Значить нагадає, бо пам’ять у нього ох і хороша…
Я перший раз із наволочки зробив так смоктали,рвали,зробив із джинси не займали
Я з старих джинсів козлу шию легко і просто.
Він ще був тоді малим у далекому 99😊
Ну якщо Ви сиділи на лавці, а він під забором казав в інтересні моменти поцілунків :“Танька-додому”, то пам’ятає, бо не раз вони це згадують.
Ви так впевнені, що я заробляю більше, якщо відняти собівартість тих матеріалів, які я закупляю?
Ваші проблеми що ви закупляєте дорогущий матеріал,ще б парашутну стропу пропонували,я вважаю що річ яку ви пропонуєте не правдиво Дорога!
Чому ж це проблеми? Це моя перевага. Якісні сучасні матеріали не можуть коштувати дешево. Щодо парашутної стропи, уявіть собі, її я теж застосовую в багатьох виробах.
А ще іноді буксирувальну стропу, і навіть водоплаваючий трос.
Я лише одного не можу зрозуміти, чому Ви так …ммм… емоційно реагуєте? Дорого для Вас виріб, вважаєте що “робота переоцінена” (с) - пройдіть повз. Невже не можна обійтися без обвинувачень майстра? Чи я Вам колись юшку зіпсувала?
В чому я вас звинувачую?Я вважаю що за дорого,висловив свою думку,а ви оправдовуєтеся що у вас матеріал супер дорогий😂пропонували мені колготи за дешево одягати.Я вам сказав що за дешево не шукаю і всьому є розумне пояснення!
Ви плутаєте виправдання з аргументацією (“розумне пояснення”). Не “супердорогий”, а вартістний відповідно до його якості.
А “ви переоцінюте свою роботу!” - це звинувачення, так.
І так, наприкінці я запропонувала Вам класику - колготи. 6 років тому і моя коза ходила в колготках як у ліфчику, і нічого, пережила. Дешево і сердито.
Аргумент це калькуляція з назвами матеріалів та ціновою політикою!А не приміняєте Котон і продаєте як парашутний шовк.
А ще контакти постачальників та виробників матеріалів та їхнього письмового підтвердження, що моя калькуляція вірна.
Я все ще сподіваюсь, що Ви жартуєте, і це у вас такий тонкий тролінг.
Щодо альтернативи дешевим колготам і дорогим парашутним ліфчикам. Тут ось у “Укрвета” є подібного типу бандажі з сумкою для вимені для корів. Купить Бандаж для вимені в Украине (Киев, Харьков, Одесса, Днепропетровск) по цене интернет-магазина - Бандаж для вимені
Або ось у “Спільної мети” Купіть Сітка для виміни захисна, Kerbl Німеччина Ціна: 1 650 грн (Догляд за вим'ям) - 1025380902
можна поцікавитись, можливо, в них бувають такі речі і для кіз.
От і вся аргументація по ціноутворенню😊Монополіст
На каждый товар есть свой покупатель.
Не нравится - не покупайте, вас же не заставляет никто. Составьте конкуренцию, шейте и продавайте дешевле. Или бесплатно раздавайте.
Кому-то ошейник из веревки для тюкования нормально, а у кого-то животные в витых цепочках со стразами.
Есть товар - есть на него цена. Считаете что дорого - просто не покупайте, какие могут быть претензии?
Та купуйте!Які у мене претензії?я висловив свою думку!що для такого Лайфхака ціна за висока!Чому ви всі напали?Купуйте, я пошию сам.
От дивак чоловік. По матеріалам все по сто разів описано й показано у відповідній темі. Але очевидно ж, що Вас не те цікавило. Про монополіста не зовсім зрозуміла, але то таке… дякую, що не “барига”, нині це дуже модне слово
Залишаю ваше сімейне господарство з побажанням творчої наснаги.
Ви б вибачилися перед козоводами, яких щойно образили.
Весела компанія!