Козлик Грім народився з вагою 3,6кг, козочка Блискавка 3.2кг.
Козинята обоє рогаті, буду обезрожувати. Ростуть під мамкою.
На фото дітворі менше доби, як тільки розпогодиться постараюсь зробити нові фотки.
Батьки малечі
Мамка-першокотка, має 65) нуб.крові( народжена в нашому господарстві від кози 75ки та козлика 55/45 нуб/зааненця із господарства Олі @olga_pukaloПроцентний нубійський козлик київська об-сть ) має гарну форму вимені , без кишені із широким кріпленням, легкодійна
батько Єлісей100% АН із господарства Іри @Solnce_vsem ,
Козочка-5тис.грн., козлик 2.5тисгрн.
Мій телефон.0675898906, готова до діалогу
Козлик очень хорошенький если бы не Таин козлёночек который к нам приехал благополучно то купила бы у Зои Дорогие читатели присмотритесь малыш как и наш козлёночек выглядит на все соединёнными 100% И цена очень приятная Кому нужен прекрасный производитель-поспешите Цена небольшая а породность большая Этот малыш не заседится дома Экстерьерный мальчик!
Сьогоднішні фото козлика. Фото не передає його реального кольору і сам він якийсь скукожений… але як тут розслалишся, коли всі майже дорослі кобилки хочуть або штовхнути або вкусити
Фото велике, не грузиться. Можливо зайду якогось спеца, щоб його зменшив чи зроблю менше… але як його фотиком зробити менше не знаю.
Пятниця, субота, неділя- акційна ціна на козлика 2тис.грн.
Зменшую ціну не тому, що козлик поганий а по тій причині , що передати його можна тільки зараз. Надалі тільки самовивіз, а це для багатьох покупців дуже і дуже проблематично.