Ахтамар она на глазах вытягивается и становится очень красивой козочкой уже не дите, девушка! Статная, утонченная - красота вообщем! У Эли с Касей ещё не так видно, хоть разница в возрасте не большая… они ещё как подростки )
Еля і Кася від невеликих кіз,вони і будуть менші.але дуже сильний клан і продуктивний.
Да я не сомневаюсь, вымячко у обоих уже хорошие , но я ж говорю это у них переходной период такой, у Ахтамар тоже такой момент был, как бы притормозилась - а сейчас любуюсь!
и поднять уже невозможно! Никак не взвесим.
дивні вушка (цікаві) у кізоньки на передньому плані.
А її мама біла зааноламанча
ось тут,козликів родить безрогих і з довгими вухами на своїх 50 %,кізочок може рогатих і з такими вушками другий рік.Цей рік родила одну генетично безрогу і з такими вухами.Цієї ночі її сестра та що перед родами в об"яві грязна/це вона при родах так вимащується/ родила одну кізочку довговушку гарну,по моєму рогату.Вони від заанів і зааноламанчів приводять дуже гарних білих,гладкошерстних,зааненського фенотипу або ельфиків великих козенят і продуктивних.Ці дві кози як інопланетянки.Але в мене тільки один козел нубієць.то й такі мікси.
Кізочка дуже витончена,тонкошкура,тонкокоста,коротенька шерстка,ніби мінікізочка і мішечок на вим"я.Дуже ручна разом з сестричкою,хоч під мамою.Пізніше виставлю другу.Такий розумний спокійний погляд,я писала,що кізочка з інтелектом.Виставлю дві переярених від тих же батьків і залишу собі цю кралю.Не тому що гірші,а тому що не маю ким покрити.За рік щось і поміняється.Придивіться до неї,не пожалієте.
красуня, фото вдале
Тато-козел добре передає свої крові. Дівчинка виглядить більше чим на 50%.
Дві кізочки ще в продажі.Гарні,високоногі,з хорошими арочками.Мама гарноудійна коза.Добре зааноламанчівське молоко.Тільки не можу залишати.Бо вже нема куди.З потенціальним покупцем готова поторгуватись.Дівиці родилися 5.01.2019.Підгулюють повним ходом.
А за нас забули,а ми вже напівдорослі,гуляємо,ростемо,довгоногі,вим"ячками трусимо,гарні арочки.
Ціна 4000 за кожну. У світлішої трошки були посвітліли плями,а це вже що раз темніші,гарнюня.Темну прийдеться сфоткати,не знайшла,хоча є фото.Кізочки ростуть,дуже непогані,нема часу обновлятися,але прийшли жнива і зерно ніхто не відміняв.Мушу продавати,бо в мене від їхньої мами БЕЙЖІ п"ять кіз і кізок.
Її дочка в 10 місяців /доїться із семи місяців/ і зараз в два з половиною роки із своїми 50 %ними нуболаманчатами /зараз їм рівно три місяці і продаються і вони,можна з мамою,виставлю об"яву/

Біло-кофейна /зараз майже морковно-біла/ з плямами зараз вже яскрава з гарно вираженими плямами,бочкаста,їстовита,розумна,рано почала гуляти по серйозному при гарному догляді восени треба парувати.Друга трьохколірна як лань,більше фігуриста,по росту однакові,блискуча,гладюсінькі обидві абсолютно без очосів,розвиваються вим"ячки,їхні всі предки доїлися з семи восьми місяців.Кому припаде до душі,не пожалкує.Почитала все,явно хочу продати.
Сьогодні дві кізки поїхали в Кіровоградську обл-одна маленька нуболаманчуля 50% біла і спарована 50% нубозааненка в альпійському типі.Хай радують господарів- працьовитих добрих молодих людей- і приносять прибуток.Щасливої дороги Вам мої любимки.
Вера, объявление закрывать?
Інночка,ще ні,бо ці що з об"яви,ще не продані.Їхали по них,побачили маленьких і півторарічних,очі забігали-шість на вибір і не знають яких дві брати.Розсудливість чоловіка взяла своє-сказав кітну і ще яку хочеш.Так що ще потерпіть.Оту де 87.5 козлик проданий,можна закрити.ось цю
Поїхала освоювати нові місця Бейжина півторарічна кізочка-біла в блідих плямах. Сестриця поїхала місяцем раніше.Хай щастить і господарям і козам.В них непогані гени.Я рада,що вони попали в хороші руки і на душі так спокійно.Дві цьогорічних ще в продажі.В продажі і внучка Бейжі,50% нубійської крові.Одна продана,одна мазуха залишилася.
На останньому фото кізочка /внучка Бейжі/,зараз їй чотири з половиною місяці.Вчора загуляла,мені аж шкода її стало,як вона старалась в чергу записатися разом з дорослими.Вчора загуляли всі активно,ніч не спала,такий гам був.Дуже непогана кізочка,роги ростуть так,що не страшна,мамина доця.гарний мішечок для вим"я,вже світло бежева з темною полосою по шиї і хребту.Може ще хто не добрав,недорого.Можна з мамою,дуже добре молоко в мами.І в добрих руках буде гарна коза третім окотом/поки що не парую/Дві спарувала,ще дві спарую,всі решту,якщо хтось захоче козу спаровану ,то на заказ.Своїх дві 100%-них і одна 75%-на не маю ким крити, поки що,може хто знає де хто криє своїм козлом не задаром,чи десь проскакувало що ИО можливе,підкажіть в лічку,будь ласка.В межах км 150 від Білої Церкви.І дві красукі ніби хто заговорив.Бейжині дочки по 8 місяців,не дуже крупні,коренасті,гарні,повідрощували вим"я обидві.ось ці Якщо ні,продам маму,а їх залишу.
Верочка, обновіть фото. Дівчатка то гарні. Але ж їх ніхто не бачить.
Дві дочки Бейжі 50 %заанонубійочки цьогорічні,дочка Бейжі зааноламанча /два з половиною роки /із своєю дочкою-внучкою Бейжі-50% нубійочкою.Продаються всі на вибір.Пишіть в лічку,пишіть на вайбер-098 086 1422 Вера,дзвоніть на той же номер Київстар.Бейжа спарована 100%ним нубійцем-буде п"ятий окот,родяться майже завжди кізочки-дві три.Фото сьогоднішні-16 вересня 2019 /це вже для себе/