Продам два козлики 75% нубійської крові 25 зааненської.Мама козликів куплена два роки назад в Профиль - Natalija - Козоводство в Украине, России, СНГ: форум, хозяйства, рынок 50 % нубійської крові /батько 100 % нубієць Ельрад,мама зааненка/ ,батько козликів 100 % козел з Батево Закарпатської
за днів десять до окоту Постараюсь поміняти фотки маленьких,ми вже підросли на 3 дні.Чудові хлопчики ,шикарна ціна для таких козликів,гарних їм ручок!Мама й Папа шикарні,знайома з ними!А обезрожити не проблема ,як показала практика ,ваша-моя Ріка почуває себе прекрасно(обезрожена в місяць Катею Veterin)
Спасибі Нелю,батьки таки непогані.Коза з дуже добрим молоком,бачу що буде доїтися гарно.А козликів принесла в хату.зробила 50 знімків.то кілька таки є з них.Вони з мамою в клітці,а це залетіли в хату,то або вуха в польоті,або хвости або взагалі змазано все,хоч і хороша камера.А козлики гарні,високоногі,м’язисті і розкраски чудові.Пізніше відберу кілька і поміняю
Як не вистачає часу,а козлики ростуть і дуже гарні.Один такий собі мраморний,а другий до кінця лопаток мраморний,а дальше як лисичка рижий однотонний.Вушики довгі,ноги довгі,арки хороші,колір каппучіно певне.Один вже нассав молочний зоб,бо з клітки не хочуть виходити,тільки поссали і під кормушку спати,а там із сіна листочки,поїли і спати.Почала викидати силою надвір,сподобалося.Навчилися зразу і зерно їсти і воду пити.А літати в повітрі не торкаючись землі,так моментально.
З надією чекають кращої доліПодумала і знижую ціну на козликів,весна,багато роботи,хочеться молока.Ціна на козликів по 2000 гр.
Верочка, а у Вас окотов в конце апреля -начало майя не ожидается случайно?
Дві зааноламанчі білі рогаті завершать окоти до 20 квітня.Другий окот,дуже добре молоко і гарно доїлися.Але там 50 % непередбачених по вухах.Минулий рік мали по два козлики.Якщо козлик треба,беріть з цих,не можу налюбуватися,спокійнющі,гра кольорів,які я люблю і мікс чистих заанів і нубів.Добре молоко і вим"я гарне,хлопці запиваються.
Муж будет в Белой цекви 6-11 майя. Эти козлики будут уже большие. Поєтому и интересовалась маленькими. Нам бы маленького, что бы в ящичке ехал.
Козлики гарно підросли.Ось тут вони цього ж дня http://forum.kozovod.com/t/prodam-dva-nub-jskih-kozliki-87-5-velikopoloveczke-ki-vsko-skvirskogo/26397/72
Козлики в продажі.Заходьте,питайте,торгуйтеся,готова на компроміс,бо хлопці гарні.Родилися 7.03.2019 Телефон 098 086 1422 Вера. Вайбер той же номер.
Вера, это у вас что, все козлики?
Как вы одна с ними управляетесь, я так понимаю это только молодняк, а есть же и дойное стадо!
Козликів п"ять тут,а ще дома менших чотири.Управляюсь,нема вибору,наплодила,мушу довести до пуття.Доярами поки що вони.А мені тільки на каву вистачає.Старших шашликів переводжу на ЗЦМ і кізочки також не проти попити добавки.Скоро почнеться сезон м"яса,тільки не можу різника знайти.Насправді гарні всі і кольори насичені .тільки погана погода.так вітер дує,що вуха роздуває,не дає зняти нормально.

А ми ростемо,відкинуті в три місяці 10 днів від мами за грішки, в компанії таких же шалунів.Гарні довговухі,00 в порядку на серпень вересень хороші парувальники,хоч і вже можемо наробити біди. Мама радує удоями,вим"я гарне не розтягується,дуже легкодойна і взазалі розумна коза.В них відчувається порода.Їдять зерно,сіно,попивають сироватку коли хочуть,кукурудза зелена,суданка,гіллячки з дерев,не дуже охоче кабачки обмішані.Ласкаві,не агресивні.
Рижий і світло-рижий з полосою по спині.Оформляються загривки.Ціна 2000 гр за одного.Для інфоромації 098 086 1422 вайбер тут же.Какие красавцы! Хороших им ручек!
Спасибо.Да они такие какие то благородные.Надеюсь продолжить им жизнь.![]()
![]()
![]()
![]()