Ой, простите, Владимир.
Нічого, буває, але на майбутнє виправив) всеж таки спілкуємося і думаю в подальшому будемо.
Кстати, по поводу свинок, у вас там в Новгороде-Северском есть свиноферма. Разузнайте, кажется мангалицу разводят.
У меня были кармалы раньше - это вьетнамцы+ мангалы. Но не понравилось, что маленький балык и ошеек. Теперь у меня помесь дюрок+ ландрас+ большая белая французская.
Не бойтесь содержать свинок, за ними не сложный уход. Была бы крепкая клетка для них, да чем кормить. Заходите на мою страничку "Семья “Кoza Nostra”.
Дякую, але мені зараз далеко туди їхати. Жив до 20 років в Новгороді, потім в Чернігові, а зараз під Києвом… Завітаю і до вас в гості.
Я думала, вы в Новгороде и сейчас живете. Тогда конечно, далеко.
А де під Києвом? Лівий-правий берег?
Ні нажаль не живу, наступного разу буду в серпні( зустріч випускників), так шкода що не можна швидко переміщатися) Раз і ти там раз і вже дома. Зараз такий час , що бігаєш як білочка в колесі і все рівно нічого не встигаєш. Раніше був частіше, як мама була, було до кого їздити…
Правий, в Обухові, але минулого року вже дивився будинок навіть в Великій Вільшанкі Васильківського району, дуже сподобався, але не склалося.
В такому випадку преба питати в Лади “Ладные ламанчи Обухова”. або КозАрма - Марина, ще хтось є, зараз не згадаю. Дівчата точно підкажуть у кого є свині.
У Кати @Veterin есть свинки. Она может рассказать какие для чего лучше держать.
А ще у Марини -КозАрма, сусід продає материну хату. Спитайте.
Дякую, але поки що не буду, щось жінка не хоче з квартири переїздити, минулого року була за, то ж тепер для свого господарства орендую маленьку дачку… Треба було минулого року, ну нічого, все що не робиться як кажуть. Буде й на моїй вулиці свято.
В мене сьогодні був шок і радість одночасно, в сараї знайшов вулик старий старий, фото якщо вийде вставлю з інтернету, в сараї чомусь фото не виходить сильно завалений і темно
ось по типу такого тільки ширший
Хотів дізнатися чи займається на форумі хтось виготовленням вуликів? Тільки як це зробити тему окрему робити? Чи може хтось знає?
Заходите сюда
в правом верхнем углу жмите + Создать тему"
и пишите!
Дякую ввечері створив тему.
.
Дивлюся по особистих сторіночках у когось підсніжники уже є, у нас смородина майже листочки випустила, у сусідки персики бруньки налили, про рози взагалі мовчу всю зиму з зеленими листками, а ще часник зійшов.Так як козочок не маю, купую коров’яче молоко, то на базарі то через знайомих. І от ситуація , брав молоко майже два місяці в людини і таке смачне, донька не раз морозиво робила, а тут останній раз взяв, а воно гірше ніж магазинне, невже водою розбавляють і че щось з коровою ? Було жирне і солодке , а останній раз як вода навіть на банці стікало по стінкам дуже швидко і слідів від вершка не було