Постараюсь поміняти фотки маленьких,ми вже підросли на 3 дні.Козлики родилися 7.03.2019 по чотири з половиною кг. Гарні,породні,генетично рогаті.Обезрожувати не маю можливості,до 15 днів ціна 2000,потім добавляю.Кому треба,може взяти поранше,молоко вже майже у всіх є,то ще встигне обезрожити. Телефон і вайбер 098 086 1422 Вера
Чудові хлопчики ,шикарна ціна для таких козликів,гарних їм ручок!Мама й Папа шикарні,знайома з ними!А обезрожити не проблема ,як показала практика ,ваша-моя Ріка почуває себе прекрасно(обезрожена в місяць Катею Veterin)
Спасибі Нелю,батьки таки непогані.Коза з дуже добрим молоком,бачу що буде доїтися гарно.А козликів принесла в хату.зробила 50 знімків.то кілька таки є з них.Вони з мамою в клітці,а це залетіли в хату,то або вуха в польоті,або хвости або взагалі змазано все,хоч і хороша камера.А козлики гарні,високоногі,м’язисті і розкраски чудові.Пізніше відберу кілька і поміняю
Як не вистачає часу,а козлики ростуть і дуже гарні.Один такий собі мраморний,а другий до кінця лопаток мраморний,а дальше як лисичка рижий однотонний.Вушики довгі,ноги довгі,арки хороші,колір каппучіно певне.Один вже нассав молочний зоб,бо з клітки не хочуть виходити,тільки поссали і під кормушку спати,а там із сіна листочки,поїли і спати.Почала викидати силою надвір,сподобалося.Навчилися зразу і зерно їсти і воду пити.А літати в повітрі не торкаючись землі,так моментально.
Дві зааноламанчі білі рогаті завершать окоти до 20 квітня.Другий окот,дуже добре молоко і гарно доїлися.Але там 50 % непередбачених по вухах.Минулий рік мали по два козлики.Якщо козлик треба,беріть з цих,не можу налюбуватися,спокійнющі,гра кольорів,які я люблю і мікс чистих заанів і нубів.Добре молоко і вим"я гарне,хлопці запиваються.
Козликів п"ять тут,а ще дома менших чотири.Управляюсь,нема вибору,наплодила,мушу довести до пуття.Доярами поки що вони.А мені тільки на каву вистачає.Старших шашликів переводжу на ЗЦМ і кізочки також не проти попити добавки.Скоро почнеться сезон м"яса,тільки не можу різника знайти.Насправді гарні всі і кольори насичені .тільки погана погода.так вітер дує,що вуха роздуває,не дає зняти нормально.
Козлики з надією чекають своїх гаремчиків.Рослі,високі,довгі,ще під мамою.Родилися 7.03.2019.Гарна форма вух,довгі,гарно поставлені,00 хороші,все ОК,починаю закривати зі старшою групою,бо дуже подорослішали,відпускаю на пасовище.Все відстані далекі,клієнти є,та вже треба їхати по них,бо передати нема можливості.
А ми ростемо,відкинуті в три місяці 10 днів від мами за грішки, в компанії таких же шалунів.Гарні довговухі,00 в порядку на серпень вересень хороші парувальники,хоч і вже можемо наробити біди. Мама радує удоями,вим"я гарне не розтягується,дуже легкодойна і взазалі розумна коза.В них відчувається порода.Їдять зерно,сіно,попивають сироватку коли хочуть,кукурудза зелена,суданка,гіллячки з дерев,не дуже охоче кабачки обмішані.Ласкаві,не агресивні.