Я называю в честь рек( говорят будут молочными как река), и в честь богинь( беру только мирных🤣)
Нил, Миссисипи(Мисси), Лала, Бани, Рона. Ну и богини мои: Аврора, Терра, Гея, Селена и Диана.
Там ещё полно имен:rofl:
А у нас в Полтаве сегодня была маленькая Встреча Козоводов
Я и Наташа @NATKA и Наташа @11111111111111111111
С Наташей @NATKA мы то уже знакомы , а с Наташей @11111111111111111111 сегодня познакомилась вживую так сказать
Вот чесслово як рідна людина Я очень, очень рада знакомству
Спасибо, Девчонки!
Девочки, извините, я трошки была заторможенная ну я не виновата, то голова моя чудит иногда.
А я тільки прийшла додому, думаю дай напишу у себе на сторіночці, як ми класно поспілкувалися, а Танюшка мене уже обійшла.
Все було чудово. Частіше б так собираться. Тепер до тебе буду звертаться за консультацією, як варить цукерки.
Дівчаточка, а фотозвіт зустрічі козоводів “Одного разу під Полтавою”.
Які ви молодці, я вам заздрю.
Некогда было время ограничено у всех, а Наташа NATKA ещё и на работе была. Обо всем на свете за 1.5 часа невозможно
Это вы меня извините. Я была больше на работе чем с вами. Но я рада что обеспечила вам приятныое место для встречи.
Дякую, Натуль . Дійсно класно організувала, і кава з запіканкою смачна була. І з тобою трішки поспілкувались, і дякуючи тобі, з Танюшкою познайомилась.Часу було не багато, але все було класно. Хотілося б частіше так зустрічаться, але далеко один від одного живемо.
Це ти про Полтаву, чи про всіх форумчан , мені теж дуже хочеться кави з запіканкою в компанії козоводів.
Без проблем, приїзжай.
Я даже ради такого случая, запеканочку сделаю, чаю заварю. Приезжайте в гости.
Так не проблема. Кажи коли вирішиш приїхати у Полтаву. Ми теж постараємося зібратися. І посидимо гарно.
А я була у Бердянську. Донечку у санаторій відвозила, а потім із чоловіком їздили її забирати. Гарне містечко. Нам сподобалося. І не дивлячись що був початок квітня чоловік таки скупнувся у морі.
Заболела я мыслью о Карликах З а б о л е л а
Муж в известность поставлен
Для першочергового лікування забери в Каті-Стрекоза козлика. А для повного виздоровлення знайдуться кізочки. Ну не жить же козлику одинаком
Таня, а Джерсийкой когда болеть будешь?
Танюха, а как же нубики?! Они лучше! Молочка дают больше и обнимаются крепче)
Так козлика же Марина @babushka-11 забирает
Таню, зупинись, бо ліки від козоманії ще не винайшли.
Не знаю ещё Ничего не знаю. Что как когда кого где куда? Но! Мысля села крепко
“Захворювання” переходе в хронічне.