Родились 12.03.2019 года. Козлик весом 2440 гр- цена 300 грн. козочка весом 3260 гр цена 500 грн. Мама дворянка вторым окотом 3.8 л. молока. Папа 81,5% нубиец, 18.5% зааненец с хозяйства @Nata78. Тел.0662945180
Козлик
Козочка
Родились 12.03.2019 года. Козлик весом 2440 гр- цена 300 грн. козочка весом 3260 гр цена 500 грн. Мама дворянка вторым окотом 3.8 л. молока. Папа 81,5% нубиец, 18.5% зааненец с хозяйства @Nata78. Тел.0662945180
Козлик
Козлятушки в альпийском цвете и в нубийском типе! Красавцы и крупненькие!
Козлик, хоть і родився першим, але вага найменша. Але апетит не поганий, то я думаю швидко набере.
А мама то не дворянка а процентная альпийка!
Все можливо, ну я брала козенятко, як від дворянки. Вирощувала сама.
А мама гарненька, руда лисичка і очі мудрі.
Козочка заброньована.
Як гарно вчасно розмістити оголошення
Я рада, що кізонька попала в хороші ручки. Надіюсь вона мене не підведе і нову господиню порадує смачним молочком.
Козочка продана, козлик продовжує шукати заботливі ручки.
Козлик продовжує шукати ручки. Апетит хороший. На сьогодні 12 днів, вага 4200 гр. Молочка за раз випиває 0.5 л, ну буває і більше.
Козлик ще шукає два дні ручки, потім іде в морозилку.
Будемо надіятися що козлик все-таки знайде собі нову домівку.
Яка в нього доля, то так і буде. Бо молоко п’ють як верблюди, краще козочкам буде більше. У мене доїться тільки дві, а молоко п’ють шестеро .
Козлик альпо нубик это же суппер! От него дочки будут с очень жирным молоком! НАРОД ВОЗЬМИТЕ МАЛЫША - это может быть производитель на долгие годы!
А цена вообще копеечная!
Хотіла хлопчику ручки знайти. Ну козлів на ринку багато, значить йому не судьба мати гарем, а судьба буть шашликом.
Наташа подождите ещё несколько деньков а вдруг вам позвонят самые добрые ручки на земле!