Сімейне господарство "Мімоза"

Я называю в честь рек( говорят будут молочными как река), и в честь богинь( беру только мирных🤣)
Нил, Миссисипи(Мисси), Лала, Бани, Рона. Ну и богини мои: Аврора, Терра, Гея, Селена и Диана. :rofl:
Там ещё полно имен:rofl::rofl::see_no_evil:

12 лайков

А у нас в Полтаве сегодня была маленькая Встреча Козоводов :grin:
Я и Наташа @NATKA и Наташа @11111111111111111111 :kissing_heart:
С Наташей @NATKA мы то уже знакомы :kissing_heart: , а с Наташей @11111111111111111111 сегодня познакомилась вживую так сказать
:kissing_heart:
Вот чесслово як рідна людина :hugs: Я очень, очень рада знакомству :kissing_heart:
Спасибо, Девчонки!

Девочки, извините, я трошки была заторможенная :sleeping: ну я не виновата, то голова моя чудит иногда.

18 лайков

А я тільки прийшла додому, думаю дай напишу у себе на сторіночці, як ми класно поспілкувалися, а Танюшка мене уже обійшла.:joy::joy::joy:
Все було чудово. Частіше б так собираться. Тепер до тебе буду звертаться за консультацією, як варить цукерки.:grinning::grinning::grinning:

7 лайков

Дівчаточка, а фотозвіт зустрічі козоводів “Одного разу під Полтавою”.
Які ви молодці, я вам заздрю.

8 лайков

Некогда было :joy: время ограничено у всех, а Наташа NATKA ещё и на работе была. Обо всем на свете за 1.5 часа невозможно :rofl:

6 лайков

Это вы меня извините. Я была больше на работе чем с вами. Но я рада что обеспечила вам приятныое место для встречи.

5 лайков

Дякую, Натуль :rose:. Дійсно класно організувала, і кава з запіканкою смачна була. І з тобою трішки поспілкувались, і дякуючи тобі, з Танюшкою познайомилась.Часу було не багато, але все було класно. Хотілося б частіше так зустрічаться, але далеко один від одного живемо.

6 лайков

Це ти про Полтаву, чи про всіх форумчан :joy:, мені теж дуже хочеться кави з запіканкою в компанії козоводів.

3 лайка

Без проблем, приїзжай.:grin::coffee:

2 лайка

Я даже ради такого случая, запеканочку сделаю, чаю заварю. Приезжайте в гости.

4 лайка

Так не проблема. Кажи коли вирішиш приїхати у Полтаву. Ми теж постараємося зібратися. І посидимо гарно.

3 лайка

А я була у Бердянську. Донечку у санаторій відвозила, а потім із чоловіком їздили її забирати. Гарне містечко. Нам сподобалося. І не дивлячись що був початок квітня чоловік таки скупнувся у морі.

7 лайков

Заболела я мыслью о Карликах :roll_eyes: З а б о л е л а :thinking:
Муж в известность поставлен :stuck_out_tongue_winking_eye::crazy_face::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

13 лайков

Для першочергового лікування забери в Каті-Стрекоза козлика. А для повного виздоровлення знайдуться кізочки. Ну не жить же козлику одинаком :rofl:

5 лайков

Таня, а Джерсийкой когда болеть будешь? :smiley:

3 лайка

Танюха, а как же нубики?! Они лучше! Молочка дают больше и обнимаются крепче)

3 лайка

Так козлика же Марина @babushka-11 забирает

1 лайк

Таню, зупинись, бо ліки від козоманії ще не винайшли.:blush:

6 лайков

Не знаю ещё :laughing: Ничего не знаю. Что как когда кого где куда? Но! Мысля села крепко

5 лайков

“Захворювання” переходе в хронічне.:blush:

7 лайков