Пришли, Лена, к тебе, нафлудили
я очень люблю гостей! но я ничего не успела очень короткий вечер.
галя чтоб не засорять ларисину страничку перейду к себе. и вообще пора открыть страничку я уже очень хочу познакомиться и когда будите ехать по грибы пойдем в месте! а на счот ларисы я с ней лично тоже не знакома и на форуме я не давно и козочки у меня только летом появились! но разве вы не чувствуете … мне кажется мы все оооооооочень знакомы!
Хорошая опечатка…скорее всего село уже ваше…
ну вот моим первым козодеткам уже 2 недели от простенькой козочки да еще и от малолетки. козульки в месте с мамкой думаю будут до месяца так как работаю и мне так легче.папа заан и мне кажется они в него.
на первом фото козочка куплена по обману. на обьявлении было фот. 100% заан. а приехав за козочкой увидели совсем не заан. но купили. признаюсь любимой она не была. шерсть торчала редкая фигурой не блистала и 3 л обещанного … А на втором фот. 100%зан. Ноо после нескольких месяцев когда козочки были обработаны от паразитов побывав на свободном выпасе и одарены нашей любовью та не очень любимая стала нашей принцесой! а доиться так что не можем запустить. да и форма вымени лучше чем у заан. Так вот к чему я веду некоторые форумчане расстроены что у них не такие породистые козочки как у других а я вам показываю пример что и простенькие не хуже!
Ой, балеринки прямо! Такі лапусі довгі розкрасівенні! (ТТТ) І мами теж молодчинки! Хай радують хазяєчку молочком.
У мене корінастенькі, моцненькі біленькі. Не дочекаюсь вже весни, щоб побачить результат.
Дякую за запрошення, Обов"язково відкриюсь, трошки треба “дозріть”, додумать, і я “ваша навєкі”)))))))
Сьогодні говорила з далекою сусідкою, в неї теж є кізка. Весною у неї при окоті не могла . розкотиться коза, вет дав 10 гр. окситоцину, то в неї вилізла матка разом з козенятами. У мене теж мало матка не випала, поки тоді ще, вислухала це від неї. Залишилось козеня. Кажу їй - годуйте ЗЦМмом. Я свої з тиждня віку годувала до 4-х м-ців соскою, бо хотіла з них кіз. Та, каже, хай п"є манку. Син- піп, благочинний, самі ще на роботу ходять, гроші- видно , що є! КУпіть на 300 грн того порошку, хай росте! Воно ж віддячить! В результаті виросло нещасненьке зачухане цуценятко. Якось тягнув сусід проз нас те козенятко до цапика, а воно ж не хоооочееее. Хотіла вийти, розказать. То чоловічище не пустив, каже, ще поскандалиш. А в мене аж серце заболіло . А тепер питає, чи не продамо кізку, бо в них така що не росте і не гуляє. Я чорного рота стулила, а чоловік каже, купляйте, 5 тисяч за козу. - Та, так дорого у вас. Я МОВЧАЛА! Одійшли від неї, каже мені - та я її і за 10 тисяч не продам, садюга така, їй тільки камінь держать а не козу. НАЩО таким тварин тримать?
читала то трохи не плакала и сміялась підійшов чоловік то ще раз перечитали так все письмово передали що я вже не злюбила вашу сусідку! додам що щей продадуть зкажуть що 5 місяців і хтось буде від неі ждать доброі кози. ми теж наробили помилок купляючи здурі тепер вся надія на Ларису! та цих кізок буду любить не менш я думаю що вони мене ще здивують!
Мене ТАК трясло, поки говорила з тією цьоцьою пі.пі.пі…добре, що чоловік не дав звершиться правосуддю, героїчно стримував. Чомусь можу простить і зрозуміть майже всяку гидоту у відносинах між людьми (крім відношення до полонених,знаємо, де) - ми всі двохногі і можемо багато чого, на крайняк - утекти. А скотизм відносно кошлатеньких братиків і сестричок - можу наробить скотиняці моральної шкоди. Я ж ту козичку майже щодня з свого горба пі.пі.пі.пі. бачу. А ця 10 пі - з начищеною мордою, в дорогому пальті, сита. Обговорювали з мужем пів дня, а зробить вже нічого не можна з козеням. Вони його зжеруть, казала та…
Я довго перечитувала форум. Шукала, де б купить цапика і можливо козичку. Якби дядько-козовод, що у нього парували своїх дівчат сказав, у кого купляв пацана, То він, партізан такий, не признався, натякав, що з Одеси, ( там такий крутелик козячий, тіпа кози в нього занЕнські, чи ми про такі чули. Не чули Не хочеться кровозмішання. Я теж думаю, що цей варіант з Ларисою буде ідеальний. А кіз я люблю всяких. Чоловік з ними виціловується, кіно!
Не переживайте! Навеснi багато буде маленьких та гарненьких на продаж, у багатьох окотiв ще не було! Навiть у моiх хтось народиться! Чекаю з нетерпiнням.
Галя, а де ви теріторыально знаходитеся…де живете?
Киевская обл. Кагарлык.Прошу в гости при случае. Медовухой угощу
А чому -навіть? Я ваші кізки бачила. Хазяєчки!)
Не за своїх я переживаю. Від 5-ти кіз щось та вродиться. Хочу трошки кров підкращить своїм кирпам, Муж каже, -поправляй хоч крокодилом, а я цих що є - не продам. Хм, та і я не продам. Хіба- що якась лиха година.не обійде стороною.
Того козяти сусідського дуже шкода. Перевели гарну козичку нізащо. Головне, розказую, як треба - підтакує, пі… така, а робить по- свинськи.
О, у меня сынуля увлекся, делал в этом году медовуху на алыче. Без всяческих дрожжевых или спиртовых добавок. Мне очень понравилось.
Опять, сама не пьет, а людей спаивает)))))
Вода+ мед+ немножко травки для отдушки + заморские спец. дрожжи + терпение=хорошее настроение. Ваш вариант ТОЖЕ имеет право быть. ОЧЕНЬ ВКУСНО. Это как сыры, тыщи рецептов и вкусов. И один лучше другого.
Ик, кыто тут у нас трэзвэнник? Ща ис"правим , ис"поиммм.
Инна, будем пить или морозится?
Ты где, сестра?
Здесь всем наливают?