Якщо не має снігу то… потрібно до весни готуватись.
Роздивитись що і де ще можна посадити та посіяти. Я вже почала, по-тихеньку, повзати по різних сайта та придивлятись до насіння різних квітів.
Я ще на таке не задивляюся,ще потрібно перезимувати.Тай про город зовсім не хочеться думати,краще вже святкувати.
А лілейники я в горщики сіяла,а навесні малесенькі росточки висаджувала.А то ще подумаєте,що насіння зразу в грунт.
Дуже гарні у Вас квіти!Особливо мені жовті іриси з білими серединками сподобались.Продавати,часом,не будете?
Та можу трохи поділитися,весни дочекаємося,то розберемося.Напишіть мені.
Тут зараз черга утвориться…
У моїй колекції немає саме такого фіолетового- гайда мінятись ![]()
![]()
![]()
А вони пахнуть? Я маю коричневі, табі собі неприглядні, а запах під час цвітіння зводить з розуму ![]()
Майте на увазі, що я перша в черзі!
Щось важко віриться, що у твоїй колекції ще чогось немає
Особливо що стосується ірисів .
Так, ірисів у мене чимало… але зараз дуже багато новинок зустічається і хочеться і ще і ще купити і садити… Розумію, що всіх скупити і посадити не реально, але ж хочеться ![]()
Це майже як з козами ![]()
У мене цей фіолетовий теж тільки цієї весни з’явився.
Ні,це такий сорт,що не дуже пахучий.У мене теж є сорти більш ароматні.
То показуйте! ![]()
Так-так, будем дивитись і уявляти як вони пахнуть.
Не покажу,бо не можу фотки скинути,син допомагає,а його зараз вдома немає.
Тююю, проблема.
Так можна ж просто розповісти які квіти вирощуєш, які найбільше до душі
А синові завдання - терміново провести з мамою навчання як фото скидати!!!
А то непорядок син на гульки (жартую) - а весь форум в очікуванні !![]()
Та він уже бідний замучився зі мною:то пароль забуду ,то логін,злиться,каже,що мама у нього трошки тупенька.
Так негодиться… пароль та логін записати в зошит . Сина просити, щоб гарно мамі пояснював і сказати, що мама не тупенька, а вже трохи “старенька” ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Та ,начебто,і не дуже старенька,але пам’ять вже поганенька,провали вже бувають.
Значить “девичья” память ![]()
Зараз дуже багато різної інформації і я також стала помічати, що часто забувати стала