Понеслось

в харькові по 4 а в черкасах по 5. вона вся пахне але з харькова видно що зібрана молоденькою- зелена зелена.

Ого, то в Обухові в двічі дорожче ((( А де в Харкові?

завтра на роботі телефон найду. у Марини на сторінці е але ж листать треба

1 лайк

Добре, мені не горить.)

1 лайк

Так Марине написать, пусть здесь напишет!

Олена,будь-ласка підкажіть у Харкові телефон або сайт??

0509483858 может уже немножко дороже

1 лайк

Дякую! Лєн, як сторінку відкрить?) Підкажи, бо не в"їду, як правильно! ПАЗОРР мені)))

да я просто дзвонила

1 лайк

Я питала, як одкрить сторінку тут на сайті)
Вже дівчатка підказали, буду пробувать.:worried:

нарешті! у вас буде цікаво!

1 лайк

А это рядом с селом селянка?

да Анатолий это моя племяница. А что не похожа на селянку?

2 лайка

31 лайк

а это киевлянка. когда она приехала а мы выпустили коз пастись думали малышка будет их боятся а она с ними спать чуть не ложилась!

8 лайков

Галя де ви ? чи видкрили сторінку?

1 лайк

несе Галя воду…:grin:

1 лайк

Заскок у мене. Почала нову вишивку. Плаття для дочки. І тепер обдумую день і ніч. Хоче, щоб вишила старовинними швами, і мережками, без брокарівських хрестиків, а я в них ні бельмеса. :fearful: Хоча дуже цікаве і скільки інфи 8=(, але треба добре порити, щоб знайти “своє” . :heart_eyes:Почну сторінку у вівторок. ТОЧНО. :angry:

10 лайков

а в мене осталось місяць для роздумів чи кидать роботу.

2 лайка

Лєна, візьми листочок паперу, умовно розділи в подовж на 2-є. На одній половинці пиши - “робота” на другому -“воля”. Подумай, про те, що пишеш не для себе, а для когось чужого, наприклад, для мене, і ти про “мене” все дуже гарно знаєш, всі мої плани на майбутнє , всі + і - на роботі. Так тобі буде простіше, не жаліючи “себе кохану” визначити, що тебе чекає в обох напрямках, що тобі буде краще. Не треба великого песимізму, та й оптимізму теж, серединку шукай, і пам"ятай, що мрії матеріальна штука, збуваються

А від себе скажу, що я дуже жалію, що пройшли мої роки, коли я ще мала досить здоров"я і просто фізично часу і я це все вбила на якогось " того парня", прискіпливо вела по дві з половиною бухгалтерії, хоч я ту бух-ю не переношу все життя, не займалась тим, до чого лежить моя душа. Не змогла раніше, та й обставини … і що я маю? нормальну пенсію?
Здоров"я не вбите по податкових та всяких…? Якийсь купюрний запас на напівдохлий період? Ххех. Ну, то моє.
А ти думай, і нє тарапіся. Воно покаже.

7 лайков