68,5% нубийский козлик, Киевская обл, Обуховский р-н

Продам козлика 68,75% нубийской крови. Мама козлика покупалась котной у olga_pukalo(Продам козу 62 нуб 38 заан, другий окот. Першим 2,5 літра до 3, 5.05 18 - 3300 за день. Вим’я дуже гарне, легкодійна, зручні соски гарно лежать в руці, на смак молоко солодке без лишніх присмаків та запахів. На фото вим’я не повне. Більше фото по запросу, є також фото дітей та її на моїй сторінці МАМАМЕ. Коза статна, крупна, чудово розвинена. На рога наділи резинки, вже там тиждень.
Мама і папа кози з господарства Саши Алі. Характер чудовий, слухняна, довірлива. Першим окотом козел та козочка, другим від іншого козла козочка, в двох випадках козочки пішли в маму. Чудова мама, рожала сама. Козенята статні крупні.) - это подробное описание мамы с объявления. Папа из ее же хозяйства по имени Грек 75%.

Козлик родился в двойне 18.01.2019 с весом 3700.
Находится под мамой
Цена 2500
Тел 0997095227, 0682737858 Виктория
10% от продажи на развитие форума

20 лайков

Другим окотом давала 3500. Гарних рук хлопцю.

3 лайка

Дякую, Олю. Хлопчик чудовий, як і мама

1 лайк

Хочу ще добавити, коза не годувалась 1кг і більше зерна, приблизна норма була 500-700 грам в день, літом максимум 400 грам було, основний корм сіно, трава, і проста вода без пойла. Максимум з неї не вижимала. Другий окот на літр більше, за третій вже Вікторія напише. По греку по молочній карті мами за 295 днів лактації 980 кг - 2 лактація. Зі слів Тетяни “Золота коза” мама після народження Грека на третьому тижні лактації на сіні давала 4500 мл молока.

3 лайка

немного добавлю

мама козочки сейчас 6 окоз, на данный момент молока 5+литра в сутки, 3 недели после окоза…только приступаем к раздою

6 лайков

Спасибо,Александра, очень довольны козочкой!!! Линию передает отлично, родила у нас двойню, сама, очень легко, мальчика и девочку, девчонку оставляем себе:grin:
Очень хорошая линия и по статуре, и по удойности, и по форме вымени и т.д.(Буя у нас фотомодель - только видит фотоаппарат, она сразу-же там - позирует:grinning:)

2 лайка

я рада что малышка вам подошла

сама очень люблю эту линию, козы крупные, удойные и спокойные.

3 лайка

А еще и жирность там все ж побольше, и по поводу спокойности козы, как для нас - очень важно - при стаде в 50 голов, и половина - рогатые и с характером, ни разу ее в стычках не заметила, но и в обиду себя дипломатично не дает:wink:

1 лайк

Олю, можливо й не вижимали, але кізочка була ну дуже випещена(холеная) у вас, я в неї закохалася, як ти пам ятаєшь ще десь у травні:grin:, і я ж бачила як ти турбуєшся про своїх кізочок, в тебе взагалі все з любов ю в домі:grin:, дуже приємно було спілкуватися з твоєю родиною

1 лайк

Дякую Віка, мені теж приємно було познайомитись і далі спілкуватись. Я мала на увазі, що у Буї потенціал більший, я не розвинула його повністю. Впевнена якщо їй приділити більше часу то і молока буде більше, бачила вим’я її мами, і папине “вим’я” не може бути інакше.
Так що Віка всі карти в руки :wink:
Та саме найголовніше що ви нею задоволені, і вона в турботливих руках.
Малята кльові, вже недочекаюсь своїх :grinning:

2 лайка

Я також залишила її дочку минулорічну, характер повністю мій, така ж довірлива як і мама. Кликати не треба сама підходить. Дочка мала вим’я ще до покриття, як і Буя.

2 лайка

Я зрозуміла, я мала на увазі що в тебе вони доглянуті дуже, а про потенціал, то ти її скоріш за все не роздоїла, в тебе ж тоді мала була дуже маленькою:grin:, я козу(звичайну б/п), котра весною давала приблизно 3-3,5, звела на осінь, вона народила 2 дівчаток, а я вирішила відпочить…взагалі її не чіпала, там малі працювали, ну а зараз вона не більше 2 літрів дає, сама винна, тож без роздою і молока менше…

1 лайк

А мені мама сподобалась , красуня вона і дівчинка мабуть в неї піде )

2 лайка

козлик в резерве

2 лайка

Эта тема была автоматически закрыта через 60 дней после последнего ответа. В ней больше нельзя отвечать.