Продам два козлика народжені 29.04.18 року з вагою 3800, 2300. Якщо вираховувати 62 проценти нубійської крові.
Мама 50 нубійські (німецька лінія Хоєрс) 25 зааненські крові, перший окот. Молозиво мами солодке з післясмаком горіха. Легкодійна. На фото вим’я за три тижні до окоту.
МП 50 нубійські (німецька лінія), 50 альпійські крові. Марта “Золота коза”
2 окот, 295 днів лактації, 980 кг.
ПП чистокровний нубієць німецька лінія Самсон “Золота коза”.
Більше інформації та фото по запросу.
Козлики генетично рогаті, обезрожені.
Ціна 2400 грн з господарства. Оля 0992526151 вайбер, 0686171314
Вага козликів на 5.05.18 5100, 3700.
Я би сама взяла котрогось,я не гонюся вже за 100%,мені би ними влити більше нубійської крові і виправити -закріпитти гени своїм 50%-им ламанчівським…В твоїх же там перебігло багато хороших генів нубійських від батьків- дідів,та ще і непоганих.Хто купить,думаю не пошкодує.І ціна приваблива.Але своїх треба багато збути,щоб дозволили.Дивлюсь на них весь час і вивчаю їхніх предків.
Віро дуже дякую за відгук, я такої самої думки про твоїх, але в мене вже насуваються переміни, ще не знаю чи одну хоча б триматиму козу, поки що все в підвішеному стані
Малі спокійно можуть вийти, але вони цього не роблять бо бояться і від мами не відходять, а коли трохи підростуть вже не можуть вийти їх може вдарити. Проволока мотузка іде в три ряди. Хтось писав що треба щось натягнути, бо кози не побачать провід, вони чудово його бачать, особливо після контакту з проводом, обходять його.