Ми молода сім’я із Черкащини, вирішили спробувати себе в сільському господарстві. Після народження дитини нам виявилося мало турбот і почали обростати хазяйством. Спершу в нас появилися собаки, чоловік давно мріяв про лабрадорів
Завели хлопчика і дівчинку Лаккі і Луна назвали
Тут ми ролі розподілилися, чоловік називав дитину а я вже собак
А далі посипалось… купили козочок.
Далі буду вести розповідь від лиця дитини
" Всім привіт мене звати Даяна і я хочу трішки поділитися з вами своїм життям розпочнемо з самого початку,а саме з мого народження
Народилась я 3квітня 2019 року,так так я ще зовсім юна баришня
І з моєю появою турбот в сім’ї прибавилось…але моїм батькам цього було мало і вирішили вони себе спробувати у козоводстві,і все це лягло на мої маленькі плечі паси козочок, корми козочок,але що я хочу вам сказати з цим я справлялася як найкраще,адже я мамина і папина помічниця… першого квітня 2020 року у нас з’явились наші нові мешканці: дві кізочки і цапчик,мені дуууже сподобалось обирати їм імена хлопчика назвали Баюн а дівчаток Фіра і Афіна (вони сестрички)…так як Баюн був маленький то він тиждень жив з нами в будинку і я з ним гралася:blush: Ви напевно не повірите але маєте знати чим керувалися мої батьки коли заводили кіз, їм сподобались Вушка Вушка! Ви можете уявити?! Не удої, не якість молока,не кількість приплоду а Вушка хоча маю з ними погодитись,класні у них вуха,я сама дуже люблю їх потягати за них
Що для нас було відкриттям так це те що козенята п’ють багато молока,це добре що мої бабуся і дідусь по мамі тримають корів просто цього батьки не врахували Вушка все рішають
Як ви здогадалися 3козенят це був не кінець,батьки мої пішли далі і купили ще трьох козеняток із того самого господарства,це були сестрички від однієї мами Нюша,Няша і Маняша
Наміру зупинятись у батьків не було і наша родина поповнилася ще на трьох дівчаток,купували в себе в селі і в сусідньому відсоткових козочок. Дві сестрички:Шурка і Мурка,а також ще Філіна, от так ми укомплектувалися "
Продовження буде… .Шановні читачі як вам така рубрика?!чи сподобалось ставте лайки пишіть коментарі,питання всім гарного дня та хорошого настрою.Дякую що виділили час і прочитали наша велика Козородина