Продається два 100%- них нубійських козлики біля Білої Церкви. Київ

Анна, вот не смогла удержаться. Почитайте другие странички.
Мой муж тоже очень возмущался, что я вцепилась в дорогих коз- вон по тысячи можно купить. А я и сама сомневаться стала. Не особо еще понимала каких хочу. Итог, два года сомнений, иногда разочарований. Если вы опредилились, что хотите АН, не сомневайтесь. На форуме вы найдёте кучу полезной информации, которая убережет от ошибок. Вы все равно придете к тому, что козёл должен быть хороших кровей. Если вы решили заняться козами.
Вырастить малыша- год, как минимум и молока прилично. Этот уже почти подросток. И будет вам “половина стада” :star_struck:
Я брала у Веры козлика и козочку и очень ими довольна.

12 лайков

Ще раз пишу Вам.Знаю,як хочеться такі кози.Якщо у Вас ще нема кіз,то чоловік правильно каже,починайте з хороших,простих,напівпородних.Трошечки наберетесь навиків,начитаєтесь,зрозумієте,чи вони Вам взагалі треба.

37 лайков

Очень полезный совет мудрой женщины.Я вами восхищаюсь,Вера.

6 лайков

Віра, захоплююсь Вами, вашими постами. :heart: :heart: :heart: :heart:Вони такі такі щирі, душевні. Віра , створіть уже свою сторіночку щоб можна було спілкуватись. А то так окремі пости в різних темах. Хочеться написати чимало, але боюсь мітити там де не годиться.Тепер зима саме час для сторінки.

13 лайков

Спасибі Вам,я вже не шукаю якоїсь вигоди,щоб викручуватись ради продажу,мені дійсно хочеться дати добру пораду жінкам,які ще не мали діла з козами,тим більше дорогими.Бо дуже шкода потім,коли не виростає,та ще і претензії до людей,що слабе продали.Кіз треба вже відчути,захотіти і бути майже впевненими,що я це зроблю.Звичайно бувають обставини від нас незалежні.Але краще втратити недороге відносно козеня,хоча також викидає з колії надовго,якщо в тебе є душа до них.

13 лайков

Дякую Зою,я Вас також люблю читати і взагалі захоплююсь Вами,прийдеться таки відкривати,

Я боюсь що не зможу стільки відповідати.

8 лайков

Спасибо. Вы как раз все сомнения мои и мужа прочувствовали и дали дельный совет. Если бы деньги пачками лежали, то и вопросов не было о сомнении в покупке дорогих. Поэтому благодарю вас за честность и свой опыт, которым вы делитесь не стесняясь. Вы где территориально живёте?

3 лайка

Та будь ласка,якщо прийшлось до душі.Рядом з Білою Церквою Київської.Знайдіть мене у вайбері,можемо поспілкуватися на рахунок майбутніх окотів рівно через місяць.098 086 1422 Віра

12 лайков

Вера, создавайте уже свою страничку!!!

6 лайков

Хочу сказать что козочек держу давно.а вот настоящих породистых завела только в прошлом году благодаря форуму.Вера написала вам все как есть.Я жалею что тоже слушала мужа.давно надо было его уговорить.Разница во вкусе молока.мяса да и красота дает много для души.Это как цветы.Для чего мы их насаживаем?

15 лайков

Оля а вы нубийцев на мясо пускаете?!!:roll_eyes:

Наташа у меня альпийцы.зааненцы.дворянские тоггенбургцы и есть даже что-то неизведанное?Хомка просит камерунок.нубийцев и вообще красоту :rose: :rose: :rose:

3 лайка

Ви Вєра звичайно мудра жінка але дозволю собі з Вами не погодитись з приводу того що варто починати з чогось зовсім простенького, хоча якщо для досвіду то в цьому є сенс, а от час для досягнення мети та навіть фінанси втрачаються безповоротно

6 лайков

Та це залежить від того,в кого скільки часу залишилося. :blush:

21 лайк

Сьогодні з бідою пополам виловила хоч трішечки

Збільшуючи можна прослідити-той що був темний линяє до сірого з коричневим,другий ніби більш менш такий як був.Гарні обидва.ОО нормальні.Шнобелі хороші.Гени в батьків непогані.материна мама ,бабка козликів(Давінія Хойєрс,там і німецька Тімбукту і Нідердланди,)дивилася батьківські сертифікати.

34 лайка

Ціна на тиждень 15 000 гр. за одного,потім знімаю з продажу.

6 лайков

36 лайков

Подростки еще, а уже такой впечатляющий профиль.

4 лайка

Все сімейство в зборі.Мама Мішель,сестри від першого окоту Мілашка і Мілаха :revolving_hearts: і батько на початку об’яви.Фото всіх вчорашні,батько

26 лайков

Коза мама доїться три з половиною місяці,третій день догулює,діти виссали,те що там після таких гульок,а взагалі нормальна,витривала,тільки діти настирні,спуску не дають,приношу воду,вони морди в відро засунули,тільки вона прийшла і почала пити,вони як по команді розвертаються падають на коліна і до дійок,поки вона п’є,я її пригладжую,то вони все висмокчуть.Бо видно вже трохи їх підштурує,бо наглі.доїла 4.200,кінець сезону,в основному на сіні,конюшині,концкормах,не роздоювала спеціально в зиму,щоб все дітям.до двадцяти днів піддоювала два літра за два рази плюс козлярики.Потім залишила їм,зрозуміла що вони впоруються.

5 лайков