Вірочко, с цієї кози мами немає ще дійних дочок чи від батька може є. Такі гарні хлопята мордасті, викормлені, а всі щось думають. Не можу зрозуміти чому? Якшоб у мене були з хорошою % кізочки, взяла б одного.
Хочу напомнити, що від нубійського козла козенята на м’яско кращі, хоч у мене і був з невеликою%, але по туші козенятам було видно.
В двох жінок з форума є дійні дочки 50%-ні,задоволені,великі,стройні,з короткими вушками від зааноламанчів,кажуть по 3.5 ,паровані в вісім місяців,чекають другий окот.Ще з Кіровоградської обл жінка купила Бейжину дочку півторарічну спаровану батьком,має парочку від них козою первісткою рада. Це від козла дочки з
мамами зааноламанчами.Я й сама не знаю,що не так з тими козликами,вони такі гарні і з підгорлами такими,такі собі мужні,напівдорослі дядечки і 00 в порядку і генетика непогана.Не можу ж я їх комусь навязувати.А від кози нашої 100%ної дві кізочки рік і сім місяців,ті що на фото зараз кітні 3 ± місяці.В одної вже росте вим’ячко
дуже правильної форми,гарні дійочки.Побачимо.Будемо надіятись на все добре,комусь ще вони таки припадуть до душі.
От реально жаль , що такі козли шикарнючі не можуть ніяк знайти собі господинь . 100 % породність , здорові , окрас цікавий .
Ціна 15000 гр.Три з половиною місяці.Д.н.08.10.2019 року.Сьогодні 20.01.2020 (для себе )
Віра , а хлоп’ята там ще тіток не ловлять ? Такі здоров’яки , то мабуть пора фартухи на них вдівати ?!
Ні,я там вище писала,вони так почухати лоби,поскакати на дві незамужніх,обнюхати всіх під хвостами,зробити кілька піруетів і пастися.
Вітаю! Вони просто красені неймовірні!
Дякую,прикупіть одного для своїх кізок.
Планую,та мабуть точно не цього року…мені баранчик треба 100% теж 400 доларів плюс дорога в Хмельницьку область. Та я знаю що і до козлика 100% дійде черга
Красавцы !Эх если бы можно!
каждый раз захожу в эту тему и любуюсь малышами
они выращены с такой любовью
Спасибі Саша,таки так,вони в одинадцять вечора можуть попросити їсти,хоча більше побігати хочуть,і я включаю їм все освітлення на дворі і ставлю тачку з зерносумішшю,вони побігають,трошки поклюють,голови підставлять для почесушок,не дай боже одного почухати,тоді козу почухаю,а вони її опустошать за цей час.Баловні долі,а баба в піжамі і куртці чекає.Не знаю,чому вони засіли.Випоєні готові козлики,проглистогонені.Абсолютно ніяких по їжі протипоказань,мама навчила їсти з п’яти днів,воду льопають як старі.сіно,солома,зерно без обмежень,фідпак з миски трощать курсами.
Катя, найдуться, думаю, охочі. Вони такі красені. І вже готові майже козли.
Скоріш найти їм гареми.
Вірочко. Спробуйте сфоткати горбату гарну мордочку. Вони ж у Вас красені! Широка грудина і шия дліннюча. Знайдуться і для цих красенів господарі.
ІННА,там вже повно всяких є,вже так лишнього мені дозволяють,ось вчора сестра старша мені показала свою мордаху.Другої не вловила.Отакі вони будуть.
.Мусила прив’язати обидвох,хоча в них сарай свій зручний без прив’язі,але давали козам цими рогами і малих можуть підняти.То сидять як миші,але торкнутися до себе в області живота чи вим’ячка ні ні.Я би одного могла поміняти на тотожного по віку і структурі,бо самим на осінь треба викоханий плідник.В них такі мішки під горлом,в батька не було в їхньому віці,зараз він в три роки гарний,великий,мужній,але ці будуть кращі.На днях буде приплод перші внучата,не хочу фоткати,дочка 50%-на розвинула дуже гарне вим.я.Мій Джордж стане дідом.Внуки вже є,але не у нас,в проданих 50% них кізок.
Такие красавчики! Где же те мамы-папы?
Вера, да где ж страничка? Ну пора же! Столько вас просим ! Решайтесь, наконец-то!
Не все по “рынку” ходят!
Да все при них! Просто люди ещё не все озаботились покупкой новых производителей.
Сезон только начался. Не все невесты ещё родились. Невест подсчитают и начнут козликов искать.
Вера, надевайте на парней фартушки и спокойно поднимайте цену обратно.
Апрель ,май и их точно заберут за цену их родителей. Раз сейчас не хотят по демократичной цене. Отличные козлики, вырощенные, красивые, от молочной матери.