Продається два 100%- них нубійських козлики біля Білої Церкви. Київ

Спасибі що пишете,не скриваєте.Мені також хочеться вірити людям,але часом також проколююся.Продала свою любимку 50-% ну рік і три місяці влітку за 1000 гр ,договорилися за 4000,недалеко,повірила людям на слово і ні слуху ні духу.Хотіла поїхати подивитися чи хоч жива,але передумала.Подзвонила і вибила ,думала вони відзвоняться,поки що марно.А я себе відсікаю від всяких неприємностей,бо потім надовго виходжу з ладу.То рішила,хай їм Бог допомагає.

20 лайков

Вера козляткам золотых ручек.А еще хочу сказать мы часто доверяемся людям потому что судим по себе.У меня тоже сложилось так с покупательницей и слава Богу матушка Елисавета правду сказала.значит козляткам лучшая судьба уготована.Желаю продать своих красотуличек и хороших и любящих им хозяев.

4 лайка

Спасибі Олю,так і є,по собі судиш і попадаєшся.Але не нам цих людей судити,є вищий суд ,хай живуть і хай все у них ведеться,то і нашим тваринкам повезе.А гроші це таке,сьогодні є,завтра нема , і якось живеться.Просто жаль що втрачаєш віру в людей і часом треба комусь піти на зустріч і вагаєшся уже.

18 лайков
3 лайка

Спасибі Галочко за посилання.

2 лайка

Ходимо по годинці в день місити болото,моціону ніхто не відміняв.Мої бойовики кіз піднюхують,часом боляче одержують під дихало,особливо від своїх сестриць,там роги настоящі нубійські,братиків не балують,вони обидві кітні,а з мамою не хочуть розлучатись,прийдуть і всі п’ятеро заскакують в одну клітку,поки не помир’ю і не повигоню.Ростемо,їстовиті,балувані хороші.Поки що не можу загрузити,треба зменшувати.Пізніше попрацюю і.добавлю.

40 лайков

Добавляється багато сірого.Мабуть поміняються кардинальнО,ніби минулорічні дівиці.

5 лайков

Да , там где пробивается светлая шерсть , будет светло серый или вообще белый. Рыжий парень будет в будущем темнее но с белыми пятнами , темный станет светлым с рыжими пятнами.

9 лайков

Нема компютера ,в ремонті,щоб показати маленькими минулорічних,там всі фотки.Думаю світліший буде більш-менш таким,а темніший буде мати багато сірого.

А глазки у нубийцев наверное у всех одинаковые. Любуюсь вашими а глазки вижу своего. Красавцы они у вас. Спасибо за фотогалерею…

3 лайка

Мигдалевидні,чи,сливовидні,за фотогалерею будь ласка,дивіться,може в когось очі за котрогось зачепляться.:rofl::joy: Ось у цього коричневого так взагалі очі були безподобні.

1 лайк

Сьогодні пройшлися по городу,в нас від ставка завжди вітер козам вуха вивертає,але бачу задоволення одержали,бо такі спокійні до вечора.Козликів рішила підфоткати,то або задниця,або вуха.

8 лайков

Козлики будуть один сіро-рябий,той що темніший зараз,другий коричнево,вишнево сіро рябий,вони міняються по днях,якраз линяють активно. оце перші кізочки,сестрички старші,там вони є дорослими вище,родились такими,стали різними.Світліша вишнева помінялась вплямах трохи,а та темна стала сірою в чорні плями.Ось цей темніший міняється на сірого.

37 лайков

Погодка нікчемна,все сіре,козлики під хвостами у молодок,вийшло не дуже,але вони дуже непогані.

5 лайков

Это уже почти козлы, а не козлики:) Очень достойные ребята. И молока уже не надо, чтоб выпаивать.Прекрасный вариант для покрытий сезона 2020.

3 лайка

Восьмого вже три місяці,підняти важко,молоко вже світліший не настоює,а темний повикручує ще після нього дійки,не допоюю,бо бачу,що не голодні.Зерно лущать прямо з мішків зранку,я тільки сиджу і.сміюсь,кожен знає,в якому мішку що є і носа засовує,того трохи,того добавив,там маму відігнав,а я за цей час намішаю різного,натру буряка ,моркви,червоного бурячка,картоплі трошки вимішаю і надворі поставлю в корито і вони на колінки поставали і так смачно вибирають.потім в сарай в клітку занесу і вони цілий день при роботі.Понаїдались і полягали з мамою тісненько.Як захотіли їсти,мама включає сирену і вони їй допомагають.Так що їх вже можна забирати,якщо ко усь припали до душі.Воду льопають теплу і без нічого і трошки солі,можу й цукру і соди потрошку.Самостійні хлопці,аби було що їсти.

Я якраз описала для цього,які вони вже,а Вашого поста не бачила ще.:relaxed:

8 лайков

Наче плюшеві! Дуже ладні, ще пару місяців назад не думала, що кози такі бувають. Цікаво, який окрас буде в кінцевому результаті, предки дуже яскраві!

3 лайка

Давайте підтягуйтесь,кого цікавлять ці хорошуни,будемо торгуватись,ще під мамою, але вже дуже самостійні,ще тиждень два,та й можуть обходитись без молока і привикати без мами.Завтра восьмого три місяці.

14 лайков

Класнючие, но для начинаний в козоводстве дорого для меня. Муж говорит, что зачем тебе АН, вот обычные дешёвые. А я все смотрю на АН и облизываюсь :slight_smile:

1 лайк

Ну я не можу нав’язати Вам мого козлика.В Вас повинно бути рішення,а в лічку можемо поторгуватися.Козлики дійсно непогані і батьки непогані.

І всьому свій час.Одного разу Ви переконаєте свого чоловіка. :rofl:

8 лайков