ПГ "Боханівське"

Скрекотливі петушки, але вони потрібні якщо збираєшся яйця інкубувати. Курочки спокійні, можуть, сповістити коли знесуть яйце. Бояться яскравого світла, треба притіняти.

3 лайка

02.02.2020.
Проведене дегельмінтизація наших кітних кізочок

4 лайка

Ой, не факт, у ОЛКАРА полно пустышек.

3 лайка

Наташ, напиши мені у приват чим глистгонила. Бо я кітних мабуть вже не встигну прогистувати, їм місяць лишився ходити. То треба після окоту зробити це.

1 лайк

Наташа, самое время для промектина/ивермектина. За месяц можно. И детки заодно чистенькие родятся. Я в этом году даже за 28 дней некоторым колола.

4 лайка

Мило з нуля

30 лайков

Наташа, спасибо за красивые фото! Все шедевры!
Перечитала Вашу страничку, очень понравилась Ваша семья! Умнички! Большое счастье, когда родители и дети- единомышленники… Всех благ Вам и Ангела- Хранителя…

6 лайков

Сир по типу КАМАМБЕР

27 лайков

:grin: и имя ему Нептун… или водяной… или Заснеженный изумруд
Красота, Наташ! :slight_smile: думаю и вкусно тоже!

4 лайка

Цвет прикольный. А вкус думаю превосходный. Наталочка, цвет это краситель?

1 лайк

Дякую дуже приємно, і колір, і смак дуже гарний. Колір робила барвником, той що у Вас в новорічному подарунку :heart_eyes: :heart_eyes: :smiling_face_with_three_hearts: :smiling_face_with_three_hearts:

4 лайка

Ось із чим я зіткнулася у ФБ . Не знаю як виразити свої враження від коментарів:exploding_head::exploding_head::exploding_head:
https://m.facebook.com/groups/1416197448507463?view=permalink&id=2629933227133873

4 лайка

Коментарі писали необізнані люди.

2 лайка

Наташа, ну фб особый ресурс )) в этом плане… там из мухи слона делают зачастую и наоборот брёвна в глазу порой не видят, я не обращаю внимание и все, а вообще если на твоей странице, то сделай доступным профиль только друзьям… ну или в спец группах по козоводству размещай, там по крайней мере все в теме )

7 лайков

Дякую за підтримку. Я також не дуже звертаю увагу, на такі коментарі. Я просто не розумію чому людям не ліньки написати коментар, а ще є такі, що доказують, що кози б’ють лобом, і ніколи в житті не поранять рогами. Замість того щоб, просто почитати інформацію про обезрожування.:exploding_head::exploding_head::exploding_head:

3 лайка

я почитала, сначала хотела ответить, а потом рукой махнула - ну видно же какеи там “спецы!”,козы у них рогами не пользуются…

5 лайков

Наташ , я там добавляюся у друзі :wink: :grin: тож приймайте гостей !

2 лайка

Лада, вже добавила:stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye: Завжди рада гостям :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

3 лайка

Прийшла моя посилочка із інтернет магазину “Заквасочка” 10шт формочки міні сердечка. Вдячна за подарунок:stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

IMG_20200227_161920 IMG_20200227_161838

14 лайков

І ще одна посилка, із інтернет магазину “Мило опт”, очікувала 2 тижні, після оплати:exploding_head::exploding_head::exploding_head:.

Скільки всього:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:, буду робити бальзамчики для губ, рідке мило, миючий засіб для миття посуду…
Аааа, кокосове нерафіноване масло, такий аромат:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: Мммм:heart::heart::heart::heart:

6 лайков