Сімейне господарство "Мольфар"

Значить нагадає, бо пам’ять у нього ох і хороша… :grin:

Я перший раз із наволочки зробив так смоктали,рвали,зробив із джинси не займали

1 лайк

Я з старих джинсів козлу шию легко і просто.

2 лайка

Він ще був тоді малим у далекому 99😊

1 лайк

Ну якщо Ви сиділи на лавці, а він під забором казав в інтересні моменти поцілунків :“Танька-додому”, то пам’ятає, бо не раз вони це згадують. :grinning::grinning::grinning::grinning:

1 лайк

:laughing:
Ви так впевнені, що я заробляю більше, якщо відняти собівартість тих матеріалів, які я закупляю? :slight_smile:

6 лайков

Ваші проблеми що ви закупляєте дорогущий матеріал,ще б парашутну стропу пропонували,я вважаю що річ яку ви пропонуєте не правдиво Дорога!

Чому ж це проблеми? Це моя перевага. :wink: Якісні сучасні матеріали не можуть коштувати дешево. Щодо парашутної стропи, уявіть собі, її я теж застосовую в багатьох виробах. :slight_smile: А ще іноді буксирувальну стропу, і навіть водоплаваючий трос. :shushing_face:
Я лише одного не можу зрозуміти, чому Ви так …ммм… емоційно реагуєте? Дорого для Вас виріб, вважаєте що “робота переоцінена” (с) - пройдіть повз. Невже не можна обійтися без обвинувачень майстра? Чи я Вам колись юшку зіпсувала? :upside_down_face:

15 лайков

В чому я вас звинувачую?Я вважаю що за дорого,висловив свою думку,а ви оправдовуєтеся що у вас матеріал супер дорогий😂пропонували мені колготи за дешево одягати.Я вам сказав що за дешево не шукаю і всьому є розумне пояснення!

1 лайк

Ви плутаєте виправдання з аргументацією (“розумне пояснення”). Не “супердорогий”, а вартістний відповідно до його якості.
А “ви переоцінюте свою роботу!” - це звинувачення, так.
І так, наприкінці я запропонувала Вам класику - колготи. 6 років тому і моя коза ходила в колготках як у ліфчику, і нічого, пережила. :slight_smile: Дешево і сердито.

3 лайка

Аргумент це калькуляція з назвами матеріалів та ціновою політикою!А не приміняєте Котон і продаєте як парашутний шовк.

:rofl:
А ще контакти постачальників та виробників матеріалів та їхнього письмового підтвердження, що моя калькуляція вірна. :grin: :+1:

Я все ще сподіваюсь, що Ви жартуєте, і це у вас такий тонкий тролінг. :slight_smile:

Щодо альтернативи дешевим колготам і дорогим парашутним ліфчикам. Тут ось у “Укрвета” є подібного типу бандажі з сумкою для вимені для корів. Купить Бандаж для вимені в Украине (Киев, Харьков, Одесса, Днепропетровск) по цене интернет-магазина - Бандаж для вимені
Або ось у “Спільної мети” Купіть Сітка для виміни захисна, Kerbl Німеччина Ціна: 1 650 грн (Догляд за вим'ям) - 1025380902
можна поцікавитись, можливо, в них бувають такі речі і для кіз.

1 лайк

От і вся аргументація по ціноутворенню😊Монополіст

На каждый товар есть свой покупатель.
Не нравится - не покупайте, вас же не заставляет никто. Составьте конкуренцию, шейте и продавайте дешевле. Или бесплатно раздавайте.

Кому-то ошейник из веревки для тюкования нормально, а у кого-то животные в витых цепочках со стразами.

13 лайков

Есть товар - есть на него цена. Считаете что дорого - просто не покупайте, какие могут быть претензии?

8 лайков

Та купуйте!Які у мене претензії?я висловив свою думку!що для такого Лайфхака ціна за висока!Чому ви всі напали?Купуйте, я пошию сам.

2 лайка

:laughing:
От дивак чоловік. По матеріалам все по сто разів описано й показано у відповідній темі. Але очевидно ж, що Вас не те цікавило. Про монополіста не зовсім зрозуміла, але то таке… дякую, що не “барига”, нині це дуже модне слово :laughing:

Залишаю ваше сімейне господарство з побажанням творчої наснаги. :slight_smile:

5 лайков

Ви б вибачилися перед козоводами, яких щойно образили.

5 лайков

13 лайков

Весела компанія!

1 лайк