Продам трьох кізочок ,родилися 5 січня 2019 року в трійні від мами зааненського типу із трійні зааноламанчів і 100% нубійського козлика четвертим окозом.Мама гарноудійна коза з моїх перших кіз
ось тут .Тут вона після другого окоту. Батько два роки,привезений і вирощений в мене ось тут.Кізочки під мамою,дуже активні,їдять п"ють все.Минулорічних дві дочки залишили собі,зараз вони в нас-1рік і місяць,ще не паровані,гуляли активно,але поки що не маю ким покрити,тому можу обговорити продажу їх,якщо когось цікавить.Кізочки цьогорічні дуже яскраві,рябенькі,як корівки,а світла в гарні лунні плями,яких може не так видно на фото.Фотографій сотня,якщо когось цікавить,можу кинути на вайбер.098 086 1422 Вера Ціна до 15 лютого-3000 гр.
Спасибі Зоя,таки гарні,давайте,давайте дівчата,гарного багато не буває,сама така.Але той рік назалишала,то ковтаю слюні,переломний період переходу на процентних козюль затягнувся,своїх попередніх красунь зааноламанчів треба помаленьку продавати,а душа не на місці.Тільки в добрі руки,а де їх набрати стільки
Вере,а ваши козочки уже все “отстрелялись” или ещё будут окоты. Мы с вами почти соседи(Потиевка,Белоцерковский р-он). Раньше весны не хочу брать,чтобы не голодали
Хіба нікому не приглянулись такі кізоньки.Нам півтора місяця,бачу ціни на ринку більш менш адекватні,можемо торгуватися.тут,в лічку,в вайбері.Кізочки всі з вим"ячками мішечками,я би їх не випустила,але несила дальше.І чим раніше кожен почне сам вирощувати,тим краще.Молока вистачає в мами,але кусають так,що ранком розперте вим"я мушу здоювати,добавляю ЗЦМ і їм же з соски випоюю без проблем.Протягом дня по черзі з двома стою,поки нассуться,третю до другої кози підкидаю і вона долю опустошує тьотіну.Важко козі,важко мені,не маю куди відселити.Хіба вже до хати.Так що торгуймося,хіба вже перенасичення ринку таке.
За кізочку ось цю чорно-коричнево білу одержаний завдаток,кілька днів не можу добратися до компа,а телефон тупить від інтернету поганого.А світла яка гарна,придивіться,розумниця з інтелектом
Козочка хороша. Высоконогая и длиннотелая. Кто хочет маленькую коровку? Шикарный вид молочной козочки. Люблю зимних козочек! Они к осени выглядят как кобылки. А зимой их можна покрывать.
Спасибі.там ще мішечок на майбутнє вим’ячко.ніяк не можу сфоткати маму з повним вим’ям.там вона після другого окоту.а зараз четвертий.вим’я туге.не розтягнуте.але як повне то любо дивитися.Дочка заявила.що ця коза від нас піде останньою.
Ой как хорошо! Я так рада! А то постоянный соблазн! хоть и своих полно! Захожу к своим прошлогодним коровкам и говорю - смотри Люда, зачем тебе ещё коровки! У тебя своих полно! Но ваши девочки очень классные! Пусть всем хорошие ручки найдутся!
Спасибі Людочка,кінчай соблазнятися,я вже цей рік спокійно рішила всіх пристроювати,втомилася,але всерівно.щось та і хочеться.Поки що придержую сестричку твоєї Ахтамар чи як там.Не дивлячись на вуха,я її хочу А вуха довжеленні я вже якось пережила.