Питання по другому фото може хтось на цьому розуміється , фікусиз великими листками за три роки пересаджувати три рази, земля купована але більше восьми листків ні на одному не ростуть, що не так? Може хтось знає?
3 постов были перенесены в новую тему: Сочники от svapich
Книжка пише, що фікус непотрібно часто пересаджувати, раз на два роки і тільки весною. Нижнє листя поступово опадає, це нормально. Боїться перезволоження.
То ей точно лучше в частный дом переезжать
И большой, чтоб много подоконников было ![]()
На этот вопрос только хозяйка коровы ответить может.
Нам просто дивно, що більше 8 листків не росте.
Якось не зручно було таке питати, тим паче через знайомого домовлялися, тепер просто беремо в інших людей.
Сьогодні дощ, справжня зимова погода. Рози випустили листочки, походили
і часник, що чекати далі.
Купив насіння петрушки та щавлю восени часу не було посіяти, посіб зараз, хочу спробувати моркву читав, що можна під пльонку. З минулого року залишилась редиска хочу теж спробувати, побачимо, що з цього вийде.![]()
Да, вон и картошку уже садят!
Так я читав, якщо б город зорали з осені можна було б спробувати і собі, а так завжди весною оремо.
Люда, так то же на юге! Под Одессой.
Недавно забили дорослу крілицю, яка народила 2 кролики і тих напевно не кормила, бо здохли.так чиста тушка без голови і нутрощів - 3.800. Помісь білого велетня і шиншили.
Сьогодні нарешті доробили одну клітку, правда не таку як хотів, це пробна. Вирішили дві наступні робити двоперхові. Кролику здається сподобалося) Буде ця клітка для весілль. Завтра зроблю фото і поділюся на форумі.
Обязательно показывайте. А почему не сделали такую, как планировали?
Автомобіль як завжди вчасно став, коробку передач потрібно ставити нову. За брусом не встиг з’їздити, дочки, уголки вже є. Ех як завжди, тож зробили з чого було щоб кроликів розсадити.
Хотів у вас запитати стосовно кролів чи купували колись з іншого міста, і як передають. Хочу породистих завезти.хотів термонську білу , але знайшов тільки у Львові.
Я обычно сама ездила, но кроликов вполне можно и передать автобусом-поездом, дырочки в коробке только сделать нужно. Козлят передают, а уж кроликов-то полегче.
Дякую, тепер діло за малим. Роблю клітку і можна ще по парі кроликів заводити. Буду штурмувати інтернет, шукати те що приглянеться з пород.
Сьогодні знову вітер, а за ніч снігу як і не було, пролежав аж один день. От все ж таки цікаво буде чи ні цього року зима та морози?