Продам козлика і козочку 40% нубійської крові. Полтавська обл.

Родились 12.03.2019 года. Козлик весом 2440 гр- цена 300 грн. козочка весом 3260 гр цена 500 грн. Мама дворянка вторым окотом 3.8 л. молока. Папа 81,5% нубиец, 18.5% зааненец с хозяйства @Nata78. Тел.0662945180
Козлик

Козочка

16 лайков

Козлятушки в альпийском цвете и в нубийском типе! Красавцы и крупненькие!

2 лайка

Козлик, хоть і родився першим, але вага найменша. Але апетит не поганий, то я думаю швидко набере.

3 лайка

Мама козлят.

9 лайков

Папа

7 лайков

А мама то не дворянка а процентная альпийка!

2 лайка

Все можливо, ну я брала козенятко, як від дворянки. Вирощувала сама.

5 лайков

А мама гарненька, руда лисичка і очі мудрі.

5 лайков

Козочка заброньована.

7 лайков

Як гарно вчасно розмістити оголошення :rofl::rofl::rofl:

1 лайк

Я рада, що кізонька попала в хороші ручки. Надіюсь вона мене не підведе і нову господиню порадує смачним молочком.

5 лайков

Козочка продана, козлик продовжує шукати заботливі ручки.

4 лайка

Козлик продовжує шукати ручки. Апетит хороший. На сьогодні 12 днів, вага 4200 гр. Молочка за раз випиває 0.5 л, ну буває і більше.

Ще два дні на козлика ціна 300 грн, а потім кожний день плюс 30 грн( за молоко)

5 лайков

Козлик ще шукає два дні ручки, потім іде в морозилку.

2 лайка

Будемо надіятися що козлик все-таки знайде собі нову домівку.

2 лайка

Яка в нього доля, то так і буде. Бо молоко п’ють як верблюди, краще козочкам буде більше. У мене доїться тільки дві, а молоко п’ють шестеро .

8 лайков

Козлик альпо нубик это же суппер! От него дочки будут с очень жирным молоком! НАРОД ВОЗЬМИТЕ МАЛЫША - это может быть производитель на долгие годы!

2 лайка

А цена вообще копеечная!

1 лайк

Хотіла хлопчику ручки знайти. Ну козлів на ринку багато, значить йому не судьба мати гарем, а судьба буть шашликом.

Наташа подождите ещё несколько деньков а вдруг вам позвонят самые добрые ручки на земле!