Плюшеві Вушка

Очень красиво сфотографировано.И сырочки загляденье! Талантливые люди вы с мужем,каждый в своём деле.

7 лайков

Дякую вам велике :kissing_heart: :rose::rose::rose:

2 лайка

Большущее спасибо :kissing_heart::rose::rose::rose: я старалась сделать хорошие фото. А сыроваренью еще учиться и учиться, мы еще новачки :blush: но за то какой восторг, когда делаешь своими руками сырочек.

2 лайка

Знайомство з Брисьою, але щось мадам незадоволена

В нас козлик ще й досі без імені,ніяк не можемо йому підібрати

20 лайков

:rofl: интересная встреча! удивленность малого и все недовольство кошки на лицо :blush:

1 лайк

Другий день літа :cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain: а таке враження що осінь. Задощило конкретно, не знаю навіть коли ту траву косити і де те сіно сушити :roll_eyes::thinking: чоловік мені косить малими порціями і я сушу або досушую на горищі (добре що воно у нас велике) але так вже хочеться хорошої погоди. Бур’яни на городах шикують :see_no_evil::see_no_evil: ох сподіваюсь що найближчим часом все ж таки літо згадає що воно Літо :slightly_smiling_face:
А поки що архівні фото

Дитячий садок, тиха година :grin::sleeping:

Ось так дітлахи відпочивають, а потім катаються по всьому лісі

А це знайомство Баюна із донькою. Зара красотка, в дєдушку пішла :heart_eyes:

24 лайка

дуже лагідні фото :heart_eyes:, а тиха година у вас просто чудова :hugs:

3 лайка

Дякую вам за такий теплий коментар :kissing_heart::heart:

1 лайк

Просмотрела все фото с улыбкой.Какие же все милые. :revolving_hearts:

3 лайка

Дякую вам велике @Chernomorka1 :kissing_heart::kissing_heart::rose: я також до вас в гості заходила) хочу все все перечитати, так гарно пишете і фото всі гарнющі. Ви дуже добрі,щирі та щедрі з того що я вспіла прочитати зробила такі висновки, любите робити людям приємності :blush: Дуже приємно що також відвідуєте мою сторіночку

4 лайка

Наташа, ко мне прошу на ты.Я всегда рада гостям в своем скромном домике :rose:

4 лайка

2020 рік у нас був дуже насиченим на події, адже ми не тільки козочок завели а ще і хрюшок :pig::pig::pig: зараз все детально розповім.
Скажу відразу я категорично була проти того щоб заводити свиней, але чоловік мене вговорив що купимо поросятко Даянкі на хрестини щоб маленьким на вєртєлє зажарити. Так у нас 7липня появилась Хруня (17 липня планувалося святкування). Відшуміли,відгуляли

а Хрунька так і лишилась у нас жити :grin::grin::grin::joy: дуууже жалко чоловіку її було різати,така ж вона гарненька та маленька.
Але ж далі історія має продовження, як завжди ми ж одним поросям не обмежуємось :see_no_evil:
Товариш який продав моєму Сірьожі (варто б вже і представити чоловіка :slightly_smiling_face:) поросюшку сам займається свиньми не один рік, і має в своєму арсеналі свиноматок чимало. І от в нього наступний опорос і Сірьожа ж в ролі акушера (з дому здимів що і жінка не знала :grin::pig::pig::pig:) переймав досвід. І що ви думаєте через три дні притащив додому кабанчика

