Пропоную козлика народженого 28.04.17 від кози першим окозом 62% нубійської-38зааненської крові. Папа 50% нубійський козел від 5 літрової кози. В мами кози вим’я без кишені, легкодійна, мала дівоче молоко. Козлик гарно складений, з широкою грудиною, народжений в двійні з вагою 3,5 кг, збитий, білосніжний з коричневатими бровами.
Мама
Папа
Ціна 2000 грн. Самовивіз. Додаткова інформація по козлику в приват.
0992526151 Оля
Укажите в названии темы город или область.
Максимум все ще в продажу, росте під мамою, пробувала з соски п’є чудово. У мами плотне, жирне молоко, фото три тижні після окозу, з ранку повне вимя перед дійкою, здоїла 1,5л і вона не все віддала. Раціон трава. Зараз ввожу по трохи зерно. Легкодійна, зручні соски, характер у хлопця чудовий, ручний, активний. Фото мами.
Гарний козлик, мама голандські крові, тато німецькі крові Хоерс. Баба по мамі статна, удійна коза з господарства Саши Алі.
Ціна підлягає обговоренню, ми всі люди.
Можлива доставка Київ-Житомир-Вінниця-Хмельницьк-Каменець-Чернівці. В інші напрямки по домовленності.
Нова ціна на козлика 800 грн. Вага в 1 місяць 11 кг. Гарно росте і розвивається.
Оля мне очень нравится ваш козлик я бы взяла . Оля с Киева на Ст.Луганскую Лганской обл.ходит автобус ,отправляется он в 16 час …От меня автовокзал который они проезжают в 30 км пгт Беловодск я бы могла у них его там забрать …Может муж прозондирует с водителями этой маршрутки ?
Відповіла в приват.
Козлик поїхав в новий дім. Дякую, закривайте.