Очень красиво сфотографировано.И сырочки загляденье! Талантливые люди вы с мужем,каждый в своём деле.
Дякую вам велике
![]()
![]()
![]()
Большущее спасибо ![]()
![]()
![]()
я старалась сделать хорошие фото. А сыроваренью еще учиться и учиться, мы еще новачки
но за то какой восторг, когда делаешь своими руками сырочек.
Знайомство з Брисьою, але щось мадам незадоволена
В нас козлик ще й досі без імені,ніяк не можемо йому підібрати
интересная встреча! удивленность малого и все недовольство кошки на лицо ![]()
Другий день літа ![]()
![]()
а таке враження що осінь. Задощило конкретно, не знаю навіть коли ту траву косити і де те сіно сушити ![]()
чоловік мені косить малими порціями і я сушу або досушую на горищі (добре що воно у нас велике) але так вже хочеться хорошої погоди. Бур’яни на городах шикують ![]()
ох сподіваюсь що найближчим часом все ж таки літо згадає що воно Літо ![]()
А поки що архівні фото
Дитячий садок, тиха година
Ось так дітлахи відпочивають, а потім катаються по всьому лісі
А це знайомство Баюна із донькою. Зара красотка, в дєдушку пішла
дуже лагідні фото
, а тиха година у вас просто чудова ![]()
Дякую вам за такий теплий коментар ![]()
![]()
Просмотрела все фото с улыбкой.Какие же все милые. ![]()
Дякую вам велике @Chernomorka1 ![]()
![]()
я також до вас в гості заходила) хочу все все перечитати, так гарно пишете і фото всі гарнющі. Ви дуже добрі,щирі та щедрі з того що я вспіла прочитати зробила такі висновки, любите робити людям приємності
Дуже приємно що також відвідуєте мою сторіночку
Наташа, ко мне прошу на ты.Я всегда рада гостям в своем скромном домике ![]()
2020 рік у нас був дуже насиченим на події, адже ми не тільки козочок завели а ще і хрюшок ![]()
![]()
зараз все детально розповім.
Скажу відразу я категорично була проти того щоб заводити свиней, але чоловік мене вговорив що купимо поросятко Даянкі на хрестини щоб маленьким на вєртєлє зажарити. Так у нас 7липня появилась Хруня (17 липня планувалося святкування). Відшуміли,відгуляли
а Хрунька так і лишилась у нас жити
Але ж далі історія має продовження, як завжди ми ж одним поросям не обмежуємось
Товариш який продав моєму Сірьожі (варто б вже і представити чоловіка
(самого меншого,самого паршивенького) так як хазяїн йому задарма віддав бо у свиноматки 12 сісьок а він тринадцятий, і всерівно він би не вижив. І став мій чоловік справжньою матусею
Але о чудо,упорство дало свої плоди і Хрущик (далі Хрущ) вижив
і зараз гарний такий кабась…
Але ж де двоє там і третє не за горами.
От і весь наш комплект.
А зараз вже Хруня мама
а ще один кабась помер на другий день так як був з якимось вродженим дефектом.
Хоч і тримали ми його окремо під лампою в ящику і молочком поїли все рівно йому було не на життя.
Але ж красівущий був,теж рижий із чорним) поділились дівчатка всі чорнорябі а хлопчики рижі з чорним
Кажуть що дана порода малоплідна тим паче перший опорос, тому дуже тішимось нашим поросюшкам.
Адже в нас вийшло як і з козами в першому випадку підкорили Вушка,а тут розцвєтка Балуємо їх петрушечкою а зараз кресс салатом, добре що в теплицях круглорічно є зелень і бур’яни
Добре, Анют, я постараюсь ![]()
хоча для мене це дуже тяжко, постійно “викаю” поки не звикну до людини
от таке виховання, що до незнайомих завжди на Ви
Я не придирчивая,как будет комфортнее,так пусть и будет.
Никогда более симпатичных хрюшек не видела.А они крупные вырастают сальные или больше мясные? Ну вот как их есть? Их надо в зоопарке детям показывать или как домашних питомцев продавать.Красивущиее!
Я буду старатися
сама не люблю коли до мене “викають”
А свинки м’ясного напрямку, ось Хруня у нас здаравєнна, для мене вона як танк
і кабасі її такі видно що моцні тим паче вони розкошно жили на чотирьох скільки молока ![]()
А Муха і Хрущ то не знаю як вони себе покажуть,ще поки малі. І Хрущик із сальних.
Сама дійсно не знаю як їх будемо різати, але десь читала що варто до цього простіш ставитися, курей кроликів їмо, от і свинок туди ж. Для мене ось не звично що кіз їдять, а я вже їх сприймаю як частину родини
з кожною любєзнічаю, знаю в кого який характер,то не уявляю щоб я псіханула і когось зарізала. Хоча як кажуть голод не тітка. Ми ж не вбиваємо заради задоволення.
“А кушать хочеться всегда”
дуу-уже красиве молоде подружжя ![]()
) Хай Господь вас благословляє та підтримує на шляху і у справах!
Щиро дякуємо ![]()
![]()
![]()
дуже приємні такі коментарі ![]()
Ось так ми сьогодні пасли кізок
Наша дівчинка вагітна
А ось такий атракціон знайшли собі дітлахи
Наталя, як ще умудрилися на випас, як дощ. У нас уже 101 раз був. Тільки вийшла курям нарвать - вже дощ, не встигли козам пирію скосить -дощ, і гримить, гримить.
А в нас @Jkmuf якась аномальна зона,в людей дощі йдуть а нас оминає,лише гримить і бачимо як хмари грозові кругами ходять а дощу як каже моя Даяна “ма” - немає ( А ось сьогодні вже нарешті гарно намочив землю. Якраз вже мали повертатись додому і почав накрапати. Вспіли сховатись до великого дощу ![]()
![]()
![]()
А от сіно моє намокло ![]()
але ж для городини те що треба,в нас тут піски то все вже потребувало живильної вологи ![]()
![]()
![]()