшим и замучаным)
Но это было давно, как только в село переехали, я тогда за всё хваталась, всё сеяла) Возможно, если бы уделила картошке больше времени - то результат был бы вполне неплохим.
Так первый урожай и не должен быть крупным) Во всяком случае так пишут ![]()
Эт я знаю. Но там совсем горох был. Тогда некогда было с ним играться. Но то только мои недоработки, я так думаю. У тебя должно получиться!))
А я пока перчики ращу, помидорки, цветочки, землянику.
Я перцы буду 10 сеять. Руки чешутся жуть ![]()
Муж сегодня стелаж для рассады доделал, осталось только ленту светодиодную поцепить. Теперь будет где разгуляться ![]()
![]()
![]()
Только бы снег вы июле не выпал, с такой зимой, и будем с урожаем))
А у меня не светодиодная лампа, обычная светодиодная, холодный свет. Намного дешевле, чем фито, те что я нашла. Уже вторую неделю растём, полёт нормальный)
Оля,так,можливо невистачило мінералів і мікроелементів,і ще важливу роль відіграє клімат.Різкі перепади температури,погано впливають на рослину.Одним словом без додаткового живлення на сьогодні дуже важко досягнути результату по врожаю,тим більше це є закордонна селекція.Потрібно з появою перших листочків починати підживлювати рослину,щоб вона мала і імунітет і поживні речовини для зав’язі.
Тыкву рекомендуется сажать на средних суглинках, имеющих нейтральную кислотность. Для получения хорошо развитых плодов почва должна содержать много гуминовых соединений и растворимых минеральных солей. В качестве растений-предшественников рекомендуется использовать капусту, репчатый лук, свеклу, редьку, репу, фасоль, травянистые зеленые многолетники.
Дівчата і хлопці! Питання про цибулю, яку садять під зиму. Як правильно її садити - сіяти насінням (чорнушкою) в серпні, чи насіння весною, а цибулинки - в жовтні-листопаді? Щось я заплуталась.
Купували цибулинки (ріпку) озимої цибулі , садили в строки, як часник, весною виростала велика і не стрілкувалася.
Дивлюся, є у продажу насіння (чорнушка). то коли його сіять?
Оля,є чорнушка озима,а є весняна.Все залежить від сорту.
Значить озиму теж потрібно сіяти весною, а восени її, цибулинки, висаджувати?
Якщо це так, то і я б купила таке насіння, посіяла, а восени б висадила. Замкнутий круг ![]()
Є і у мене таке насіння,висівається весною,збирається в літку,а під зиму висаджується тиканкою на велику.
А озима відразу висівається на велику цибулю.
Хочу і я таке насіння! У список дописала!
Не, там як пил. Вони просто в драже продаються.
Отримала від Валі насіння, розкладаю-складаю, читаю в інеті, радію.
Є насіння (чорнушка) озимої ріпчастої цибулі Тексас Грано.
Питання; якщо посіяти зараз ріденько,(можна висіяти на туалетний папір з допомогою клейстеру), надалі обіцяють дощ, промокне, пройде стратифікацію, то чи виросте з того насіння цибулина? Основну масу насіння планую висіяти на ріпку і висадити восени, в строки як і часник.
Щось мені закрутило придбати цибулини тюльпанів і гіацинтів на вигонку , ну це на осінь .
Та щось читала в неті ,і на фб у групах ,задавали питання : де купують ці цибулини ?, в Україні , чи якось зразу з Голандії - відповіді я так і не знайшла , ніхто і не розкаже мабуть . А ще продають розсаду квітів теж з Голандії . Можливо хтось щось знає і поділиться інформацією .
Ще родич часто буває в Голандії ,чи можливо перевезти через кордон пару тисяч цибулин ,чи краще не заморочуватись ? Можливо хтось перевозив ? Буду вдячна ![]()
![]()
На осінь буду мати цибулини і тюльпанів і гіацинтів.Поставщик перевірений роками.В минулих роках продавала і садила залишки в дома,результат перевершив очікування!І ціна була досить низька,як на такий якісний товар.Якщо не знайдете виходу за кордон,то буду рада співпраці.
Дякую, буду мати на увазі ![]()
![]()