Плюшеві Вушка

Какая красивая детвора, пусть ростут здоровыми и радуют вас

4 лайка

Спасибо большое, очень приятно :blush::rose::rose::rose: еще жду двух окотов, и каждый раз так волнительно как впервые :relaxed:

8 лайков

Всё будет хорошо, не переживайте.

5 лайков

Спасибо за поддержку :kissing_heart::hibiscus:

3 лайка

класс :goat: :goat: :goat: веселые шустрячки :kissing_heart:

3 лайка

Спасибо :kissing_heart::hibiscus::hibiscus::hibiscus: шустрики еще те :grin:
А вот Барби молочка у мамы попьет и в лесу только ищет где удобненько полежать :grin:

22 лайка

Зараз якраз маю час, прийшла з теплички огірочки підв’язувала, і перед вечірньою дойкою можу закинути архівних фото :blush: сама сьогодні як пасла козочок саме переглядала і така ностальгія :goat::baby:

Папа ніжки звісив на Нюшу і дитина щаслива :grin:

на фото Фіра хвастається своєю п’ятою точкою :rofl:

А це в нас у Фіри так вим’ячко виросло в 4місяці

Щаслива дитина годує кізочок :grin: а плаття в ліс вдягли бо маленька мадам закомандували

Наша каляска “вєздєход” спеціально купили для лісу :grin: скільки вона всього перетерпіла

І куди ці кози знову пішли, я ж не вспіваю :slightly_smiling_face::baby:

34 лайка

Наталя, гарно у вас і всі гарні.

5 лайков

Красивая счастливая семья.Пастушечка маме в помощь. :+1:t2:

8 лайков

Велике дякую :kissing_heart::tulip::tulip::tulip::tulip::tulip: не думала що знайду стільки однодумців, які горять спільною справою :goat::goat::goat::heart:

5 лайков

Спасибо большущее :kissing_heart::bouquet: и будет моя кроха козочек пасти, как я в детстве гусей :blush: со мной на лужайке собиралась вся детвора, ведь у меня гуси дресированые были :joy::joy: аххх счастливое детство

11 лайков

Хочу поділитися з вами нашою радістю :heart_eyes: сьогодні ми придбали :moneybag: кавалера для всіх наших маленьких дівчаток :heart::goat: я довольна що слоненя :grin: сьогодні вже фотосесію йому не влаштовувала, дала час освоїтися з усіма перезнайомитись а вже завтра буду як Шарік із Простоквашино бігати за ним із фоторужйом :grin:

18 лайков

Добрый день, с открытием домика вас! Красивые у вас девочки и мальчики! Пусть растут и радуют вас молочком!

4 лайка

Добрый день, спасибо огромное :kissing_heart::rose::rose::rose:уже 5 козочек радуют молочком,не верила что может быть такое вкуснейшее молоко, убедилась сама :blush: теперь всех своих друзей угощаю, они в восторге :heart:

7 лайков

Ось і фото нашого майбутнього “проізводітєля”

Такий він мені хороший :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: тепер лишилося йому ім’я підібрати, все роздумую як назвати. Доречі хлопчик позував чудово, так що багато гарних фото тепер маю. А то думала що буду як Шарік - спершу бігай щоб зробити фото а потім щоб ту фотографію віддати :grin::grin:

24 лайка

Як й гарнюня! Довгого і продуктивного йому життя!

4 лайка

Дякую :rose::rose::rose::blush: побачимо який хлопчик буде по характеру,коли виросте, так як його минулі господарі його не обезрожували а вже пізно то робити ріжки вже великі. Трішки переживаю, але сподіваюсь що все буде добре, адже зараз він такий слухняний і спокійний нєженка

5 лайков

Нарешті я дочекалась :grin::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: я вже в п’яте мама :smile::goat: сьогодні Афінка мене порадувала двома дівчатками я їм відразу придумала імена: Фанні крошка і Фєєчка, викапенні татусь :grin: все чекала коли ж будуть схожі на нього.
Дівчатка обсохнуть,трішки окріпнуть і потім обіцяли мені попозувати для фото :wink:

15 лайков

Сиииииииир :grin:

Я лише в ролі фотографа, сир робив папка, я лише хочу також до цього процесу долучитися і спробувати зварити самостійно сир. Але зараз і молока мало так як козеняток кормлю,своїй малечі молочні каші варю,і мамка в мене п’є так ще й до всього роботи в теплицях купа :slightly_smiling_face:

25 лайков

клаас :yum: оформлення смачненьке, та і сирочкі точно смакота :+1: :revolving_hearts:

2 лайка