Простоквашено

Ой, простите, Владимир.

1 лайк

Нічого, буває, але на майбутнє виправив) всеж таки спілкуємося і думаю в подальшому будемо.

2 лайка

Кстати, по поводу свинок, у вас там в Новгороде-Северском есть свиноферма. Разузнайте, кажется мангалицу разводят.
У меня были кармалы раньше - это вьетнамцы+ мангалы. Но не понравилось, что маленький балык и ошеек. Теперь у меня помесь дюрок+ ландрас+ большая белая французская.
Не бойтесь содержать свинок, за ними не сложный уход. Была бы крепкая клетка для них, да чем кормить. Заходите на мою страничку "Семья “Кoza Nostra”.

4 лайка

Дякую, але мені зараз далеко туди їхати. Жив до 20 років в Новгороді, потім в Чернігові, а зараз під Києвом… Завітаю і до вас в гості.

2 лайка

Я думала, вы в Новгороде и сейчас живете. Тогда конечно, далеко.

1 лайк

А де під Києвом? Лівий-правий берег?

2 лайка

Ні нажаль не живу, наступного разу буду в серпні( зустріч випускників), так шкода що не можна швидко переміщатися) Раз і ти там раз і вже дома. Зараз такий час , що бігаєш як білочка в колесі і все рівно нічого не встигаєш. Раніше був частіше, як мама була, було до кого їздити…

3 лайка

Правий, в Обухові, але минулого року вже дивився будинок навіть в Великій Вільшанкі Васильківського району, дуже сподобався, але не склалося.

1 лайк

В такому випадку преба питати в Лади “Ладные ламанчи Обухова”. або КозАрма - Марина, ще хтось є, зараз не згадаю. Дівчата точно підкажуть у кого є свині.

3 лайка

У Кати @Veterin есть свинки. Она может рассказать какие для чего лучше держать.

2 лайка

А ще у Марини -КозАрма, сусід продає материну хату. Спитайте.

2 лайка

Дякую, але поки що не буду, щось жінка не хоче з квартири переїздити, минулого року була за, то ж тепер для свого господарства орендую маленьку дачку… Треба було минулого року, ну нічого, все що не робиться як кажуть. Буде й на моїй вулиці свято.

2 лайка

В мене сьогодні був шок і радість одночасно, в сараї знайшов вулик старий старий, фото якщо вийде вставлю з інтернету, в сараї чомусь фото не виходить сильно завалений і темно

1 лайк

SAVE_20200126_084921 ось по типу такого тільки ширший

9 лайков

Хотів дізнатися чи займається на форумі хтось виготовленням вуликів? Тільки як це зробити тему окрему робити? Чи може хтось знає?

1 лайк

Заходите сюда

в правом верхнем углу жмите + Создать тему"
и пишите!

2 лайка

Дякую ввечері створив тему.

1 лайк

.

Дивлюся по особистих сторіночках у когось підсніжники уже є, у нас смородина майже листочки випустила, у сусідки персики бруньки налили, про рози взагалі мовчу всю зиму з зеленими листками, а ще часник зійшов.

3 лайка

Так як козочок не маю, купую коров’яче молоко, то на базарі то через знайомих. І от ситуація , брав молоко майже два місяці в людини і таке смачне, донька не раз морозиво робила, а тут останній раз взяв, а воно гірше ніж магазинне, невже водою розбавляють і че щось з коровою ? Було жирне і солодке , а останній раз як вода навіть на банці стікало по стінкам дуже швидко і слідів від вершка не було

1 лайк

Одне з захопленнь моєї дружини

сезон розсади відкрито помідори , але попоки що кімнатні, побачимо, що виросте перший раз посадили

9 лайков