Останній шанс для козликів,діти однієї мами зааноламанчі первістки,біла рогата,гладкошерстна,козлики гарно виросли,поливаються,через сітку люблять всіх кіз,якщо батько дозволить .,а він ревнивий навіть через сітку мало що дозволяє,виховує гарноТемний дуже непоганий без претензій на високу моду,ну а рижуватий гарний також,і окрас дуже непоганий,тільки вуха ламанчівські і формою в ламанчу,кремезний і ноги нижчі.Родилися 3 квітня 2018.Майже всі вже в морозилках,а цього ну так жалко.Може ще комусь треба козлик для покриття молодих кізок,дайте шанс Ціна 1300 як і маленьким.
На останньому я середній,остальні продані.Зааноламанчі рогаті білі,всі доїлися з семи місяців,через день,запускалися з трудом,зараз після чотирьох місяців годування козлят давали по три літри при двохразовому доїнні,зараз шостий місяць,трохи зменшили,різко похолодало,фото літо 2017,коли ще не кітні навіть були.Кози хороші.Мама одна з них,постараюся сфоткати…Номер для зв"язку 098 086 1422 Вера Великополовецьке Київської Сквирського Пишіть в лічку,відповісти можу,коли зайду в хату.На все про все одні руки і любляче серце,яке дуже погано реагує на кожного зарізаного козлика,а були дуже гарні,тільки вушками не вдалися
Він по кольору темніший,гарно рижуватий і з плямами,а на дітях може дати лунні плями,бо в дідах там сплошні плями Продам англо.нубийского козлика 87.5% Киевская обл.возле Белой Церкви У всіх дітей від усіх білих кіз присутній рижуватий відтінок,потім що раз більше і десь після шести-семи місяців починають линяти і появляється маса рижини по білому і рижих плям. коротше палітра по місяцям міняється непередбачувано.А в загальному всі гарнюні,бо мої
На козлика з ламанчівськими генами йдуть переговори,чорно-коричневий все чекає,такий крепишок робиться,сьогодні ранком глянула,ніби 2 тижні не бачила.Кількість зменшилась і вони спокійно ремигають цілий день.Козлик гарний і перспективний.
Ламанчик в продажі.Коли вже договорились все остаточно і з нашою доставкою (тільки бензин),згідні були вже кинути завдаток,але чомусь не вийшло.Підпільний комітет в дії. Мама в 10 місяців / листопад 2017/,перед першим паруванням.,доїлася з семи через день вимушено Всі чотири ламанчульки-первістки майже на одне лице,тільки одна суслик.Всі доїлися після семи місяців.Хороші кізки,діти моїх перших і самих любимих кіз,після1-2 окотв /
Фото мами по просьбі.Коза дуже легко доїться,гарною струйкою,молоко смачне,дуже спокійна,зараз трошки задоюється,менше трьох літрів, але вона вже рік доїться з семи місяців,я завжди знала,що залишу її собі.Фото останніх днів-6-7 жовтня.Забула написати,вони дуже гладкошерстні,і вим"я теж,а це почали різко нарощувати шерсть на зиму.Напевне не за горами похолодання.вони ж скоріше від нас відчувають.
Верочка! Смотрю на мальчика и сердце кровью обливается- я ж за ним и ехала (темненького).
Сейчас у меня одна красавишна сарай разносит- так лупит, что теплоизолязия снаружи упала- и понимаю, что надо срочно все переделывать и ее изолировать. Осталось найти те руки (и мешочек с денежкой). Две недели на все про все. Если все получится, пока муж в командировке, я ему местечко сделаю и себе подарочек сделаю.
А мамки у Вас классные!
Только по характеру не поняла, они тогда так папку (такой царь!) боялись (или меня)- не поймаешь.
Так я їх тоді 5 штук відкинула від мамок,їм було майже по 4 місяці-.,мамині смоктунчики,які паслися в стаді,поки не почали на всіх підряд скакати.А з батьком тільки знайомились,а він без тесту ДНК на батьківсво не спішив їм догоджати,от вонм і шарахались.Він тільки до їжі їх не допускав,а так не бив.Але я їм наставила посудин в колеса,щоб не перевертали,то вони по кругу наїдались,та й у подвір"я випускала,то вони вже не дикі.Ну а в свободне плавання зможете випуститиі тільки після того,як гарно обласкаєте.Знаєте,що козла треба любити: Потім вони всі подружились,що і їли разом
Мне главное с местом решить. Это пару недель максимум. Но это тот мальчишка в которого я по фотографии влюбилась. и он, лапушка, ждет меня. Надеюсь, дождется, скоро.
Вот это самое основное! Я в своего Джошика также влюбилась по фотке, так хотелось его, но даже не чаяла, что смогу купить - пробуйте договориться и все получится!
В том-то и дело, когда Вера написала, что некоторых в морозилку, жалко конечно, но такова судьба козликов. А потом рассмотрела, что этот как раз ждет. В центре на детской фотке. Я в его мордаху расписную утонченную сразу влюбилась.
А про характер спрашиваю, потому что опыта у меня с козликами мало. А как начитаюсь, что они вытворяют, так и осекаюсь с желаниями.Хотя папа там адекватный
Віра,ви не бажаєте обмінятись козликами.У мене є козлики на забій, але мені потрібно змінити кров ,а лишніх грошей немає .Моїм по 5 місяців . Може домовимось ?
Темний козлик знайшов свою нову сім"ю.Думаю,там йому буде добре.Наречених достатньо.І хазяєчка в нього добра.Дякую Ірочка,що дали шанс моєму козлику,надіюся,що він не підведе Ваших козявок.
Вибачаюсь за довге мовчання,попросила відкрити об"яву-рижий ламанчик все ще в продажі.Він не дуже великий,але не маленький,гарно сформований самчик.Навіть дочка признала,що він вже виріс в красеня,забрав би його хто небудь-щоб не різати-це її слова.А як випустити випадково між козами,то треба бігати і стягувати за ногу,щоб не наробив імбридингу передчасно.Дуже хороший,ласкавий,хоч і з рогами.Попробую зробити фотки нові,що непросто /перерубала пальця вказівного,поскладали по кусочках,лежу в лікарні,діти ледь управляються,кіз перевели на один раз доїти,а дальше не знаю,як складеться моя кар"єра козовода/.Через це прошу звернути увагу на козлика,може комусь западе в душу і колір незвичайний і ножкки-бабки гарні, 00 в порядку і мама з батьком непогані.
Верочка, одужуйте швидче, хай палець зростеться як слід! Не стала про це без Вашого дозволу говорити.
За мого Султана велика подяка- такий гарний та чемний хлопчик. Вже не дикунчик, сам підхотить за вушком чихатись та цьоматись.
хай і на другого знайдуться ручки!