Рукавичка

Якщо не має снігу то… потрібно до весни готуватись. :crazy_face:Роздивитись що і де ще можна посадити та посіяти. Я вже почала, по-тихеньку, повзати по різних сайта та придивлятись до насіння різних квітів.

3 лайка

Я ще на таке не задивляюся,ще потрібно перезимувати.Тай про город зовсім не хочеться думати,краще вже святкувати.

3 лайка

А лілейники я в горщики сіяла,а навесні малесенькі росточки висаджувала.А то ще подумаєте,що насіння зразу в грунт.

3 лайка

Дуже гарні у Вас квіти!Особливо мені жовті іриси з білими серединками сподобались.Продавати,часом,не будете?

1 лайк

Та можу трохи поділитися,весни дочекаємося,то розберемося.Напишіть мені.

2 лайка

Тут зараз черга утвориться…:grin: У моїй колекції немає саме такого фіолетового- гайда мінятись :cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:
А вони пахнуть? Я маю коричневі, табі собі неприглядні, а запах під час цвітіння зводить з розуму :star_struck:

2 лайка

Майте на увазі, що я перша в черзі!

2 лайка

Щось важко віриться, що у твоїй колекції ще чогось немає :stuck_out_tongue_winking_eye: Особливо що стосується ірисів .

3 лайка

Так, ірисів у мене чимало… але зараз дуже багато новинок зустічається і хочеться і ще і ще купити і садити… Розумію, що всіх скупити і посадити не реально, але ж хочеться :crazy_face:
Це майже як з козами :grin:

1 лайк

У мене цей фіолетовий теж тільки цієї весни з’явився.

2 лайка

Ні,це такий сорт,що не дуже пахучий.У мене теж є сорти більш ароматні.

2 лайка

То показуйте! :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 лайк

Так-так, будем дивитись і уявляти як вони пахнуть.

Не покажу,бо не можу фотки скинути,син допомагає,а його зараз вдома немає.

1 лайк

Тююю, проблема.
Так можна ж просто розповісти які квіти вирощуєш, які найбільше до душі

1 лайк

А синові завдання - терміново провести з мамою навчання як фото скидати!!!

А то непорядок син на гульки (жартую) - а весь форум в очікуванні !:grin:

1 лайк

Та він уже бідний замучився зі мною:то пароль забуду ,то логін,злиться,каже,що мама у нього трошки тупенька.

1 лайк

Так негодиться… пароль та логін записати в зошит . Сина просити, щоб гарно мамі пояснював і сказати, що мама не тупенька, а вже трохи “старенька” :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

1 лайк

Та ,начебто,і не дуже старенька,але пам’ять вже поганенька,провали вже бувають.

2 лайка

Значить “девичья” память :grin:

Зараз дуже багато різної інформації і я також стала помічати, що часто забувати стала

3 лайка