(самого меншого,самого паршивенького) так як хазяїн йому задарма віддав бо у свиноматки 12 сісьок а він тринадцятий, і всерівно він би не вижив. І став мій чоловік справжньою матусею :joy::pig: годував кабася із шпріца що дві години :grin: він так до власної дитини вночі не вставав як носився з малим поросям . Головна ціль була щоб він вижив, так як власник нас настрахав що тиждень живуть потім діарея а потім гинуть :thinking:
Але о чудо,упорство дало свої плоди і Хрущик (далі Хрущ) вижив
і зараз гарний такий кабась…
Але ж де двоє там і третє не за горами. :see_no_evil: З’явилась Муха (свинка) в нас дуже просто. Чоловік на ОЛХ знайшов оголошення продаж гарбузів за дуже вигідною ціною,ми їх поїхали благоподучно перевезли адже кроссовер предназначений щоб ним гарбузи,тюки перевозили :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::joy::joy: гарбузи були скрізь :grin::joy: хіба що їх лише не було під ногами у водія і за дві ходки ми справились. І їх виявилось так багато що довелося брати ще одне порося :grin::pig: хоч і козочки допомагали їсти.
От і весь наш комплект.
А зараз вже Хруня мама :blush: чоловік з нею носився що з дитиною і на ніч завжди коли йшов із сараю в них були обіймашки і ціловашки :kiss::kiss::grin: вичухував свою любимицю от що то первісток :pig: я вже казала що скоро почну ревнувавти до свині :joy::joy::joy:а коли вона народжувала то всю ніч з нею в сараї провів і вона йому подарувала одного синочка і три лапочки дочки
а ще один кабась помер на другий день так як був з якимось вродженим дефектом.
Хоч і тримали ми його окремо під лампою в ящику і молочком поїли все рівно йому було не на життя.
Але ж красівущий був,теж рижий із чорним) поділились дівчатка всі чорнорябі а хлопчики рижі з чорним
Кажуть що дана порода малоплідна тим паче перший опорос, тому дуже тішимось нашим поросюшкам. 20210507_115336 Адже в нас вийшло як і з козами в першому випадку підкорили Вушка,а тут розцвєтка :grin: кольорові поросятка

Балуємо їх петрушечкою а зараз кресс салатом, добре що в теплицях круглорічно є зелень і бур’яни :grin::joy::seedling::herb::four_leaf_clover::shamrock::see_no_evil:

20 лайков

Добре, Анют, я постараюсь :wink::blush: хоча для мене це дуже тяжко, постійно “викаю” поки не звикну до людини :sweat_smile: от таке виховання, що до незнайомих завжди на Ви

3 лайка

Я не придирчивая,как будет комфортнее,так пусть и будет.
Никогда более симпатичных хрюшек не видела.А они крупные вырастают сальные или больше мясные? Ну вот как их есть? Их надо в зоопарке детям показывать или как домашних питомцев продавать.Красивущиее!

2 лайка

Я буду старатися :wink: сама не люблю коли до мене “викають”
А свинки м’ясного напрямку, ось Хруня у нас здаравєнна, для мене вона як танк :laughing: і кабасі її такі видно що моцні тим паче вони розкошно жили на чотирьох скільки молока :blush:
А Муха і Хрущ то не знаю як вони себе покажуть,ще поки малі. І Хрущик із сальних.
Сама дійсно не знаю як їх будемо різати, але десь читала що варто до цього простіш ставитися, курей кроликів їмо, от і свинок туди ж. Для мене ось не звично що кіз їдять, а я вже їх сприймаю як частину родини :wink: з кожною любєзнічаю, знаю в кого який характер,то не уявляю щоб я псіханула і когось зарізала. Хоча як кажуть голод не тітка. Ми ж не вбиваємо заради задоволення.
“А кушать хочеться всегда”

9 лайков

дуу-уже красиве молоде подружжя :heart_eyes::hugs:) Хай Господь вас благословляє та підтримує на шляху і у справах!

5 лайков

Щиро дякуємо :kissing_heart::rose::rose::rose: дуже приємні такі коментарі :blush:

1 лайк

Ось так ми сьогодні пасли кізок

нас трішки застав дощик під кінець, дитині було в радість :blush: довольнааа, адже мама влягла їй дощовик

Наша дівчинка вагітна :blush: так стомилась ходити по лісі що прийшла притулилась до ноги і вляглась :heart_eyes: і я їй влаштувала фотосесію

А ось такий атракціон знайшли собі дітлахи :grin::joy:

37 лайков

Наталя, як ще умудрилися на випас, як дощ. У нас уже 101 раз був. Тільки вийшла курям нарвать - вже дощ, не встигли козам пирію скосить -дощ, і гримить, гримить.

5 лайков

А в нас @Jkmuf якась аномальна зона,в людей дощі йдуть а нас оминає,лише гримить і бачимо як хмари грозові кругами ходять а дощу як каже моя Даяна “ма” - немає ( А ось сьогодні вже нарешті гарно намочив землю. Якраз вже мали повертатись додому і почав накрапати. Вспіли сховатись до великого дощу :cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain:
А от сіно моє намокло :pensive::pensive: але ж для городини те що треба,в нас тут піски то все вже потребувало живильної вологи :droplet::droplet::droplet:

3 лайка