Спасибі що пишете,не скриваєте.Мені також хочеться вірити людям,але часом також проколююся.Продала свою любимку 50-% ну рік і три місяці влітку за 1000 гр ,договорилися за 4000,недалеко,повірила людям на слово і ні слуху ні духу.Хотіла поїхати подивитися чи хоч жива,але передумала.Подзвонила і вибила ,думала вони відзвоняться,поки що марно.А я себе відсікаю від всяких неприємностей,бо потім надовго виходжу з ладу.То рішила,хай їм Бог допомагає.
Вера козляткам золотых ручек.А еще хочу сказать мы часто доверяемся людям потому что судим по себе.У меня тоже сложилось так с покупательницей и слава Богу матушка Елисавета правду сказала.значит козляткам лучшая судьба уготована.Желаю продать своих красотуличек и хороших и любящих им хозяев.
Спасибі Олю,так і є,по собі судиш і попадаєшся.Але не нам цих людей судити,є вищий суд ,хай живуть і хай все у них ведеться,то і нашим тваринкам повезе.А гроші це таке,сьогодні є,завтра нема , і якось живеться.Просто жаль що втрачаєш віру в людей і часом треба комусь піти на зустріч і вагаєшся уже.
Спасибі Галочко за посилання.
Добавляється багато сірого.Мабуть поміняються кардинальнО,ніби минулорічні дівиці.
Да , там где пробивается светлая шерсть , будет светло серый или вообще белый. Рыжий парень будет в будущем темнее но с белыми пятнами , темный станет светлым с рыжими пятнами.
Нема компютера ,в ремонті,щоб показати маленькими минулорічних,там всі фотки.Думаю світліший буде більш-менш таким,а темніший буде мати багато сірого.
А глазки у нубийцев наверное у всех одинаковые. Любуюсь вашими а глазки вижу своего. Красавцы они у вас. Спасибо за фотогалерею…
Мигдалевидні,чи,сливовидні,за фотогалерею будь ласка,дивіться,може в когось очі за котрогось зачепляться. Ось у цього коричневого так взагалі очі були безподобні.
Сьогодні пройшлися по городу,в нас від ставка завжди вітер козам вуха вивертає,але бачу задоволення одержали,бо такі спокійні до вечора.Козликів рішила підфоткати,то або задниця,або вуха.
Погодка нікчемна,все сіре,козлики під хвостами у молодок,вийшло не дуже,але вони дуже непогані.
Это уже почти козлы, а не козлики:) Очень достойные ребята. И молока уже не надо, чтоб выпаивать.Прекрасный вариант для покрытий сезона 2020.
Восьмого вже три місяці,підняти важко,молоко вже світліший не настоює,а темний повикручує ще після нього дійки,не допоюю,бо бачу,що не голодні.Зерно лущать прямо з мішків зранку,я тільки сиджу і.сміюсь,кожен знає,в якому мішку що є і носа засовує,того трохи,того добавив,там маму відігнав,а я за цей час намішаю різного,натру буряка ,моркви,червоного бурячка,картоплі трошки вимішаю і надворі поставлю в корито і вони на колінки поставали і так смачно вибирають.потім в сарай в клітку занесу і вони цілий день при роботі.Понаїдались і полягали з мамою тісненько.Як захотіли їсти,мама включає сирену і вони їй допомагають.Так що їх вже можна забирати,якщо ко усь припали до душі.Воду льопають теплу і без нічого і трошки солі,можу й цукру і соди потрошку.Самостійні хлопці,аби було що їсти.
Я якраз описала для цього,які вони вже,а Вашого поста не бачила ще.
Наче плюшеві! Дуже ладні, ще пару місяців назад не думала, що кози такі бувають. Цікаво, який окрас буде в кінцевому результаті, предки дуже яскраві!
Давайте підтягуйтесь,кого цікавлять ці хорошуни,будемо торгуватись,ще під мамою, але вже дуже самостійні,ще тиждень два,та й можуть обходитись без молока і привикати без мами.Завтра восьмого три місяці.
Класнючие, но для начинаний в козоводстве дорого для меня. Муж говорит, что зачем тебе АН, вот обычные дешёвые. А я все смотрю на АН и облизываюсь
Ну я не можу нав’язати Вам мого козлика.В Вас повинно бути рішення,а в лічку можемо поторгуватися.Козлики дійсно непогані і батьки непогані.
І всьому свій час.Одного разу Ви переконаєте свого чоловіка.