Дошиваю икону и займусь своей страничкой, туда и буду разные интересности вставлять. Коз у меня необычных нет, надо же чем- то хороших людей в гости завлекать. Но надо ДОШИТЬ!
Да, с Кагарлыка. Возможно, не афишируют. или плохо искала. поищу, спасибо. Знаю, правда об одном небольшом хоз-ве с альпами, но там несчастные животные, никакой науки и с глубоким имбридингом.
Попробую для Вас что то разузнать
И для нас?![]()
Галя чого це погана статя и чого це де не треба тут все де треба. просто є на форумі гарна тема альпійські кози то хочиться щоб по темі все сохранилось а в мене тоже треба щоб було!!! Всим привіт! я вже дома. вчора заказала соски сьогодні вже й получила.
Леночка , а соски на какую бутылку? Прислали “Новой почтой”?
обичні яких у нас уже не роблять. прислали з харькова новой почтой
Я замовляла в хорошуна з харкова там маленькі червоні по15 і на більшенькі пички по 18.
А вам де це такий “дурняк” попався?
Інтіресно. 8=) Там і ліки якісь є? хочу трошки заправиться до весни. І хочу шприців трошки та голочок спеціальних не завадило б.
Не заперечую, стаття цікава, але поки що не вмію перенести, куди треба, будь ласка перекиньте і зап"єм це діло, як дядьки, восени на опеньках.![]()
ці соски обичні які для дітей колись були а ті що по 15 мабуть спеціальні мабудь то пишіть телефон. А ліки чоловік замовляє на укрзооветпромпостач цим займається чоловік. він як зайнявся колись курми то поняв що треба вивчати препарати і бути ледь не ветврачом
Так, мініветом,))) у мене коза кітна впала весною, обходила всіх 6-х ветів, прошу всіх - привезу і відвезу, заплачу, скільки скажете… Троє сказали приблизно; доріжте…двоє приписали заочно вітаміни, не пам"ятаю які. Прийшов (спасибі йому і за це) молодесенький совісний хлопчик але кози боїтьться. Сказав, чим колоть -колола, На жаль вона вивихнула в стегні кістку. Але подарувала дві такі козетти. До 5-ти л. стабільно смакоти давала. Шукала я
і питала сама по всіх козосайтах… але…вивих… приспали.
В цій аптеці багато мед інструментів і соски і резинки із демократичними цінами https://horoshun.com.ua/.
увидела на олх козу не могу успокоится . мужа не могу уговорить. там наверное альпийские крови. плохо что не умею фото скинуть.хозяин не знает происхождений он маленькими скупает а продает уже покрытыми. вся коричневая а живот и ноги чорные и по спине чорная полоса!
Дуже романтичне фото, ніби зараз розкинеш крила і полетиш… ![]()
так хочиться літа!
Це, як в давньому анекдоті: Жінка сидить взимку, днями і ночами пряде. Встане, потяяяяяягнеться - оце б, каже, жала. А влітку, в жнива жне, жне, Розігнеться, постогне, потяяяяягнеться - оце б каже, пряла.
А й правда, літа хочеться.
Як справи з козою з ОЛХ? Хто кого вговорив?
)
галя ну насмішили!
прошу подскажите - если козочка месяц была под мамкой ее реально научить пить из соски? я уже второй день мучусь и ее мучу и молоко грела и ни как.
Нереально, легче научить из миски пить, может голодать пару дней
Марина сегодня и с мисочки и не как попробую еще вечером с мисочки может если совсем проголодается.
получается если я захочу поить следующих с соски то даже молозиво давать с соски?